Ne bilim açık giyiniyorum geç bakıyorum umursamıyor beni sevdiğine eminim ama ne yapmalıyım yani kıskandırmak icin ayrılmalı mıyım yoksa?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHemen aklınıza neden bir bu tür şeyler geliyor diye sorsam Acaba ne derdiniz arkadaşlar bence daha iyi değilmi aradığınızda zaten bu değil mi zaten ilişkilerde Olması gereken de bu kıyafetlere karışmak yaşam tarzına karışmak Ben her görüş yorumunda zaten bunu söylüyorum olmaması gereken bir şeydir zaten karşıdaki kişinin hayatına karışmak onu yapma bunu yapma Oraya gitme buraya gitme aşk ilişkisi zaten bu demek değildir aşk demek bir şeyleri ortak paylaşmak demektir ama bazen sizi de gerçekten anlamıyorum hayatınıza karışırsa karıştı oluyor karışmadığı zamanda da karışmadı oluyor Yani ilginçsiniz gerçekten
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazı insanlar kıskanç değildir. Hepimiz aynı düşüncede, fikirde olamayız. Kıskançlık da bir bakıma öyle, herkesin kıskanması gereken şeylere o kıskanmaya bilir. Umursamaz kısmına gelirsek durum biraz vahim gibi... İlişkilerin temelinde umursamazlık baş göştermeye başladığı vakit ilişki doğru rayda ilerlemiyor demektir bir bakıma. Sevgisinden emin olduğunuzu söylüyorsunuz ama böyle bir soru sorma gereksinimi duyuyorsunuz, demek ki içinizde bir yerlerde bir süphe yavaş yavaş filizlenıyor. Bazen gördüğümüz ama sevgiden dolayı görmezden geldiğimiz zamanlar oluyor, mesela gözümüze perde iner ve perdenin arkasında kalır görmek istemediğimiz şeyler. İnsan sevdiği kişiyi umursar, önemser, değer verir. Çünkü bunlar olmayınca ilişki de eksik oluyor. İlişkiinizi bir gözden geçirin artışıyla, eksileriyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️❤️
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İki şık var birincisi sana çok güveniyor sanırım , ikincisi seni önemsemiyor , nedeni de kendi de bazı haltlar yiyor olmalı ki seni kısmen özgür bırakıyor. Sevmiyor sadece seni yedekte tutuyor ihtimalini de unutma.
04 Yorumla
Soran+1 yılHesabı bende bi bokkkluk yapamaz 🤣🤣
Soran+1 yılİnstagram hesabı yani
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
70Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Sevgilin seni sevmiyor seven insan kıskanır ve karışır.
85 Yorumla
Soran+1 yıl5 kız beğenmemiş 🤣
Soran+1 yılYaaa her insan kıskanç mı🙁🙁
Soran+1 yılGaza getirsene ayrılalım yaa
Kızlar sevgilinizin sevgisini test etmek için kıskandırmak gibi saçma sapan yollara başvurmayın. Adamları temelli kendinizden soğutuyorsunuz. Karşı tarafın güvenini sarsacak hiçbir şey yapmadıysan, her zaman dürüst olduysan ve bu yüzden sana güveni tamsa kıskanmaması normal. Artık adamda nasıl bi intiba bıraktıysan sana gözü kapalı güveniyor. Üzüleceğine sevin bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılIlişkilerde zaten olması gereken de budur.
Kısıtlamalar, kızmalar olmak yerine erkek kadına güvenmeli.
Kadınların da aklı var.
Ve kadınlar nerede nasıl giyineceklerini düşünebilir. Bunun için bir erkekten yardım almak, fikrini sormak, kizmasini beklemek , (sahiplenmek adi altinda) psikolojik baskı yapması, ve hatta hatta (maçoluk adı altında) hakaret etmesi ya da dövmesi kızlara neden "cekici erkek?" Olarak geliyor bir türlü anlamiyorum.
Seni sevdiğinden eminsin, güzel o zaman bence sevilmenin tadını çıkar.
Mutlu bir ilişkini kendin durduk yere bozmamalısın.
Kendi sevdiğin özellikler için de erkek arkadaşını değiştirmeye çalışmamalısın..
