Dilimizde tüy bitti söylemekten aldatmanın dili, dini, ırkı, cinsiyeti olmaz. Erkeği kadını olmaz. Şerefsizliktir. Yapan vatan hainidir. Mantıklı bir açıklaması yok bunun.
Ben farkındayım Kadınlara ilgi duyan kadınların neden aldattığını merak edebilir. Ama ben erkekleri merak ediyorum. Insanların değil etkenlerin neden aldattığını...
Erkeklerin neden aldattiklarini kadınlar neden anlamazlar ben onu anlamıyorum. Sebep çok basit. Zevk. Hergun ayni pilavi yemek tat vermiyor. Ve seks açlığını gidermek için erkegin ayrilmasi gerekmiyor. Çünkü erkegin aldatma güdüsü ve gerekçeleri kadininkinden cok farklıdır. Erkrk gider onlarca farkli kadinla düzüşür ama yine duygularinda bir değişim olmadan ilişki yaşadığı kadina geri döner. Kadınlarla farkımız nettir. Ama kadınlar bunu anlamadıkları gibi anlamamak için extra bir gayret sarfederler.
@MesutP Hırsızlık ta doğru değil. Ama koşullar dayattiginda insanların çalmak için haklı sebepleri oluşabilir. Ortada bir suç varsa sorumluluk sadece suçu isleyene yuklenmeneli.
@lucia_night Herkes için zevk meselesi. Konu bu zevki almak için kadin ve erkeklerin farkli şekilde etkilesim yasadigidir. Erkek poposunu begendigi her kadini bafileyebilir. Onu daha önceden tanımasına, asik olmasina gerek olmaz. Kadınlarda durum bambaşka
Hayır bak ben şuna karşıyım. Erkek aldatırsa zevk meselesi! Kız aldatırsa o*rospu oluyo yalan mı? Tabi herkes öyle demiyor. Bazıları erkeklere deöyle diyor. Ama maalesef ki çoğu insan erkek yapar aklında...
@lucia_night Bir erkek hiç tanımadığı bir kadın ile bir gece eğlenir ve bir daha onu görmez yani duygusal anlamda ona bağlanmaz sevdiği kişinin yanına gider ama kadınlarda böyle bir durum yok duygusal anlamda da tamamen ihanet ederler. Aldatmak doğru değil tabi ama binbir çeşit insan var herkesin karakteri aynı değil
Ben hiç aldatmadım, bazı günler öyle sudan sebeblerden huzurumu kaçırdı ki hıncını ancak böyle çıkartırsın dedim kendi kendime, ulan bu kadın aldatılmayı hak ediyor dedim de genede yapamadım. Hovarda arkadaşlarım yalvardılar hadi gidelim diye de gitmedim. Bana bu vesveseleri veren kulağıma fısıldayıp aldatmamı söyleyen şüphesiz şeytandı, ancak ben uymadım. Benim kaldıramayacağım bir şeyi karşımdaki insana yapabilmem için zalim olmam gerekir. Elhamdülillah hiç zalim olmadım.
Boşandım zaten de ben hayatta yapamam öyle şeyler. Askerde çocuklar aşk-ı memnuyu izlerlerdi ben heyecandan sitresten bakamazdım bile i sahnelere. 😊 öyle sahne olunca hemen başka yere kaçardım sahne bitince çağırırdılar çocuklar tehlike geçti gelebilirsin diye 😂😂
Bunu kadınlar da yapıyor. Konunun erkek ve kadın üstünden değil insan olarak değerlendirilmesi daha iyidir. İnsanlar önce bakar mutlular, sonra bir güzel çomak sokarlar. Yeni ilişkisinde veya konuştuğu insanda gerçek ilgiyi göremeyeceğini anladığında ise özler. Bu şaşmadı bugüne dek cidden.
Egosunu güçlendirmek için olabilir heyecan için olabilir eşini sevmediği için ya da yetersiz olduğu için olabilir ya da sadece bir anlık şehvettir. Her şekilde yanlış bir hareket.
Herkes yine saçmalamış şöyle açıklayım. Erkek bildiğiniz üzere biraz daha eğlence ve aksiyon, arayan bir cinsiyettir. İlişkiler sıkıcı bir hal alıp devamlı aynı şeyleri yaptıkları zaman, aldatma kaçınılmaz oluyor.
Konuyu değiştirme bence. Kimse aldatmaya mecbur değildir. Hani sana göre mecbur ya eşin seni aldatsa ya da sevgilin? Ne diyeceksin aa aşkım nolcak sanki hepimiz mecburuz bir aldatmanın lafı mı olur aramızda mı diyeceksin? Bence mantıksız bir şey olduğunu kabul et...