Ben ona tavrımı koydum cınsellık istemediğimi bizzat acıkladım dün baglanırız falan dedi zorlamadı ama kac haftadır beraberız asla eli baska yere gitmedi ona guvenıyorum benı cok kırdın dedim ben bastan sana boyle geldim senın yaptıgına bak dedım uyuyamamış üzülmüş o dedıgı laftan pişman oldu cok bidaha asla konusunu dahi acmıcam seni seviyorum dedi egerki sen istersen o zaman yaparız diyo tepkimi koydum fakat ılerleyen zamanda bence bunun bana lafını yapabılır bılmıyorum başkada bşyini görmedim benı cok sevıyor molasında bıle yanıma gelıyor benım ıstedıgım seylerı alıyor hep elinden gelenın fazlasını alıyor yapıyo arkadaslarım ıcın onca alısverıs yaptı durumu cok iyi baya bonkor biri maddi manevi ne gerekırs eyanındayım sadece senı sevıyrumdedı ınanmalımıyım bılmıyorum 1 sene sonra söz yaparız dıyor cıddımı dusunuyor sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba hayırlı ramazanlar dilerim.
Gençlik heveslerinin verdiği Şehvet durumunun en yüksek olduğu dönemde sevgili olan veya ilişki yaşayan kişilerde bu tarz şekillerde istekler söz konusu olabiliyor Çünkü sevgili Peygamberimiz Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve sellem dediği gibi kadın ve erkek baş başa kalınca üçüncüsü şeytan olur dolayısıyla iki kadın ve erkek baş başa kalınca üçüncüsü şeytan olur cinsel istekler cinsel hazlar girişir kadının yumuşak deli ve erkeğin bir anda orgazm eriksiyon olması sonucu cinsellik yaşama isteği doğabilir. Bunun da tek çözüm yolu hayatınızı olan kişiyle eğer ciddi bir ilişki yaşamak istiyorsanız ve cinsellik istemiyorsanız onunla evlilik yapmak istediğimizi helali olmasını istediğimizi ndan sonra her şeyi yaşayabileceğinizi söylemenizi tavsiye ederim çünkü aksi taktirde siz de gençlik sevgi ve şehvet arzularına kapılarak böyle bir hata yaparsanız ilerleyen dönemlerde dönüşü olmayan pişmanlıklar yaşayabilirsiniz bundan dolayı hiçbir şekilde böyle yapmanızı tavsiye etmiyorum ve şiddetle dinimizce de yasak olan bu fiili işlemek insanları zinaya götürür demektir.
bundan dolayı aranızda nikah olmadan böyle bir şey yaşamayacağını da bu konunun bir daha açılması takdirinde kendisinin sevgisinden şüphe edeceğiniz eğer gerçekten sizinle böyle bir birliktelik yaşamak istiyorsa evliliğin tek çözüm olduğunu kendisini ciddi bir şekilde söylemeniz tavsiye ederim ama dediğim gibi sakın öyle bir hata yapmayın siz kadınsınız ileride pişman olacağınız hiçbir şey ile karşı karşıya kalmayın Çünkü insanların sevgisi menfaati bitene kadardır unutmayın.32 Yorumla- +1 yıl
🙂🙂🙂
En İyi Cevaplar
+1 yılBence sadece seni elde etmek için söylediği bir söz. Bunun bir garantisi yok çünkü eğer cinsel ilişki istiyorsan tanışalım zaman verelim gel ailemle tanış yüzüğü takalım cinselliği yaşayalım. Sen beni düşünmüyorsun, bence sen kendi zevk ve tatmin olmanı düşünüyorsun de çünkü seven kişi önce duygusal olarak bağlanır cinsellik yaşamak onunla güzel olur ama o sana şart koşmuş sana bağlanmam için önce seks demiş tam tersi yani. Peşin peşin söyleyim seni seven insan böyle davranmaz seni seven kişi senin düşüncene saygı duyar senin duygularını boşa çıkaracak işler yapmaz senin istemediğin şey için seni zorlamaz bildiğin şart koşmuş ilerleyen zamanlarda bencede tekrar konusu açılacak sert tepki göstermediysen açılacak ama tabi senin ilişkin senin hayatın sen bilirsin
