AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Tabi ki tek şart cinsellik değildir ama kişiden kişiye değişen bir durumdur.. Tavrını net şekilde ortaya koyman iyi olmuş.. Onun da seni anlaması gerekirdi..
Tek şart bu değil. Saçma bir bahane sunmuş kendince
Sapık herif. Eğer direkt bu cümleyle geldiyse sana bu tiplere vakit harcama
Herkes erkeği suçlamış ama kimse konuşmanın sonunu okumadı galiba. 'Hepimize hediyeler alıyor... bonkör... durumu iyi...' Sevmemesine rağmen adamla sırf parası için duruyor. Yazıklar olsun öyle erkeğe ki döşemeden bırakmış. Aslaaa salmazdım, ikna ederdim. O kadar para vericem, bir de diline düşücem he mi
Yazdıklarının başında haklısın sadece bu sebepten bakan kızlarda iğrenç ama sonunda yazdıklarına katılmıyorum
Ben de katılmıyorum, böyle bir pisliğe dokunulmaz bile. Sinirlendim sadece. Zaten güvenim hiç kalmadı, böylelerini görünce olan da gidiyor.
Yanı bundan kimse emin olamaz, kafasındaki düşünceyi bilemem ama okuduğum kadarıyla sana karşı ilgili gibi. Umarım bu ilgisi böyle gider ve üzülmezsin.
hayır karşı tarafı kullanmak için cinsellik istiyorlar
Sen de on yargılarini kır
milleti görüyoruz? ön yargı değil gerçekler
Aciz türk erkeği. Sırf cinsellik yaşamak için söylemediği yalan su getirmediği kuyu kalmayan tip. Karaktersizlik akıyor. Acilen ayrılmalısın bence
Kesinlikle
Bu teklif geldiyse fazla güvenme. Güvenini kazanmak için eli başka yere gitmemiştir saf olmayın
Sana ve hatta arkadaşlarına hediye alıyor ve sen bunu kabul ediyorsan, birde cömertliği ile övünüyorsan, zaten zemin hazırlamışsın demektir.
O da karşılığını istiyor !
Karşılığı ne peki odamı hediye istiyor
Müslüman Kardeşim, ramazan ramazan böyle sorular sormamalısın
Cinselikle baglanmak ne dir 😀😀 bir insan seviyorsa her türlü sever onun tek derdi en kısa zamanda senle işini görüp baglanamadım deyip ayrılmak 🙋♂️
Saçmalamış işine geldiği gibi davranıp kandırmaya çalışıyor
Bahaneye bak pijin hayır tabiki kocan degilki evde tutasin sevgilin senin seni kullanmak için şart koşmuş bide srefsz
Hediyeleri güzellikleri bedava yapmıyor karşılığını alıcak cnsllikle
Oyle mı dıyosun
Aksine cinsellikten sonra insan soğuyor kizdan tadina bakinca başka tadlara bakmak istiyorsun ama tadina bakmadığın zaman ayrilmak zor oluyor
Iliski yaşarsan büyük pişmanlık yaşarsın sakın deneme
erkekler cinsellik yasayinca kopuyor ne baglanmasi... kizlar cinsellik yasayinca baglaniyor. Erkegin hevesi geciyor hemen baska av pesine dusuyor
Insanlar birbirine kalp ile bağlanır. Seksle değil. Amaci seni kandırmak canım. Ama sen yasamak istiyorsan birşey yasa. Ama sen istiyorsan. Yoksa seksle birşey olmuyor.
Sen yinede inanma herşeye
Bana kalırsa çok inanma kanma zamana bırak temkinli ol
seni elde edip gitmek olabilir asıl niyeti baglananda var işi bitip kaçanda yasayınca bundan emin olamazsın ama sevgiliyken yeterince baglı ddegilse guvenme
Her erkek cinsellik ister o kiyamaz lafları ufurme yani cinsellik isteğiyle sevgisini yargılama sana saygı da duyuyor zaten ama sen yine de cinsellik yaşama
Sevgi bağı diye bişey var bu bağ için ilişkiye girmek gerekmiyor çok saçma. Ben ve erkek arkadaşım birbirimize çok bağlıyız ama ilişki yaşamadık ve istemiyoruz.
Cinsellik yasarak bırakacak geçmiş olsun
Sonra tüm erkekler böyle yazma
Bir jnsanla cikiosan birazda olsa hoşuna gitmeli buda onu arzulamaya neden olur onu demesi tabiyki yanlış çünkü bi insan birisine kalbiyle bağlanır ne bilim vakit geçirdik ve tanidikca
Saçma göt vermekle bağlanılsaydı ortada kapalı göt olmazdı sakın aldanmayın öyle piçlere hepsi göt kafalı
Bağlanma icin saçma bir sebep 1 sene içinde ne olur ne olmaz bilemessin ayrılırsanız çok pişman olursun o yüzden yapma derim
Alakası yok diyemeyeceğim çünkü ciddi düşünen ve istekli insanlar için cinsel yaşamda birbirlerini önceden taniyabilirler
Hayır.. sakin. İleride pişman olacağınız biseyi yapma
Ne bu WiFi mi. Yani ilişki şart tamam ama bağlanmak için değil, kimileri de birlikte olup bırakıyorlar bu da var
İnsan sevdiğine kıyamaz bu direk bodoslama saçmalık ya öyle insanla işin olmaz sana öyle dediği zaman direk ilişkiyi bitirseydin kupek gibi olurdu 😂
Amacı farklı diyenler adam işini görmek istiyorsa her türlü görür belli ki değer veriyor tınlama kimseyi bacım devam et
Sana aslında şunu demek istemişGek tatmin olayım seni beğenirsem evleniriz beğenmezsem sen sağ ben selamet.