Bence böyle olmalı, tabii yine de sen bilirsin.
Ne de olsa bunlar benim düşüncelerim ve sen de ben değilsin.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın teşekkür ederim yşne de🙂
- +1 yıl
🌸
Sahiplenme duygusu yoktur bazı insanlarda olmaz bu. Seni seviyordur ama. Bazılarına garip bile gelir köpek miyim ben sahipleniyo diye düşünür. Karakter meselesi.
61 Yorumla
Soran+1 yılAyne öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şartlarda erkek olsam neden sevgilimin kıyafetine yorum yapıp kıskanayım ki? Belli yaşa gelmiş nerede ne giymesi gerektiğini bilmeyen, teşhir derecesinde açık giyinen bir kadına ne anlatabilirim? Ailesinin eğitemediğini ben eğitemem. Banane, açsın gezsin. Benden uzakta.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. offfffff kacinci yuzyildayiz kafa yapina bak ya kadin olacaksin birde istedigini tabiki de giyeceksin mesaja da istedigin zaman cevap verirsin onunla birliktesin diye tabiki de kararlarini kisitlamayacak siz kadinlar niye iliskiyi kolelik itaatkarlik olarak goruyorsunuz aklim almiyor erkek arkadasina acidim cidden kiskanilmak istedigin konular cok acinasi
10 Yorumla
+1 yılŞuraya kıskanmayan erkekten hayır gelmez yazayım da.
Gerisini sen bilirisn kardeş47 Yorumla
Soran+1 yılCidden öyle ya napcam ben bunu
- +1 yıl
Neden hayır gelmesin ki?
- +1 yıl
Geniş bir yapıya sahip olmak sevgiline ne yaparsan yap banane demenin aynısıdır. O zaman neden sevgilisiniz bu çok saçma kıskanma kıskanılma duygusu olmayan kişiler karşıdakini umursamaz. O zaman sevgili olmanın anlamı ne yani? O zaman onun yapacağı sevgililigi yakın erkek kankalar da yapar.. hatta daha iyisini yapar.
- +1 yıl
#SaAdimAzrail sana bu cevap
- +1 yıl
Kıskanmak olgun olmamak demektir. Karşındakine güvenmek ile banane demek başka şeylerdir. Katılmıyorum size.
Soran+1 yılCok güzel yazmıssn cidden doğru ya
- +1 yıl
Şimdi anlatamadım ben :) ben ergen kıskançlıklarından bahsetmiyorum.. onlar zaten yeterince saçma ve fazla. Ama olgun olmak sevdiğini kiskanmamak anlamına da gelmez arkadaşın sorusunu iyi okumak ve anlamak gerek bu kişi hiç bunu kiskanmiyormus ya bu tamamen umursamazlık bence sevgili diye elini tuttuğun kişiyi de az kıskancan tamamen kıskanmays karşı bile olsa bir insan içsel güdü olarak yine kıskanir.. yani benim de görüşüm bu :). Ama sen yine de ayrılma sor ona sen beni niye kıskanmiyorsun de çünkü her kız kaç yaşında olursa olsun kıskanılma duygusunu hafiif sever. :) Çok aşırı bir kıskançlık dan bahsetmiyorum. Ama hafif bak bunu giyme hayatım boyle gezmeni istemiyorum demesi bile güzel.. vs vs. .. yani :).