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsana söyliyeceğim tek şey pişman olucağın bişey yapma evlilik öncesi yapmak doğru diğil yani garanti yok bikere bide evlendiğiniz gece yapmanız daha doğru ve daha heyecanlı olur evlenmeden önce yapmak birbirinize dahada çok bağlanmazını sağlayamaz bikere yaparsan her zaman ister yine yapalım daha önce yaptık der ve iş iyi sıkılmaya gider adam gibi olan biri böyle bişeyi kız arkdaşım beni terk eder korkusuyla söyleyemez seninkindeki aptal cesaretine bak sonuç da kızsın seninde bi baban var onun ne hissetiğini erkek ardaşın düşünmüyosa terk et gitsin
00 Yorumla
Şu an dediğine saygı duyuyor gibi görünüyor olabilir bunu pek bilemeyiz belki de cidden saygı duymuştur seni bekliyecektir fakat ben böyle olduğuna pek inanmıyorum. Belkide seni diğer konularda kendine güvendirip yine emeline ulaşacak. He bu lafımda sanki cinsellik yasaklı kötü gibi algılanıyor fakat ben cinselliğin spontane ilişki ilerlediğinde olabileceğine inananlardanım. Hani dile getirildiğinde sapıkça ya da abazalık gibi algılıyorum istemsizce ve böyle kişilere biraz daha temkinli yaklaşırım. sana tavsiyem bu kişi ne kadar iyi olursa olsun hep temkinli yakalaş zira zarardan dönemezsin bile
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77
Cevap
88Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Cinsellik belli bir nebze bağlanmayı saglamlastirsada genelde uzaklaştırır çoğu kişi farkına varmaz
Onun için tavsiye etmem
Kararlarinda sabit kal74 Yorumla- +1 yıl
Tsk @Ömerayaz06 @anonimolamazmiyim @digerkam1i
- +1 yıl
Rica ederim
Evlenmeden cinsellik yaşamak isteyen erkeğin niyeti sadece faydalanmaktır. İleriye dönük bir şey düşünmez. Kadına zerre değer vermez. Kadınlar onun için sadece cinsel bir objedir. Asıl niyetini gizlemek için sana iyi biri gibi görünmeye çalışır. Dünyanın en iyi adamı sanırsın ama istediğini elde ettiğin an seni bırakır çeker gider. Böyle oyunlara gelmemeni tavsiye ederim. Ayrıca gerçekten sevseydi seni istemediğin bir şeye zorlamazdı.
50 Yorumlaİstemediğin bir şeyi sana başka bahaneler sunarak zorla kabul ettirmeye çalışan bu mahlukattan derhal ayrılman gerekiyor. Cinsellik zorla olacak bir şey değil. Cinsel birliktelik yaşayabileceği biriyle birlikte olmasını söyle ona.
122 Yorumla- +1 yıl
Benimle de birlikte oldu biri sonra ne aradı ne sordu ama
- +1 yıl
@Uygunbiseylee Cinsellik bir vaat üzerine olacak olan bir şey değildir. Yaşamak istiyorsan yaşarsın. Sana benimle birlikte olursan şöyle olur böyle olur tarzı cümleler kuran birinden cümlesini bitirmeden uzaklaşın.
