Kızlar sevgilim sürekli öpmek istiyor arada konuyu cinselliğe getiriyor sizce beni gerçekten seviyor mu ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 2 aylık bir ilişkim var daha şimdiden benimle gelecek hayalleri kurmaya başladı halasıyla ve ablasıyla tanıştım ailesi biliyor evlenince kapanacaksın falan diyordu sürekli sevdiğini söylüyor hiçbir erkekle konuşmayı bırakın göz temasına bile sinir oluyor benim sözümü asla dinlemez kendi bildiğini okur o öyle olunca bende öyle oluyorum sürekli kavga ediyoruz ama hiçbiri ayrılığa gitmedi ve sürekli buluşmak istiyor aşiret olduğumuz için misafirlerimiz eskik olmaz bu yüzden de dışarı pek çıkamıyorum ama mutlaka her hafta buluşuyoruz yinede buluşamadığımız zaman sorun çıkarıyor tribe giriyor ve her buluşmada öpmek istiyor tabi ben izin vermiyorum yani daha çok erken ama o diretiyor bugün de bana güveniyor musun dedi bende evet dedim peki benim olmanı istiyorum desem bu kadar güveniyor musun dedi hayır güvenmiyorum bu konuyu bidaha açma dedim tabi bugünden önce de açıyordu bu konuyu artık sinirlerim bozuldu ilerde de bu konuyu açacağını düşünüyorum içimde bir kuşku var sizce seviyor mudur? Bitirmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar az önce ayrılma sebebini söyleyip ayrıldım. Böyle bişey olmadığını söyledi ayrılır ayrılmaz da canlı açıp azar diye bi uygulamada dolandı bende şerefsizmişsin diyip engelledim yani 19 yaşındayız ikimizde ama o hala bebek gibi davranıyor benim bundan kurtulmamı sağladığınız için çok sağolun
Kızlar sevgilim sürekli öpmek istiyor arada konuyu cinselliğe getiriyor sizce beni gerçekten seviyor mu ne yapmalıyım?