Bir anda ne degişti?

Çok samimi oldugunuz hergun gorustugunuz uzerınıze titreyen sızı herseyden herkesten kıskanan bir dakika gec mesaj yazsanız defalarca arayan kısı neden bir anda degıstı? Ufacık bir yanlış anlaşılma yaşadık özur diledım fakat cok kırıldıgını soyledı ama uzerınde durulacak bısey bile degıl bu kadar samimiyetimımıze istinaden kendisini merak ettim saatler sonra bana donus yaptı bende nerdesın senı merak ettim dedim hepsi budur... İncir cekırdıgını bile doldurmaz... Asırı derecede tepki gosterdı. Gunlerdır benımle konusmuyor surekli storylerıme bakıyor. Gecem hafta bir kere mesaj attı hıcbır sey olmamıs gıbı uyanınca yazacagım dedı bir daha da yazmadı anlamıyorum ne yapmaya calısıyor benımle ılgılı oldugunu dusunmuyorum bir anda benı deli gibi kıskanan merak eden kısı gıttı yerine bambaşka bırısı geldı... Bir dakika haber alamazsa meraktan ölürdu Şu an hıc bir sekılde ıletısımde bulunmuyor sadece storylerımı kontrol ediyor davranıslarına anlam veremedim. Fikir verir misiniz cok sevınırım sımdıden tesekkur ederım
Bir anda ne degişti?