Eğer kısa süreli bir ilişkiyse çıkar sağlamak istiyor olabilir. Ancak uzun süredir beraberseniz eğer saçma bir tavır takınmışsın. İnsanın sevdiği kişiyle birşeyler yaşamak istemesi gayet doğal bir durum. Bunu görmezden gelmek, ayıpmış gibi davranmak bence tamamen saçmalık. Birlikte oldunuz diye illa ayrılacaksınız ya da ciddi düşünmüyor diye düşünmekte çok yanlış. Onun karakterini en iyi sen biliyorsun. Geçici ilişki mi yaşamak istiyor bunu gene en iyi sen bilirsin. Yani kendine bir sor ben gerçekten bu adama güveniyor muyum diye
04 Yorumla
Soran+1 yılBence yanlıs dusunuyosun herseyın bı zamanı var daha hafta bıle olmadı seven ınsan ıstermı hemen ne bu
- +1 yıl
Benim düşüncem gayet mantıklı aslında. Senin düşünceni yeniden gözden geçirmen gerek. Cinselliğin ayıp bir tarafı yok ve ilişki de oldukça önemlidir. Ayrıca seven insan cinsellik ister emin ol. Bende kız arkadaşımla cinsellik yaşıyorum ve 3 yıldır birlikteyiz. Ve gayette ciddi düşünüyorum kendisiyle. Harika biri çünkü. Neyse bunlar bir yana sizin ilişkiniz daha 1 hafta bile olmamış. Ve daha bir hafta olmadan cinsellik mevzusu açması bana da garip geldi. Bu konuda sana hak veriyorum. Ciddi düşünmüyor olabilir. İlk zamanlarda tavrını koru. Eğer amacı sadece seks ise fazla sürmeden ayrılır. Ciddi düşünüyorsa ilişkiniz devam eder
Soran+1 yılDaha 1 hafta olmadı ilişki istedıgının yanlıs oldugunu ve sogudugumu nasıl acıklıcam ne demelıyım aslında konuyu kapattı ama tekrardan acılırsa kendımı ıfade edemem dıye korkuyorum bu arada gayet mantıklı zeki birine benzıyosun tesekkur ederım yorumların ıcın
- +1 yıl
Bence bir şey deme şimdilik. 'durup dururken niye açtın ki bu konuyu. bir daha bahsetmeyeceğime söz vermiştim zaten.' diyecek. Şimdilik bişey yapma akışına bırak. Bir daha açarsa bu konuyu net bir şekilde tavrını koy. 'Geçen sefer daha bir hafta bile olmadan cinsellik konusu açmıştın. Bir daha açmayacağına söz vermiştin. Bu konuda ki fikrimi net bir şekilde ortaya koyduğumu sanıyordum. Sırf sen istedin diye hemen üstüne atlayacak değilim. Daha önce kimlerle birlikte oldun bilmiyorum ama ben senin eski sevgililerine benzemem.' tarzı bişeyler diyebilirsin. Uzatırsa da eğer konuyu ayrıl direk.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin bir zamanı var ve sen sırf o üzülmesin diye cinselliğe evet dersen istediğini elde etmiş olur ve seni kolay lokma görebilir. Tavrını koyduğun iyi olmuş. 1 sene sonra söz yaparız demiş, eğer ilişkiniz yeniyse direk evlilik konusu açması aşırı saçma. Seni duygusal yönden kendine bağlamaya çalışıyor. Cinsellikte olursa birbirimize bağlanırız demesindeki sebep ise kızların duygusal yönden ağırlıklı olması. Seni bu yönden ikna etmeye çalışmış. Bana bunları yapıyor, bana şöyle davranıyor diyerek kendini bırakırsan senden uzaklaşır. Ama sen kararlı ol canım.. 😊
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 845 cevap paylaştı. Şüpheyle yaşamak zor. İnanmazsanız mutsuz olursunuz. İnanın ama bu konuda taviz vermeyin. Bağlanmak için cinselliğin şart olmadığını düşünüyorum. Hatta sevginizi sınamanız için iyi bir yol. Sizi gerçekten seviyorsa, saygı gösterir ve bir daha teklif etmez. Bir daha teklif eder veya o yönde bir girişimi olursa o zaman inanma konusunu bir daha gözden geçirin derim.
