Sevgilim sürekli sevişmek istiyor ne yapabilirim?

evlerine gidiyorum mesela annesi bn sevgilim oturuyoruz annesi 5 dk mutfağa gitsn hemen bn ellemeye başlıyor 2 dk boş kalmayalım hemen öpüyo göğsümü falan elliyo kardeşlerin evde yapma diyorum yapıyor ama kaç kere bozdum keneden yinede yaptı dünde konuştum bıktım artk yapma niye böyle oldun diyorum içimde bişeyler bn dürtyor duramıyorum diyor sizce ne yapmalıyım tamamen ilşkiye girmdğmz için mi böyle acaba
Güncellemeler
+1 yıl
kenedene ne ya kendini yazcktm kusura bakmayın yanlış yazmışım
Güncellemeler
+1 yıl
aradım keneden bn ayrılmak istiyorum sen bn bi et yığını olarak görüyorsun sevmiyorsun falan dedim saçmalama o nerden çıktı sende ha tabiki seviyorum ya hormonlarımı durduramıyorum dedi bn yapamıyorum hadi bb dedim kapattm geri aradı saçmalama bu nerden çıktı şimdi dedi bnde hep sana söylüyorum ya dedim öğle arasında arymda seni konuşalım dedi ne diycek acaba
Güncellemeler
+1 yıl
ya 2 buçuk yıl oldu bu önceden böyle değildi ilk 7 ay elimi ttmadı bn 9. ayımızda öpmüştü öyleydik sonradan buna nolduysa anlmdm aslında bir kere ayrıldım bn bundan erkklerle konuştum sanırım bu da tamamen kenedenn oluym düşüncesi var herld başkasına gitmym artık gibisinden
Sevgilim sürekli sevişmek istiyor ne yapabilirim?