Daha önceki sevgilerini kıskqnmıştır çocuk tepki almıştır diger kızlardan. Mal benim istedgümşe yatarım karısamassıın özgür medeni yetiştim güçlü kadın ım demiştir diger kızlar. Şimdi çocuk sana diyemiyor tabi bunları diycen diye. Hem bak kıskanmış olsa niye geniş degilsğn yanında baskasıyla yatmak istiyorum dersiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılGavatt diyosun
Soran+1 yılHaklısın sende
Cinsiyet ayrimi yapmiyom. Cinsiyet me olursa olsun, Sevdigini kiskanmayan umursamayanin sevgisinede guven olmaz. Gevsek olmasa kiskanirdi. Sevgisinede inanmak dogru olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten yşne de teşekkür ederim canım
+1 yılAbi siz ne istiyorsunuz bu erkeklerden. Vallahi Allah’a şükrediyorum bana y kromozomu vermemiş. Sizinle uğraşılmaz. Kıskansa “ben istediğimi yaparım” kıskanmasa napayım ayrılayım mı? Allah akıl fikir versin size.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılGiyime karışsak yobaz karışmasak gevşeğiz hep bende karışmıyorum ama kızlar karışanı seviyor karışan oldu mu da şikayet ediyorlar siz ne istediğinizi bildiğiniz gün gerçekten düzgün ilişki yaşarsınız ama sorun bilmemeniz
10 Yorumla sen eminsinde bu yazdıklarını okuyunca ben emin olamadım :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBana niye laf atıyon yaa🤣🤣
+1 yılAyrıl bi bide öyle bak
Onuda umursamıyosa.. yaaani bi düşün11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyerek ayrılabilirm sence ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bence ilişki yaşayacak olgunlukta bir sevgilin var , lakin yazdıklarına bakılırsa aynı olgunluk sende mevcut değil gibi. Kıskandırmak için ilişkinin içine etmeyi göze alıyorsun resmen. Ben de çok haklı bir nedenim yoksa eğer kıskanmam ya da darlamam hayatımdaki insanı. Onun sahibi ya da ebeveyni değilim sonuçta. Bence bu tür müdahaleler hayatındaki insana saygısızlık. Böyle bir sevgiliye sahip olmanın tadını çıkarmanı öneririm sana.
00 Yorumla
+1 yılNadirdir sevipte kıskanmayan Ama istisnalar kaydeyi bozmuyor seven illaki her türlü kıskanıyor ayrılma bunu sevgiline sorabilirsin herhangi bir zamanda
10 Yorumla
+1 yılSeven insan umursar. Kıskanır. Açık giyinmeye pek karışma taraftari bende degilim söylerim yaparsa yapar yapmazsa kendi bilir sonuçta karım degil. Gec yazmalara aşırı tilt oluruyorum. Ben anında yazmiyorsam oda yazicak işi varsa isim var yazarım dicek
110 Yorumla- +1 yıl
Anında yaziyorsam olcakti
Soran+1 yılYaaaa bak çok güzel demişsin
- +1 yıl
Eee kardeşim benim niye sevgilim sevdiğim yok ee böyle düşünüyoruz nerde yanlız yapıyoruz :)
Soran+1 yılNiye yok sevgilin 🙂
- +1 yıl
Valla bilmiyorum istiyorum olmuyor çözemedim sorun bende mi tipimde mi bilmiyorum
Soran+1 yılYaaa deme öyle karakter daha önemli 😍
- +1 yıl
Valla kimse karaktere baklmiyor çok iyisin dusuncelisinn diyip birakiyoflar
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
İnsan bir kere alıştımi yanlizliga her kafasını Bozana yol verirmiş :)
Soran+1 yılHaklısın valla 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş bazı insanlarda sahiplenme duygusu olmuyor. Büyük ihtimal erkek arkadaşında bu yok. Buna çözüm yok.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya ayrılmak çözüm
Var ya cidden değişiksiniz şey yapma açık giyinme normal ol belki böyle olduğun için umursamıyordur bapsın kafaya takıp sinir hastası mı olsun istiyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye sinirlendin hahahhshs
Soran+1 yılYa konuyu nasıl oraya çektin hala anlamıs değilim seni hhahhahsbzh
Soran+1 yılÇabasında değilim de kıskanması lazım ama
Soran+1 yılOlsun ya
bence çok şanslısın demek ki sana saygı duyuyor ve sevdiğinden bir şey söylemiyor allah ayırmasın canım💖
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi hissettirdi böyle demen🙂
+1 yılYemin ediyorum ruh hastası ettiniz bizi. Karışsak kısıtlıyorsun der trip atarsınız. Karışmasak kıskanmıyor sevmiyor dersiniz. Bizimle probleminiz tam olarak ne sizin?