30 YorumlaEğer "istemiyorum" cümlesini kullandıysan artık iş bitmiştir. Bu saatten sonra laf söylemek ona düşmez. Hayır diyen birine kurulan "Birbirimize bağlanırız, evleniriz, söz yaparız" cümleleri ikna etmek için öne sürülen bahanelerdir. Lütfen kimse için istemediğin bir şeyi yapma. Hiçbir şey senden ve senin mutluluğundan önemli değil. Sevgilerr
30 YorumlaBence şart. Herkesin ilişkiden beklentileri farklıdır herkes kendine uyumlu birini bulursa kimse sorun yaşamaz.
40 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle tekrar konusunu açacak, eğer istemiyorsan ayrılmayı teklif etmelisin çünkü başka kafalardasınız belli, herkes kendine uygun birini bulmalı, zorlamayla olmaz. Bağlanma mevzusu eğer his varsa artar ama sadece ihtiyaç içinde bağlanma olmaz. Sevgilin yatmak için söz mevzusunu açmış oladabilir yalandan, neler duyuyoruz sonuçte ne roller yapılıyor. Ama en iyi sen anlarsın sonuçta
28 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım?
- +1 yıl
23 ne alaka ya anlamadım ne dediğini bile
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Teşekkür ederim ✌
+1 yılKesinlikle ama kesinlikle böyle birşey yapma. Sen dişiliğinle elinde tutacaksan bırak gitsin kalmasın sende. Benim eski erkek arkadaşım da bana böyle şart koştu cinsellikle bağlanırım sana dedi ben istediği hiçbir şeyi yapmadım o da kendini gösterdi terk etti gitti. Sen istemiyosan yapma ama bir erkeği yüreğinle, duygularınla değil de kadınlığınla elinde tutacaksan tutma gerçekten gerek yok.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer sen cinsellik yaşamak istemezsen kesin inamma derim; her erkek böyle diyor, sonuç: ayrılık. Dediğim gibi içinize sinmiyorsa kesinlikle bir şey yaşamayın, pişman olabilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBidaha asla acmıcam agzımın payını aldım dedı oncekı sevgılılerınde ılıskı yasamıs olabılır gecmıse takılı bırı degıl zaten genıs
- +1 yıl
Bak abla ben sana genel türk erkeğinden bahsedeyim tabi bu genelleme daha önce ilişki yasayan bir daha yasamak ister yaşamasa da yaşamak ister bu tür şeyler kadındları kandırmak icın bir dumaralı yalandır yok evlenecez yok bağlanacaz yaşınız doğru ise belki sizde bekaret kontrü yapip evlenecek sonuçta öyleler her şeyi yaşayip sonra bakire ariyorlar siz isterseniz yaşayın yoksa evlilik öncesi yaďamayın onu boşverin önemli olan sizsiniz.
bılemedım ama. şu laf bütün erkeklerın yalanı ben 8 sevgılımdende duydum bu lafı. cınsellık yaşarsak bağlanırız lafınız hepsınden duydum. ve gerçekten hep aynı yalanı kullanıyolar bunların beynı ne kadar küçük ya hayır kandırmaya göz boyamaya çalışıyor bence ben ınanmadım. söz yapçak ınsan hemen yapar. bağlanırız demez cınsellık yaşamak ıçın 8 sevgılım oldu 24 yaşındayım artık onların cığerını bılıyorum ınanmam kımseye
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılcinselliğin hiçbir bağlayıcılığı yokturrr anlaşılmak önemsenmek değer verilmekk tabi bunların hepsi karşılıklıı her zaman yanında olduğunu hissettirmek beraber gülmek beraber aynı şeyde eğlenebilmekk asıl bağlayıcılık duygularıdırr cinsellik basit bir şey olmasa da olurr bağlayıcı değildirr amaçtırr hepsi buu anlayın artıkk cinselliği direten erkekler sizi kullanıyorr kullanacaklarrr
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAramızda bir yakınlaşma olursa birbirimize bağlanırız ayrılmayız kimse bizi ayıramaz birbirimizi çok severiz bunları söyleyen birine hiç inanma ondan uzaklaş o kişi sana hayır gelmez Bence gerçekten seven böyle bir şeyi sevdiği insana söylemeye bile utanır kırılır mı yanlış anlar mı diye düşünür
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Bence doğru olanı yapmışsın.
