Güncellemeler
+1 yıl
Başardım arkadaşlarr sildirdim o illet uygulamayı 🥳 ooh bee ama nası mutluyum sjxjsjf bi daha yükler ve kullanırsa da olacaklardan ben sorumlu değilim😒 adımız kıskanca çıktı bi o kötü oldu belli etmesem iyiydi ama çatlıyodum napim dkxmdmc neysee güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim 🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben ayrım yapmıyorum c2, tinder, tiktok ve burası hepsi aynı bence. Bir şeyler yapmak isteyen her yerde yapar.
Orası da öyle haklısın ama c2de yapmayacak olsan bile o kadar çok bu tarz şeylere maruz kalıyorsunkiii.. yani o ortamda bulunması o uygulamayı kullanması hatta telefonunda yüklü olması bile beni aşırı üzdü
Her yerde maruz kalabilirsin ki ha c2 de sana cinsel mesaj atmışlar ha burada :D Orada da evliler sextingler havada uçuşuyor burada da extra üzülmene gerek yok yani. :D
Yani benim bu uygulamayı kullandığımı bilse o da aynı tepkiyi verebilir mi? Ama amaa msja kapalı ve gizli hesabım🥺 ben kendimi biliyorum neyse onu açıklarım ama o direkt pisliğin içinde Allahım delireceğeeem dkxkdkc
Bilmem senin gibi tepki vermeyebilir her insan farklı sonuçta ama sen biraz abartıyorsun gibi insan kendini bildikten sonra nasıl ortamda olduğunun çok önemi yok. Gir üye ol çizgini bozma sırf o ortamda oldun diye pisliğin içinde ki bataklık faresi olmuyorsun dwuhaadjwks
Skxkskc haklısın ya abartmışım baya tersledim çocuk dayanamayıp sildi en sonunda djjsxk ohh valla rahatladım kimseyle de konuşmuyormuş günahını aldım pü neyse tatlıya bağlandı şükürr. Yalnız kaç gündür aşşşırı soğuk yapıyorum gıdıkı çıkartmadı galiba bu çocuk benim kaderim aga sjxnsndn
sdklfjdsg gel vatandaş gel böyle mobbing görülmedi + kimseyle konuşmadığına hiç bir zaman emin olamazsın :D Ölümlü dünya soğuk yapma yazık çocuğa :D Kader mi ahha doğduğun ev kaderindir? çok izliyorsun herhalde auhsdasjkd
sexting uygulaması ya c2'de insanlar yazıya bakıp 31 cekiyo tiktokta 13 yasındakı cocuklar dans ediyor wtf hangi kafayla benzetmiş
Tam olarak aklımdan geçenler bunlardı cidden tercüme olmuşsun🥺
dimiii c2 de sextingten başka bi amaç göremedim ben, iğrenç ses kayıtları resimler öğğ yani 😔 benimle konuşmak varken neden o uygulamayı kullanıyor anlamıyorum
Orası iğrenç yer
Hem de ne iğrençç kıskançlıktan çatladım 2 günde dkckdjf
Abazalar, eskortlar beyni farklı yerde atanların yeri orası
Evet öyleymiş ben de dün yükledim bakmak için ama rezalet yaa bide ses fotoğraf video falan var o uygulamada resmen pis işler için icat edilmiş.. canına kurban kızlarsoruyorumm❤ en büyük dert ortağım burası valla kullanmadan önce napıyormuşum ben🥲
Ya burada da kötü niyetli insan var ama orasının amacı farklı yani. Neyse sorun çözülmüş bu güzel bir şey
Bir zamanlar çok takılmıştım o uygulamada.
Sonra sildin değil mii, aynısını o da yapmış eskiden kız düşürmek için çok kullanıyodum demişti sonra bıraktım uzaklaştım dedi ben de öyle biliyordum.. dün ss attı bi baktım arkada bu uygulama başımdan aşağı kaynar sular döküldü 🥺 kullandığını bilmiyodum diyorum "kullanıyorum😂😂" diyo ya bunun nesi gülenecek harbi üzüldüm ya😔 sen söyle bi kıza seni seviyorum derken bu uygulamayı gizli gizli kullanması ne demekk
Abaza eskortlar dolu
Dimiii işte ben de onu diyorum😔
Öyle malesef