10 Yorumla
+1 yılbelki de kendisine ve sana güveniyordur ama bu soruyu sorduğuna göre öyle birini hak etmiyorsun , ayrılsan iyi olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen neden onu hak etmiyorum ki
+1 yılSevmiyor ayrıl. Ya da g*vat. İlerde sevdiğini de paylaşır böyle tipler
25 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa ayrılıyımmm
- +1 yıl
Ayrıl ayrıl
Soran+1 yılYaaa soracak niye ayrıldın diye 🙂🤣🤣
- +1 yıl
Hıh sen beni sevmiyorsun de 😂
Soran+1 yılGavattt demiyom alınmaısnn🤣
+1 yıldemekki seni sevmiyor salak saçma hallere girmene gerek yok krşim
21 Yorumla
Soran+1 yılAma sevdiğine eminim ben yani
+1 yılSize göre özgürlüğünüzû kısıtlamalı, bağırmalı, yeri geldiğinde tokatı yapıştırmalı.
Alın size sahiplenme duygusu ve kıskanmak.04 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet demedim kıskanmak dedim 😘
- +1 yıl
Kuzu kıskanmak giyime karışmak değil ki? mesajada her dakika anında bakılmaz sevgilin çok olgun bir kişiliğe sahip bunları anlıyor kaybetme derim
Soran+1 yılYine de tesekkur ederim 💜
- +1 yıl
Rica ediyorumm
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılbeni sevdiğine eminim demişsiniz
eşiniz duygularını açığa vuramayan birisi ondan çok şey beklemeyin böyle mutlu olun06 Yorumla
Soran+1 yılOlamıyorum ama
- +1 yıl
insanların beklentisini eşler tamamen karşılayamaz o yüzden bazı sıkıntıları yaşarlar (aldatma. arkadaş edinme. dışarıda yemek yeme. eve geç gelme dışarıda gezme vb.) bu durumu aşmak için eşinizle hiç masada oturup alkol aldınız mı onu konuşturdunuz mu (pavyon misali oradaki kadınlar ya da barmenler hep dert dinlerler) bir de böyle deneyin hap o anlatsın siz de dinleyin ilk sefer olmaz ikinci sefer de bak neler anlatır yargılamadan dinleyin sizi şikayet etse dahi dinleyin daha sonra da siz anlatırsınız
Soran+1 yılNe duygusu söyleyecek ki
- +1 yıl
açık giyiniyorum geç bakıyorum umursamıyor beni sevdiğine eminim ama ne yapmalıyım yani kıskandırmak için diye sormuşsunuz o anlatsın dinleyin sizi nasıl sevdiğini ve kıskandığını söyler size
Soran+1 yılYaa çok haklısın
- +1 yıl
kolay gelsin yani önemli olan sohbet konuşma ve konuşturma anlattırın ve siz de anlatın sizi dinleyecek birini bulun fakat siz anlatırken herkese güvenmeyin o anlattığınızı başka yerden duyarsınız sonra
sağlıcakla kalın
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kıskanmayan sevgili candır sahip çık ona
Bir çok kadın açık giyinmek ister eşleri sevgilileri istemez
Sen böyle birini bulmuşken devam et02 Yorumla
Soran+1 yılKarışsın demiyorum da kıskanmalı ya
+1 yılBelki de sana saygı duyuyor güveniyor neden bu ihtimal aklıma gelmedi.
11 Yorumla
Soran+1 yılGeldi tabi
+1 yılGeniş bence ben benim olanı sahiplenirim kıskanırım merak ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi yaaa çok güzel deidm işte
+1 yılSevgilin normal bir insan gayet. Neden kıskanmasını istiyorsun ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyiz yani o yğzden umursamıyor gibi hissediyorum
- +1 yıl
Kıskanmak umursama belirtisi değil ki, sevdiğine eminsen tamam işte
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi önemli olması lazım ama sen kıskanmıyor diye ayrilcM diyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılO da önemli ama
- +1 yıl
Anlıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa kendini geliştirmiş, kendine güveni olan ve sana güveni sonsuz, ya da seni sevmiyor sahiblenemiyor umursamiyor...