Sevgilinde zaten sonra pişman olmuş sanırım zaten.
Seviyordur bence.
İlişkide bağlanmak için en önemli şartlar bence bunlar:- Güven: En önemlisi...
- Sevgi ve Saygı:Bu ikisi bir arada olmalı kesinlikle.
- İlgi: İlgi seni sevmeyen birini bile zamanla sana aşık ettirebilir.
00 YorumlaOrtada sevgi varsa daha çok bağlanıyorsun doğru ama gerçek bir sevgiyse. Fakat gerçek bir sevginin bu tarz olgulara da ihtiyacı yoktur. Zamanı gelince yaşanır.
00 Yorumla
+1 yılÖf ne kasıntı tiplersiniz ya. İlla paket açar gibi ilk kocanla mı yapacaksın ne saçma bir zihniyet bu? İlk cinsel deneyim yaşı liseye kadar indi insanlar artık umursamıyor bekareti vs siz kendi kendinize mal muamelesi yapıp sonra erkekler bizi neden obje gibi görüyor diyorsunuz. Bırak içinden geliyorsa yaşa kasma kendini bir tane hayatın var neyin derdi tasası bu anlamıyorum insan sevdiğiyle yapmayacaksa kiminle yapacak? Yarın öbür gün ağlarsın aldatıldım diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi anlayışlı zeki Kız var mi
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇoluk çocuklar gibisiniz. Ne aşkı, ne meşki bu? Bu devir de hala neleri tartışıyoruz? Ondan sonra da daha ne kadar oldu boşandılar diyoruz. Aşk var ise el ele tutuşma da, sarılıp öpüşme de, koklaşıp sevişme de olur yüce ve derin duygular hissedip, güvendiğimiz, inandığımız, sevgilim, aşkım, her şeyim dediğimiz ile. Yoksa kardeş kardeş nereye kadar?
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmayan ilişki bence yarım ilişkidir. Seks olmadan evlenmeyi saçma buluyorum. Bakire misiniz bilmem ama bu toplum tabusu hiç iyi bir şey değil. Sevişmeden ilişki mi olur ya. Sürer mi öyle ilişki. Adam kendini fazlasıyla tutmuş bile bence. Evliliğe gider mi ilişkiniz bilmem ama isteği gayet doğal. Siz verin kararınızı. Ben bu kafada biriyle ilişki yapamam. İlişkinin ücretsiz deneme sürümü gibi o da neymiş? Seven insan sevdiğini arzular. Seks yapmayı ister ve bu sapıklık değil.
00 YorumlaKızım inanma böyle şeylere yalan yaa !! Tek derdi cinsellik yaşayıp gitmek , seninle evlenicem diye de yalan söylemiş... Kendini şanslı hissetmelisin nasıl bir insan olduğunu belli etmiş şimdiden ayrılmalısın..
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Abi normal bir sekilde cinsellik istese anlarim bir nebze.
Ama cinsellik baglanma sartiymis gibi konusmasi da ne bileyim. Cok da izaha gerek yok sanki. Akli basina kadinsin bence kendin anlamissindir zaten durumun vehametini.21 Yorumla
+1 yılBağlanmak için tek şart bu değil tabii ki önemli olan nasıl bir ilişkiniz olduğu, nelerden zevk aldığınız, birbirinize karşı neler hissettiğiniz. Bu gibi şeylerden sonra konu cinselliğe gelebilir, evet.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana pek inandırıcı gelmedi malesef bağlanmak için illa seks mi yapmak gerekiyor herkesi Kandıralım merhaba o zaman böyle mantıksız kusura bakma ama seni yağlıyor ballıyor şu an bence sen bilirsin fırsat eline geçerse senle ilişkiye girecek ilk fırsatta
10 Yorumla
+1 yılAdam ekmağında daha çok. Bence cinsellik yaşadıktan sonra heves kalmıyor ulaşabileceği en uç noktaya ulaşmış oluyor zaten neden bağlansın bir hedefi bile kalmıyor gibi eğer gerçekten sevmiyorsa. Yeme bu yalanları yoksa çok üzülürsün.
