Sevgilinizin, erkek/kız kankası olması sizi rahatsız eder mi? Bir erkekle bir kadın samimi birer arkadaş/dost olabilirler mi? Görüşlerinizi merakla bekliyorum 🌿🏹
OLUR ✅
OLMAZ ❌
SEVGİLİSİ DE BENİM, DOSTU DA 🥂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilinizin her şeyini paylaştığı, yakın kız/erkek olmasına nasıl bakıyorsunuz?
Merhaba hayırlı ramazanlar dilerim, İnsanların hayatlarında her zaman için bir şeylerini paylaştıkları mutluluk içinde oldukları bir dost edindikleri insan olur. Bu durum genelde kadınlar için daha ön plandadır Çünkü kadınların iletişim şekli birbirini anlama şekli erkeklerin birbirine olan davranışından çok farklıdır kadınlar ince düşünceli oldukları için karşındaki insanın onun her zerresini her ince düşüncesine anlamasını kavramasını düşünmesine ve bu şekilde davranmasını ister.
Bundan dolayıdır ki bir kadına en iyi anlayacak kişi yine kadındır ve hayatımda olan sevgilim eşim ve değer verdiğim kadının da bir dostu arkadaşı olması benim için bir tercih olabilir ama dertlerini kederlerini üzüntülerini paylaşırken yaşamış oldu aile ilişkileri ve eşiyle sevgilisi ile olan ilişkilerini fazla karıştırılmaması gerekir Çünkü ilişkiler içerisinde bir kişi karıştığı zaman onun fikri ile hareket edildiği zaman ve insan kendi duygularını ve fikrini bir kenara bıraktığı zaman olumsuz sonuçlar doğurmaktadır insanın dostu olması gerekir ama dostununda sınırları olması gerekir.