00 Yorumla Sevmiyor sevse umursardı bence seven kıskanır umursar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum o yüzden ayrıldım 😒
Seviyor ama sahiplenme duygusu yoktur şu kıyafeti giymuyiceksin diye baskı yapmıyor en azından.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyn
+1 yılKuzeninle sarıldığın fotoğrafını falan gönder. Yap işte bişeyler. Olmuyorsa ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılBir erkekle fotoğraf atayım yani
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılGeniş olan sevgilin değil sensin... Gereksiz tiplere sevgilim dediğin için.
03 Yorumla
Soran+1 yılGavttt ammfsmxmös
- +1 yıl
Ne güzel küfür ediyorsun.. Sana çok yakışıyor :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️❤️
+1 yılBaya geniş biri demekki kıskandırmak için harcadığın çabaya tepki vereceği sanmıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılOff evet öyle yaa
Evet sevgilin geniş.
Kıskanmayandan hayır gelmez02 Yorumla
Soran+1 yılGaza getirsene ayrılalım
Somut bir kanıt gerek az bilgiyle yorum yazmak istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılNe dmek somut bizim aramızda bunlar geçti
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yıldaha kısa ve açık giyin bakalım tepkisi aynı olacak mı
03 Yorumla
Soran+1 yılAşırı açık giysiler atıyorum nasıl diye bir sey diyemiyo yine giysem ne olacak sanki
- +1 yıl
geniş mi acaba
Soran+1 yılÖyle bence gavatttt
kıskanmayanlar hemen güzel kardeşim mı oluyor. benim de kıskanma huyum yoktur.
02 Yorumla- +1 yıl
Cansın
Soran+1 yılGörüş atan erkekler neden ağlıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence seven kıskanır arkadaş, sevmiyorsa sıkıntı vardır.
09 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor bence ya
- +1 yıl
"Bence"
Soran+1 yılYaaa aklımı karıstırıyosun ama
- +1 yıl
Allah ayırmasın kanka ne diyim.
Soran+1 yılAyrılcamm🙂
- +1 yıl
Lan yanlış anladın
- +1 yıl
Ayrılacak bir sorun yoksa neden ayrılıyorsun adamdan.
Seviyor diyorsun, kıskançlık krizlerine giren kekolardan iyidir kıskanmaması.
Soran+1 yılHafif kıskançlık olmalı
- +1 yıl
Kız kendini değerli hissetmek istiyor demi kanks
Ay ne kadar ayipp! Insan sevgilisine hic kavat der mi
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama ne yazık ki 🤔
Soran+1 yılÇocuğa hiç demedim zaten
+1 yılNasıl başlık öyle başlık kadın sayan demek farkında mısın😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani kkz🤣🤣
hanım efendi o nasıl bir soru açık giyinmek izin vermek kıskanmamak
011 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yazamadım mı😬😬
Soran+1 yılne 🤣
Soran+1 yılYaaa gavatt dedin 🤣
Kıskançlığın sevmekle bir alakası yıllarca yaz dizilerinde görüp aynı şeyleri yapmayin,
Ayrıca onu kendinden soğutucak bişey yapmış olmalisin o yüzden böyle yapıyordur...02 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptım ki kıskanmıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmakla kiskandirma işlemi olmaz. Bence büyük ihtimal sevgilinin karakteri böyle.
10 YorumlaBen de böyle diyorum yok niye kıskanmıyor falan diye sonra Allah belamı verdi aman aman diyim sorgulama bacım
05 Yorumla
Soran+1 yılSana noldu ki
Soran+1 yılKısıtlamaya geçmiş ya iyi olmamış
Soran+1 yıl❤️
+1 yılNasıl bi millet bu kizlar kiskansa neden kiskaniyo diyosunuz kiskanmasa ne yapmam gerek diyosunuz bi ortası yok mu abi bu işin
20 YorumlaValla bazı kızlara yaranılmıyor. Kıskansan suç kıskanmasan suç karışsan suç karışmasan suç. Ne istiyonuz bu adamlardan ben anlamış değilim
21 Yorumla- +1 yıl
@twilighty aynen hanımefendi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim de flört döneminde öyleydi evlendikten sonra akıl hastası bi kıskanç çıktı
Bunların sağı solu belli değil02 Yorumla- +1 yıl
Çokmu kiskaniyor
Soran+1 yılHer şeyin ortası olmalı işte ne çok kıskanç ne de çok rahat 🤧
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılUmursayacak kadar önemsemiyor demektir
11 Yorumla
Soran+1 yılAma beni sevdiğini hissediyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı dertten muzdarip tanıdığım var hatta başka erkeklerin bakması hoşuna gidiyormuş
12 Yorumla
Soran+1 yılErkek mi oha 😳🤣
+1 yılBir İnsanın İçinde Aldatmaya Yönelik Bir Duygu Varsa, O İnsanı Zincirlesen Bile Seni Aldatır.