Bu yanlış bir şey mi? Ten uyumu denen şey önemsiz mi sizce. Aşk sadece kalple mi sınırlı yani? İnsan sevdiğini arzulayamaz mı?
Bence evlenmeden yanlış. Sonuçta terketmeyecegi ne malum. Bunun garantisini verebilirmisin kimse veremez üstelik bunu yapıp milyonlarla ayrılan varken?
Milyonlarca*
Bence seks yapmadan evlenmek yanlış. Ben bu tabu ve geleneklerin tümünü saçma buluyorum. Bunu söyleyen herkesi sapık görüyorsunuz. Sapıklık düşüncesi bu tabuların eseridir. Ve cinsellik abartıldığı kadar kilit bir mevzu değil. İyi akşamlar
Cinsellik abartılmasi lazım eğer abartilmasaydi önümüze gelenle seks yapardık emin ol. Ki zorla yapılanları saymıyorum bile bu abartılmasında ne abartılsın;) . Absürt bulduğunuz şey sizin görüşünüz buda benim görüşüm. Sizi rahatsız etmemeli. Ayrıca bunu söyleyen hiç kimseyi sapık görmüyoruz mahremiyete saygıları olması lazım. Tabi bazıları bu konuyu açtıkça açıyor. sizede iyi akşamlar.
Direk bırak gitsin. cinsellik düşünen erkek kullanmak istiyordur eski sevgilim ayrıldı dedi seni kullandım güvenme çok ağlarsın.
tatlım o çocuk sırtlan siz seviştikten sonra seni bırakır ondan uzak dur
Tabu haline getirmeyin artık ya şu cinselliği. YETER
Bence bunu bahane ederek seninle beraber olmak istiyo. Iyiligine kanma bi sureye kadar herkes iyi..
Cinsellik içten gelirse karşılıklı güzel olur böyle güzel olmaz
Seni kullanacağını düşünüyorum bende
Sevgilin dolandırıcı. Duygu dolandırıcısı.
Seviyorsa daha çok bağlanır
Sakın kanma seni kullanıp bir kenara atıp gidecek.
Bi kerede lafını yapmadan çıkarıp verin ya.
Hahahahshshah aga bee
Hssgvhdfhss
Elde ettikten sonra bırakırsa şaşırma
Nedenki
Zaten Şu an bana bıraktı zorlamaa yok
Güven vermeye çalışıyor, sende iyice kıvama geldikten sonra olursa anlarsın
Ne yapmalıyım
Seven insan şart koşmaz. Evlenmeden yaşama, kullanılmış gibi hissetmezsin en azından. Evlilik gerçekleşince istediğinizi yapabilirsiniz zaten.
Ne güzel söyledin guven verdırmeye calısıyoda olabılır sonrası ıcın
Ya bunlar bilindik numaralar. Sevişince neyin bağlanması? ANLIK olan bir şeyden genele nasıl bağlıyor? Bu daha aptal olanlardan belli😂 sana önerim bu konuları 1-2 defa daha açarsa bas tekmeyi. Çünkü almak için duruyordur bence. Almak için senide psikolojik olarak manipüle etmeye çalışıyor olur mantıken. Kısaca amacı düzüşmek. Sevgi falan değil.
Baglanmak istiyorsan nikah var deseydin
Uuu bıdahakıne şaf sokucam
Kolay gelsin 😃
tek şart değil ama olmaması da saçma olur
Kullanmak için iyi bahane
Hayir ve zorla güzellik olmaz
Seven bekler zorlamaz
Bencd kesinlikle yapma derim
Cinsellik yasamak evlenmeden omce uzaklaştırır ya
Ne tuhaf erkekler var.
Seks her zaman birbirine bağlamaz insanları.
Sevgilin cinsellik yaşamak için saçmalamış.
Onlar aciz insanların lafları
Ya olur mu öyle şey bence yapma
Çok rahatsız olmıycağın bişeyse aslında bence yapabilirsin hani sorun ne senin için
Senin gibi kız nerde ya
😅
Gizli olmadan kesnec
:/
Çıkar misin bi
Bahane tabiki, eğer sen istemiyorsan yapma.
Ahah seni kandırıyor uzaklaş ondan
Öylemiymiş? Enteresan..
Şimiye kadar bağlanmadı ise cinsellik bahane