Öncellikle benim bir sorum olucak biriyle konuşuyorum yabancı biri uygulamadan tanıştık sonra instgrama geçtik konuşmaua bu türkçe öğreniyor bende yardımcı oluyorum ses kaydı falan atıyoruz bol bol konuşuyoruz yani bir de ortak hesabımız vardı öyle priv gibiye benzer bişey ama şöyle bir sıkıntı var instgramda sadece 1kızı takip ediyor sordum bu kız kim diye bana eski sevgilim falan dedi sonra kız hakkında sorular sordum sürekli beni geçiştirdi yani dediki yarın konuşuruz falan bana hep cevap verdi ama belli ki kızdan konuşmak istemiyor bende tepkisi ne olucak diye ondan hoslandigimi söyledim o dediki bana başta inanmadı zaten falan bu geldi bana bende seni seviyorum falan dedi zaten instgramda ses kaydı atarken durduk yere bana seni seviyorum falan dedi fakat instgramda beni takip bile etmiyor bir tek o kızı takip ediyor falan sizce beni gerçekten seviyor mu yoksa zevk için mii beni takip bile etmiyor çünkü ve o kızdan bahsedince o kızı bana anlatmıyor bile ortak hesabi kapatalim dedim ona bile düzgün cevap vermedi türkiyeye gelme planı var buluşmak istiyor beni fakat gerçekten sevmesini isterim seviyorsa ben ona bir şans vericem çünkü
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yahu türk olmayan hiç bir insan evladını böyle değişik triplerle, sıkıştırmalarla, sorgulamakla tavlayamazsın.
BOŞ İŞ
Amacım tavlamak değil merak ediyorum ciddi mi diye çünkü numaradan yapmasını istemem
Turk erkekler varken niye başka ırkdan biriyle sevgili oluyorsunki
Ya aslında ırkı önemli değil bana uygun olması sevdiğim biri olsa yeter ama yalan mı doğru mu bunu bilmek istiyorum sadece:(
Yalan kizim ya hepsi yalan seni takip bile etmiyor instagramda , boş ver sen onu seninle oynamak vakit geçirmek istiyor
Evet instgram da takip bile etmiyor hadi etti diyelim yinede inanmam şüphe ederim nerden bilicem onu görmeden di mi?
Aynen saf olma seninle oynamak istiyor bence sevgilisi bile var onu seninle aldatiyor uzakta kaldığın için , boş ver sen onu
Evet tabiki bir kızı kolay sanmasın hele ben yabancı olduğum için kolay lokma sanıldığım için biraz daha net anlayabiliyorum
Aynen öyle
Benim merak ettiğim nokta şu görmeden nasıl sevdiniz
Ya o bazen oluyor ama bizim buluşma ihtimalimiz çok yüksek
Pekala ama bana ilginç geldi. Üstelik sizi takip etmiyor bile o da saçma
Sadece 1 kişiyi takip ediyor resmen oda eski sevgilisi
Bence boşverin gitsin
Evet onunla zaten sevgili olmak istemiyorum görmediğim biriyle olmam imkansız
E o zaman sorun kalmadı
Evet de fakat beni sevmesini isterdim :((
Zorla olmaz ki bu ama 😢
Ama belki de seviyor veya 2 kız idare etmek istiyor :(
O dediğiniz sevgi mi yani iki kişiyi aynı anda idare etmek
Ona kaç defa sordum eski sevgilim dedi arkadaşız sadece dedi ama bence bu bir sevgi değil yalan :((
Değerli gizli üye sevmiyor zaten.
Seni aldatıyor olabilir
Yok biz sevgili değiliz şu an da yazdiklarimi bir daha okurmusunuz o zaman daha iyi anlayabilirsiniz aldatma değilde yalan olabilir :((
Aldatması için illa sevgili olmanıza gerek yok
Doğru yani bana yalan söylüyor olabilir çünkü hala bir tek o kızı takip ediyor beni bile takip etmiyor 🤦♀️
Sevmiyor
Nerden anladın sevmediğini peki?
Eski sevgilisi bir türkmüş herşeyi yapıyor yani dün bana video göndermiş koşu yaptığı yerler falan tanıttı böype videoda tamam iyi hoş falan da sevmesini isterdim
yakısıklı mı
arzuluyor musun onu yoksa
Tipe bakmadım ben gayet iyi anlaşıyoruz
benle de anlaş olmaz mı :(
uzak dur
nereli?
Güney kore
eski sevgilim diyor ama belki hala sevgilisi? ve seni dil ogrenmek icin kullaniyor bir nevi...🤦♀️
Aslında dil öğrenmek için herkese yardım edebilirim fakat seviyorum diyip yalan söylemesi hoşuma gitmedi
Yani sordum terk etmiş onu
her soyledigine inanma... kimsenin inanma.. belki turkiyedeki sure de takilacagi birini ariyor
ve meral ettim hangi programda tanistiniz
Meef uygulaması yabancı insanlar ile tanışıyorsunuz eğer yükleme gibi düşüncen varsa yükle fakat dikkatli ol sapık vs. Sahte insan çok var
ben de danimarka dilini ogrenmek istiyorum. dil ogrenme uygulamasi mi bu? ve ulke secikebiliyor mu
Kusura bakma çok geç cevap verdim uygulamaya giriş yapıyorsun fotoğrafını falan ekliyorsun istediğin ülkeler var istersen kendi ülkendeki insanları engelleyebiliyorsun yaş aralığı var ayarlayabilirsin zaten yüklediğinde çok rahat kullanabilirsin ❤ birşeye sorun olursa buradan yaz cevap vereyim
tesekkurler. minnettarim.. tam istedigim sey... dil konusunda pratik yapmam gerek.. sadece dil ogrenme programi diye geciyor degil mi?
Aslında o tanışma uygulaması onu çok farklı olarak kullanan insan çok fazla sayıda var senin öğrenmek istediğin dilde biri bulup konuşursan onunla geliştirebilirsin biogragide "perv"yazanlardan uzak dur sapık anlamında biliyosundur iyi bir uygulama çok sayıda arkadaş edindim
Yani açıkça söyleyeyim uygulamadan kız arkadaş arayan bir çok erkek var kızlarda da vücudunu sergileyen falan fakat iyi insanlarda var sadece iyi tanımak gerekiyor
Benden yaşça büyük abilerim bile oldu hatta konuşuyoruz yaş sorun değil benim için fakat insanlar iyi ki değil mi anlamak çok zor dikkatli ol sende ❤
o uygulama sadece kore icin galiba?
Bunda bir fikrim yok ben korece için onu yükledim ama seçtiğin dildeki insanları görüyorsun