Sevgilim varken beni isteyen çocukla muhabbet ettim. Onun da annesi bugün beni görmeye geldi😔?

5 Aydır konuştuğum birisi var Veteriner mesleği. Cimriliği oldu bana soğumuştum biraz. İleride de böyle olur diye çok tereddütteydim. Çünkü kendisi kaç kere yemek yiyelim demişti ve buluştuğumuzda yemek konusunu açmamıştı ve bi kaç bir şey. Ben uyardım şimdi ise Bana eli bollaştı bi kaç kez görüştük ondan sonra. Bir çocuğun aileside beni beğenmişti teyzem vasıtasıyla görmüşler. Çocuk beni instgramdan ekledi bende dondurdum onu çünkü sevgilim görmesin diye. Bende salak gibi facebokdan 7 gün önce istek attım bu çocuğa. Buda onayladı. Sanki onayladı içim rahatladı bu çocuğu düşünmedim artık. Sevgilime bağlandım tekrardan. Ama 5 gün geçti yeni mesaj attı. Bende cevap vermedim. Tekrar attı bu sefer ayıp olmasın diye cevap verdim. Biraz konuştuk normal bir kaç gündür. Dün de dedim ki ben iliski düsünmüyorum kimseyi hayatımda. Yoksa her anlamda iyisin sohbet etmek güzel dedim. Oda bana dedi tabi bende arkadaşlık anlamında yazıyorum falan. Bugün de annesi bizim eve geldi benimle konuşmaya ben şok oldum. İste düşün oğlum iyidir falan. Ben ne bok yedim şimdi. Allah rızası için yorul yapın. Sevgilim açısından da üzülüyorum, çocuk acısından da. ? Ne yapacağım?
Sevgilim varken beni isteyen çocukla muhabbet ettim. Onun da annesi bugün beni görmeye geldi😔?