13 Yorumla
Soran+1 yılAnladım da konuyla alakası ne
- +1 yıl
Yani kıskanması çok saçma
Soran+1 yılYoo
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. G*vatsa kıskanmaz ne yaparsan yap
21 Yorumla
Soran+1 yılGavatt dimii
Hayır sevdiğinden eminsen ve güvenin tam sa ayrılma bazı insanlar dozunu kaçıracak şekilde kıskanır hayatını bittirir o yüzden sevgisine güveniyorsan yapma
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hafif içinde olmalı diye düşünüyorum kısıtlamaya haklı diye düşünmüyorum
Soran+1 yılUzun zamandır düşünüyodum olmamıs gereken buydu sanırım
Soran+1 yılTesekkur ederim yinede 😘
+1 yılBelki de belli etmek istemiyordur sen rahatsız olma diye sen bence samimi olmaya bak bu hareketler uzaklaştırır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyani üzerinde baskı kurmuyorsa bunu niye genişlik olarak algılıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılkıskanıpta belli etmiyor olabilir. özellikle kıskandırmak için bir şeyler yapmaya kalkışma bence. her şey kıskanıp karışmak değil. anlayış göstermeyi biliyordur böyle de düşünebilirsin :) ama rahatsızsan veya bir şüphen varsa al karşına konuş derim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
+1 yılKıskansın kısıtlasın bağırsın çağırsın daha mı iyi yani. Anlamıyorum bu boynumda neden tasma yok diye ağlayan kızları ya. Yazık gerçekten
010 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda haklısın ama onun demek istediği niye kıskanmıyor beni sevmiyor mu yoksa demek istiyor ama bende yanlış buldum düşüncesini
Soran+1 yılBağırsın demiyorum ama kıskanmalı yani erkek olarak
- +1 yıl
Umarım kıskanıp size istediğini giydirmeyecek istediğiniz yere istediğiniz zaman istediğiniz kişiyle göndermeyecek ‘seven’ birini bulursunuz umarım ne diyeyim ki size
- +1 yıl
Neden çoğul konuşuyorsun yanlış buluyorum demiştim
Soran+1 yılYine lafımı yanlıs anlamışsın ama neyse 🙂
- +1 yıl
Kıskanmalı yani erkek olarak demişsin sayın soran neyin yanlış anlaşılması? Kıskançlık kısıtlama getirir net dünyanın her yerinde bu böyledir. Bir insanın sevgilisine güvenmesi onu da bir insan görüp ne yapıp ne yapmayacağını bildiğini düşünmesi ne zamandan beri sevgisizlik oldu diyeceğim olmayacak. Neden? Çünkü zamanında birileri kızlara böyle aşılamış. İğrenç diziler filmler kitaplar etrafında ki erkekler. Seven erkek kıskanırmış. Korumak ayrıdır kıskanmak ayrı. Şu saatte şu sokaklarda gezme şurada şöyle giyinme biri bişey yapar peşine takılır diye korkarsın ayrı. Ama niye bunu giydin sana bakarlar kıskandım demek apayrı. Aman neyse kime ne anlatıyorsam
- +1 yıl
Bi an boşluğuma geldi uzun uzun yazdım ben de
- +1 yıl
Böyle düşünen bir adamın olması harika bir şey
Soran+1 yılSende haklısın yine de yazdığın icin tesekkur ederim
- +1 yıl
Aymira sana teşekkür ederim
Soran rica ederim
İyi geceler
+1 yılYa giydiğine karışsa geri kafalı dersin karışsa dert karışmasa dert
30 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)