Butun kizlar beni reddetti hicbiri istemedi hep baska erkeklerle birlikte oldular kizlarin yuzunden 25 yildir el ele bile degemedim bombos yasadim nefret ediyorum butun kizlardan
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dostum yalnızlığın dabambaşka bir keyfi vardır bunu çok az kişi bilir uzun zaman yalnız kalmak önce acı sonra güç ve mutluluk verir sadece sabret.
Daha fazla yalniz kalmak istemiyorum 25 yil oldu boşa mi erkegim işe yaramiyor işte
Gerçekten nefrrt edilmeyecek gibi değiller
Onlarda senden nefret ediyor
incel misin
Malesef olmak istemiyorum istemezdim olmak ama kizlar beni zorladi hep tersleyip reddederek 😔
Sen de elliot gibi kızları öldürmek mi istiyorsun bu yüzden? Bence tek derdin kızlar olmamalı hiç hayata dair hayalin falan yok mu onları gerçekleştirmeye çalışmalısın
Calisiyorum ama sevilmek istiyorum opusmek istiyorum hic yapamadim bi kizi hissetmek istiyorum artik yanimda yakisikliyim kuruyup gittim gencligim bitti 18 yasindan beri burada bu tarz soru soruyom hic bi bok olmadi hepiniz reddettiniz beni
Bu insanları öldürmek için haklı bir gerekçe mi sence?
Oldurmeyi dusunmuyorum sadece dusmanim belki yumruk atarim en fazla cok sinir olursam 😂 ama benle iyi gecinirse severim sacini falan reddetmezse sorun yok
Bence bu konuyu psikologla konuşmalısın
Konustum yakisiklisin bakan olur diyo ama olmaz mk
Kızlardan nefret ediyorum bakış açısıyla devam edersen bence de bakan olmaz. Kendini sev ve kabul et bana bakan olmaz diyorsan zaten bakan olmaz. Kendine güvenin olması gerek ve kendine dikkat etmen gerek spor bakım vs.. sonuçta herkes kendine iyi bakan birini ister. Tek burada bitmiyor tabi ki kadın düşmanlığından da kurtulman lazım. Yumruk atarım ne mk. Beni reddetmezse iyi davranırım diye de bir şey yok. Çocuk olma yetişkin gibi davran. Reddedilmeyi kaldıramıyorsan zayıf karakterlisindir. Kabul edip yoluna devam etmen lazım. Beni kimse istemiyor diye sızlanmamalısın. Karakterinde kendinde sevmediğin özellikleri tespit edip ondan kurtulmaya çalışmalısın. Ben de mesela kendimde sevmediğim birkaç huyumdan kurtulmaya çalışıyorum. Sabırsız olmak vs. Örnek verdim sadece. Ayrıca altta seni daha çok gazlayan erkeklere de kulak asmamanı tavsiye ederim. Nefret edilmeyecek gibi değiller falan demiş. O zaman s ktirsin gitsin eminim 7/24 kız peşinde koşan bir tiptir.
Ayrıca yanlış anlamanı istemem. yaşadığın zorlukları küçümsemek gibi bir niyetim yok. Yardımcı olmaya çalıştım. Umarım zorluklarını aşarsın ve bu kadın düşmanı bakış açından da kurtulursun
Tesekkurler kendime bakiyorum spora da gidiyordum kasliydim bakan olmayinca bana biraktim
Rica ederim. Ayrıca başkaları için yaşamayı bırak. Bakan olmayınca sporu bırakmak olmaz. Kendini sevmek, sağlıklı olmak ve aynada gördüğün kişiyle barışık olmak için spor yapmalısın. Hadi kal sağlıcakla, iyi geceler