Lütfen ama lütfen cevaplayın kimse cevaplamıyor?

Öncellikle benim bir sorum olucak biriyle konuşuyorum yabancı biri uygulamadan tanıştık sonra instgrama geçtik konuşmaua bu türkçe öğreniyor bende yardımcı oluyorum ses kaydı falan atıyoruz bol bol konuşuyoruz yani bir de ortak hesabımız vardı öyle priv gibiye benzer bişey ama şöyle bir sıkıntı var instgramda sadece 1kızı takip ediyor sordum bu kız kim diye bana eski sevgilim falan dedi sonra kız hakkında sorular sordum sürekli beni geçiştirdi yani dediki yarın konuşuruz falan bana hep cevap verdi ama belli ki kızdan konuşmak istemiyor bende tepkisi ne olucak diye ondan hoslandigimi söyledim o dediki bana başta inanmadı zaten falan bu geldi bana bende seni seviyorum falan dedi zaten instgramda ses kaydı atarken durduk yere bana seni seviyorum falan dedi fakat instgramda beni takip bile etmiyor bir tek o kızı takip ediyor falan sizce beni gerçekten seviyor mu yoksa zevk için mii beni takip bile etmiyor çünkü ve o kızdan bahsedince o kızı bana anlatmıyor bile ortak hesabi kapatalim dedim ona bile düzgün cevap vermedi türkiyeye gelme planı var buluşmak istiyor beni fakat gerçekten sevmesini isterim seviyorsa ben ona bir şans vericem çünkü
Lütfen ama lütfen cevaplayın kimse cevaplamıyor?