Arkadaşlar kendini beğenmiş bir insan gerçekten değilim lütfen böyle yakıştırmalar yapmayın ama hiç bir erkeği beğenmiyorum hiç yakışıklı görmüyorum bile ben nasıl birini hayatıma alıcam bu gidişle?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende guzel kiz gormuyorum hep estetikli veya makyajli
Evet oda öyle cidden ama estetikli kizlari ben genel olarak instagramda görüyorum günlük hayatta hep aşırı makyajlı kiz görüyorum ama erkekler böyle kızlara düşüyor bence iğrenç aşırısı
Kesinlikle dogal guzel olmak onemlidir onlar makyaj guzeli bazilari palyaco
Evet komik bence makyaj güzel bişey ama hafifi
Çok garip gerçekten. Ünlülerden vs de beğendiğin olmuyor mu?
İnanir misin sadece 1 tane
O zaman elbet 2. olur o da sevdiğin olur diyelim :)) Biraz da dış görünüş yargını kırmaya bak. İnsanı daha güzel ve yakışıklı yapan karakteridir. O da zamanla tanıyabileceğin bir durumdur.
Tabii karakter daha önemli. Mesela çok yakışıklı biriyle konuşuyorum ama karakteri kötyse o tipin benim için önemi 0 direkt bırakırım konuşmayı ama tipini beğenmediği biriyle kimse de konuşmaz ki :(
Azcık beğendiğin birileri ile konuşmaya çalış o zaman. Belki zamanla bu ön yargını kırabilirsin.
Şöyle bir sıkıntımda var hayatıma hiç bir şekilde erkek almıyorum çünkü istemiyorum.4 ay önce 2.5 yıllık sevgilimden ayrıldım ve kimseyi eski sevgilimde dahil istemiyorum ama ilerde de böyle olur diye korkuyorum
Zaten istemiyormuşsun o zaman şu an için hiç takılma böyle şeylere. İstediğin zaman bu durumların da zaten üstesinden gelmiş olursun. Demek ki hala eski ilişkinin enkazı duruyor sende. Zamana bırak gitsin.
Evet sanırım cidden duruyor. Onu sevmiyorum yani sevmiyorum derken aşk anlmında sevmiyorum özlemiyorum. Ama yinede çok büyük yorgunluğu. var
İnsanlara güzel ya da çirkin yakıştırmaları yapmamalısın bence. Bu sana bir şey kazandırmaz.
Of al işte boş bir yorum.. demek istedğimi anlamıyorsun ve emin ol tipini hiç beğenmediğin birine sende bakmazsın
Evet tipini beğenmediğim biriyle flört etmek istemem
Aksini söylemedim ki
İşte benimde demek istedğim bu tipini beğenmemek ( buda sana göre çirkin demek yani sana uygun gelmiyor çirkin geliyor) ben yoksa kimseye gidip tipsizsin demem yani bana yazan bir erkeğe ama işte hiç kimsryi beğenmiyorum istemiyorum bu gidişle mal gibi kalicam
Çok saçma düşüncelerin var kolay gelsin
Saçma değil ya sen yargılamayı seviyosun bence direkt diğer insanların yorumlrına bak birde senin bakmak istediğin yerden bakıyorsun (insanlari dış görünüşüne göre seçen biri olarak sende)
Bak çiçeğim soru başlığın bile herkes çok çirkin geliyor diye yazmışsın
Ben birine çirkin diyemem milyon tane kelime varken çirkin demek bence art niyetliliktir
Alttada açıkmayı yaptım çiçeğim
Başlıkla açıklamada konu bütünlüğünün olmadığını kabul et bence
Dikkat çeksin diye yazdim yoksa kimse girip fikir belirtmiyor. Ama açıklamada belirttim zaten niye hemen yargiliyon ki beniiii. Dış görünüşünü beğenmiyorum işte bu yüzden yani beğendiğim tabii ki var ama ünlü gerçek hayatta görmüyorum hiç
Tamam canım
sağol yani az yardımcı olaydin
Nasıl bi cevap bekliyorsun benden
bilmem kimisi olur öyle dönemsel falan yazmis
Zamanlı düzeliyor sonra tekrar başlıyor başımdan geçti sonra kör topal fark etmez olur
o zaman dönemseldir dediğin gibi
Evet herşeyi akışına bırak sen zeki bir insansın kendini biliyorsun
Ama bence o kadarda olmasın kör topal farketmez falan çok düşmek olmazmi🤣🤣🤣
Kardeşim bazen hayatına birisi giriyor işte boşlukta 😅 bana öyle denk geldi
ahahaahahsha doğru yaa oluyomus öyle
Çok detaya takılıyorsundur...
Haklısın gerçekten böyle keşke olmasa ama elimde değil
Her şey elimizde aslında sadece bazı şeylere saplanıp kalıyoruz...
Sana yakışıklı gelmiyordur
evet aynen öyle zaten ama neden :(
İlerde belki değişir dış görünüşe olan bakış açın
Sadece tek bir kişiyi beğeniyorum yıllardır... Oda oyuncu. Babama çok benzettiğim biri
Hmm bilemedim şimdi
barış arduç ahahshwjsjsk
Nfndkdkdkd
zevksiz
niden beğendiğim kişiyi bilmeden zevksiz diyon barış arduçu cok beğeniyorum
senin gibiler tipten laf eder ama gider bi maymuna asık olur çok gördük öylesini
Ayy ilahi çok gülfdüm🤣🤣🤣🤣🤣 maymuna aşık olduklari doğru gerçekten inşllah olmam
ben nasılım sence?
Lezbiyensindir.
Kızlara hiç ilgim yok ki
Peki güzel bulduğun kızlar oluyor mu?
Tabi oluyor ama öyle bir yönelim şeklinde değil. Beğendiğim erkek var ama ünlü oda barış arduç dşsşdşeşdşsş gerçek hayattada onu arıyorum galiba sorun burda yaklaşık 6 yıldır onu beğeniyorum sadece
babama cok benziyor
Aseksuel yolunda olabilirsin, cinsel hissyatin cok yok sanirim o yuzden kimseyi begenemiyorsun kolay kolay.
Cinsel hayatım hiç yok ve istemiyorum 4 ay önce 2.5 yıllık ilişkim bitti o zamandan beri hiç yok. O ilişkimden öncede yoktu ve ilk sevgilimdi. Cinsellik hiç bir zaman aramadım sevgilim varken kendiliğinden oldu doğası gereği
Iste o yuzden kimseyi begenmiyorsun. Cinsel tahrik birini begenmek icin en önemli özelliklerden bir tanesidir.
evet nedem böleyim acaba ama bi yandan memnunumda cinsel açıdan böyle olduğum için ama neden sence
Genetiktir.
annemde aynı benim gibi ama teyzem ve halalarım tam tersi