10 Yorumla
+1 yılSenin güvenini kazanıp en hassas zamanında bizzat yaklaşmaya çalışabilir. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. Istedigini vermedikçe kıymetli olursun, ne kadar bağlanacağını söylese de seninle bir şeyler yaşarsa eğer kıymetin gider, benden söylemesi. Cinsellik pazarlıkla olacak bir şey değil, ben yaşarsam baglanırımmış, geçsin bu ayakları ya.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın canım ama suanda bu konuyu kapattık bakalım neler olucak
Biri seni seviyorsa bu sevgiyi cinselliğe bağlamamalı sadece, eğer seni gerçekten sevse bunu sevgiye bağlardı, gerçekten seven erkek sadece öpmek, sevişmek, cinsel ilişkiye girmek için sevmez. Benden tavsiye bırak gitsin , seni kullanıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Buna benzer bir durum yaşamıştım ve karşımdaki kişi de bana aynısını demişti ardından konuşmayi kestim belli işini görcek sadece maden o kadar çok istiyor gitsin hayat kadınlarına sana tavsiyem sakın kanma yoksa çok pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılVe sen de inandın mı? Inanma onlara. Seni kullanıp atacak. Benim kuzenim 8 sene nişanlı kaldı. 8 sene boyu kıza elini bile sürmedi. Gerçekten deli gibi seviyordu kızı. Şimdi evliler 2 çoçuğu var. Mutlular
00 Yorumla
+1 yılDikkatli ol derim. Zaten istemediğin bir şeyi kimse yaptıramaz ama erkeklerin çoğu cinsellik yaşadığı kişiyle ciddi düşünmez. He azınlıkta olan kısımdadır o ayrı
02 Yorumla
Soran+1 yılGenıs biri Gecmıs onun ıcın onemli degıl
- +1 yıl
O zaman net cinselliğe bulaşma
Çok seviyordur seni
Ve doğla olarak çok şstşyordur
Onun için senle birlime zirve gibi düşünmüştür onun için söykenşş olabilir30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan bedenine değil kalbine bakar bağlanır. Onun kız kardeşine birisi böyle dese kabul edermi böyle namussuz erkeklerle sevgili olmayın yol ver gitsin
33 Yorumla- +1 yıl
Biri de benimle birlikte oldu bakire değildim diye ne aradı ne de sordu
- +1 yıl
Oda onun karaktersizliği
- +1 yıl
Ama kötü olan da biz oluyoz yine
+1 yılasla... hayır. o malın patlat kafasına bir tane. ayrıca cinsellik sen hazır değilken yapılırsa bağlamaz ikinizide uzaklaştırır birbirirnizden araya soğukluk girer. o seni sadece cinsel anlamda kullanmak ve sana sadece o anlamda bağlanmak istiyor. önemli olan duygudur
10 Yorumla
+1 yılSakın inanma klasik biz erkek yalanlarından en kuyruklu halley yıldızı olanı ve evet tekmeyi bas şimdiden seni bir meta olarak görüyor faydalanmak için.
10 YorumlaCinsellik olmadan da bağlanılabilir ama insan her halini bilince herşeyinle birliktelik yaşayınca aha samimileşiyor ama zorlamamiş seni bence seni seviyor ve cidi düşünüyor
11 Yorumla- +1 yıl
Şurada gördüğüm tek orta halli objektif yorum. Millet hep bağnazca düşünceleriyle eleştirmiş, durmuş. Tebrikler.
