Aşk İlişkileri Sitedeki ruh ikizinizi bulayım mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onların ki siyah beyaz bir aşk hikayesi itim aşık oldu Jbl de şuanda neredesin çalıyor bu da aynen bu şekilde dinliyor Güncellemeler+1 yıl Noluyo abiiii noluyo mk sitesine noluyo neredesiniz Güncellemeler+1 yıl Benim ruh ikizimi de siz bulun Sitedeki ruh ikizinizi bulayım mı? Cevapla Aşk Soruları Site Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ceylinÇkObİLiYo Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur, bulSen hala köpeklerle mi uğraşıyon bkolar falan aşlsdaslşd 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet iki tane var boklarını temizliyom Yorumla Soran +1 yıl @Alonewolf002 Yorumla ceylinÇkObİLiYo +1 yıl İki tane olduğunu biliyom, bko tarlası dlkfsşldkfsbu arada teşekkürr Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Ricalar Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Ruh ikizim takibimi bile kabul etmemiş :D Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl #BonjourO değilde temizlik kovasına bayıldım ayol aradığım ama bulamadığım renk 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kanka komiksin ha😂😂😂ayol diyon haykırıyom😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Linkini atayım al harrbi güzel Yorumla BeyazGay +1 yıl Ben ayol diyince neden gülüyorsun ayol :-D Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂ulan harbi sesli güldüm Yorumla BeyazGay +1 yıl Ayy tamam çok gülme ağlarsın sonra öyle derler bizim köyde :-D Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Geldim geldim. Beni benimle eşleyeceksin galiba kimse yok 😄 1 0 Yorumla
beton_kafa13 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Dün bizim Badem de öyleydi. Bir sürü şarkı çaldı, depresif aşk şarkılarında havlamasını kesemedik. 0 0 Yorumla
Ks-President Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ruhumun helvasını yedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Antep fıstıklı mı Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl @AçarakŞah şşşş bi gel ruh muh denmiş 1 1 Yorumla AçarakŞah +1 yıl Işınlandım bile şu an Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Öyle biri evrende yok, burada ne arasın. 0 0 Yorumla
Alonewolf002 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Keşke bulsan.. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bulayım reiz Yorumla Alonewolf002 +1 yıl Bekliyoz Yorumla Soran +1 yıl Kız görüşünü silmiş😂 Yorumla
SilahsızKuvvetler_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bul knk. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl @gereksiz1şey Yorumla SilahsızKuvvetler_ +1 yıl @gereksiz1şey hello Yorumla gereksiz1şey +1 yıl Helo Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl @desparandum Yorumla Soran +1 yıl Yaşlar da yakın Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bul mk 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Lütfen bulur musun de bulayım Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl 3 tane erkek vhar bulmasanda olur😌✋ Yorumla Soran +1 yıl İlla ki erkek mi olmak zorunda ruh ikizin Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Napim kız ruh ikizini prf Yorumla Soran +1 yıl Aboğğğwww sülo duymasın Yorumla
furkan_yavuzyilmazz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bul tabi varsa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl @kahveligünler Yorumla Soran +1 yıl @kahveligünler_ Yorumla furkan_yavuzyilmazz +1 yıl @kahveligünler_ geçmiş olsun 😏 Yorumla kahveligünler_ +1 yıl Sanada😂😂 Yorumla
ForHuman Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Bul 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl @Mercy0 Yorumla
SabriiAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl aga çabukk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnsan yok canım Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Bul. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl @Lateeemm Yorumla Soran +1 yıl @Latteeemm Yorumla
Kosbela Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Var zaten. 0 1 Yorumla Kosbela +1 yıl Bu görüşümü de sil Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Bul bakalım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olur, bul
Sen hala köpeklerle mi uğraşıyon bkolar falan aşlsdaslşd
Evet iki tane var boklarını temizliyom
@Alonewolf002
İki tane olduğunu biliyom, bko tarlası dlkfsşldkfs
bu arada teşekkürr
Ricalar
Ruh ikizim takibimi bile kabul etmemiş :D
#Bonjour
O değilde temizlik kovasına bayıldım ayol aradığım ama bulamadığım renk
Kanka komiksin ha😂😂😂ayol diyon haykırıyom😂😂
Linkini atayım al harrbi güzel
Ben ayol diyince neden gülüyorsun ayol :-D
😂😂😂😂ulan harbi sesli güldüm
Ayy tamam çok gülme ağlarsın sonra öyle derler bizim köyde :-D
Geldim geldim. Beni benimle eşleyeceksin galiba kimse yok 😄
Dün bizim Badem de öyleydi. Bir sürü şarkı çaldı, depresif aşk şarkılarında havlamasını kesemedik.
Ruhumun helvasını yedim
Antep fıstıklı mı
@AçarakŞah şşşş bi gel ruh muh denmiş
Işınlandım bile şu an
Öyle biri evrende yok, burada ne arasın.
Bulabilecek misin bakalım.
Hiç sanmıyorum var olduğunu
Bul ㅤ
@bunaldumya
Keşke bulsan..
Bulayım reiz
Bekliyoz
Kız görüşünü silmiş😂
Bul knk.
@gereksiz1şey
@gereksiz1şey hello
Helo