Alakası yok seni cinselliğe ikna etmeye çalışıyor 😊 çok adice bir yaklaşım.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki ile cinsellik ayrı kavramlardır ama sende ona de ki evlenelim o zaman yaparız de bakayım ne dicek
30 Yorumla Madem seviyor beklesin ne bu yatak merakı anlamıyorum ya şimdi ki erkekler neden evliliği beklemiyor.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. İyi yapmışsın. Sen doğru yoldasın bırak bağlanıyorsa bu şartlarda bağlansın baglanamazsada yolu açık olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılYarısını okudum ve cinselliği ön planda tutan birinden hayır gelmez.
30 Yorumlazevkini alana kadar bağlanmış numarası yapar 2 ay sonra basar tekmeyi
30 YorumlaÖylemi böylemi diye düşünecek birşey yok
Seviyorsunuz fedakarlıkta var madem yaşayın bakalım sözünde duruyormu10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYahu bak insan gibi ben yapmak istiyorum dese tamam, insan ona göre karar verir. Ama bu şekilde aptal aptal yok daha çok bağlanırız, seni unutmam bırakmam deyince ağzına kürekle vurasım geliyor cidden.
Ne diyeyim size kalmış.10 YorumlaBağlanmam istiyorsa evlensin seninle.. Çocuk kandırır gibi bahanelerle gelmesin
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle genıs bırı gecmıse takılı bırı degıl bızle olana bakarım dıyo sacma
Acik acik kandirmaya calisiyo seni baglanmaktan vuruyor. Inanma, seven erkek bekler.
20 Yorumla
+1 yılBelki de pişman olacaksın, belki de seni kullanacak
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılTek şart değil tabi. Ama bana göre önemli bir faktör. Ama bu senin hayatın. İstemiyorsan kimse seni bir şeye zorlayamaz. Sen karar vermelisin buna.
00 Yorumla
+1 yılBenim sevdiğim de istiyo normal galiba ama ben istemiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSizinki kac ay
- +1 yıl
14 sene
Soran+1 yılOha nasıl ya
- +1 yıl
Aileler istememişti bugüne geldik:)
+1 yılCinsellik yaşandımı aşk sevgi sadakat arka planda kalıyor herşeyin sırası var bence evlenmeden cinsellik yaşamayın derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılBir bakıma doğru ama sadece cinselik üzerine bir bağlantı sıkıntılı problemli olur baglanma varsa herşeyden olmali
00 Yorumla
+1 yılBağlanma olmaz, sana basit gözü ile bakacak daima. Hevesini aldıktan sonra da sana tekmeyi basar.
10 Yorumlaverme kız ben veriyorumda noluyor yüzüme bakan yok verme sürünsün ibneee
10 Yorumla
+1 yılErkekler cinsellikle bağlanmaz cinsel yakınlaşmada bulunma
10 Yorumla
+1 yılYalannnn! Seni kullanmak için akıllıca bir yalan yeme gözü açık ol.
10 Yorumla
+1 yılBluetooth mu la bu aygıt gibi bağlanmaya aracılık etsin. Çakala bak sdds :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik yaparsak bağlanmak ne ya sırf seni kandırmak için uydurmuş sakin evlenmeden kabul etme iki hediye aldı diye de gözünü boyamasın inanma sakın elde edene kadar kırk takla atar sakın inanmaaaa
10 YorumlaHep öyle derler sonra işleri bitince uzaklaşırlar...
10 Yorumla
+1 yılTek şart değil ama bağ oluşumunu destekler diyebiliriz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 903 cevap paylaştı. İkinizin tavrı da hiç hoşuma gitmedi. Bu işin sonu iyi görünmüyor.
00 YorumlaEvet sağlamlaştırabilir fakat iki tarafında istemesi gerekir. :)
00 Yorumla
+1 yılMadem durumu iyi niye evlenemiyorsunuz. Neyi bekliyonuz
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Devamını Gör(150)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim cinsellik yaşarsak bağlanırız dedi. İlişkide bağlanmak için tek şart bu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler