Aşk İlişkileri Şu an neyi bekliyorsunuz? MütefekkirSeyyah_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şu an neyi bekliyorsunuz?Birinden bir mesaj mı?Evlilik teklifi? Ölmeyi?İyileşmeyi? Hep bir bekleyiş içindeyiz..Ben mi? Ben ezanı bekliyorum yaa.. 😅#Vesselam Şu an neyi bekliyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KasiyerBüşüü_ Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Ise dönmeyi çünkü borçlar var ödenmesi gereken. Babamın 3 gune iyilesmesini.Annemin hastalanmamasi.2 ayı geçip yeğenime kavuşmayı.10 ayı geçip yuvamı kurmayı. Hayırlısı..🤲♥️😊 2 2 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Hadi inşallah :) Yorumla KasiyerBüşüü_ +1 yıl 😇😇 Yorumla
afacan37 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Hamur mayasının gelmesini bekliyorum. Kızım hamur mayaladı PİDE yapacağız inşallah. Baba olmak kolay değil :) 2 1 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Ne güzel bekleyişler :)) Yorumla
Lavinia4126 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Allah kabul etsin. 😊 Bende kızlarımın eve gelmesini bekliyorumm :) 3 7 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Ne güzel bekleyiş..Yaşları kaç? Yorumla Lavinia4126 +1 yıl 9, 7 bucuk ve 4 Yorumla Lavinia4126 +1 yıl Babası cocuklari almistida birkac saatligine Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl 27 yaş ve üç cocuk? Hey maşallah.. Yorumla Lavinia4126 +1 yıl Evet. Erken evlenmistim😏 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Allah bağışlasın :) Yorumla Lavinia4126 +1 yıl Aminn 🙏 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İftarı bekliyorum sadece. Açlıktan başım dönmeye başladı oturduğum yerde bi tuhaf oluyorum. 1 7 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Acıktın mı cidden 😄 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Evet dün olması gereken bugün oluyor. Bünyem de bi tuhaf :D Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Erken mi kalktın :) Bende açlık hissi öğlen oluyor alışkanlıktan sonra geçiyor.. Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 9da kalktım erken değil aslında Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Çalışmıyorsan erken.. İşin gücün varsa tamam da iş güç yoksa, aklına gelir durur Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Evet bugün bişeyle meşgul olmadım pek ondan demek ki :/ Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Ben bilirim 😎 Yorumla
vampirkayla Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Yukarda yazdiklarin hepsiyle birlikte hayallerimin gerceklesmesini bekliyorum.. birde gerceklesmesi icin aklima fikirlerin ve enerjimin gelmesini.. 1 0 Yorumla
YasayanAydinlik Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yatsı ezanini bekliyorum bir türlü okumuyor ya😒 2 8 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Yatsı mı? Akşam okunmadı daha dur 😅 YasayanAydinlik +1 yıl Akşama birsey kalmadı 😅 illa okur Yatsı okumuyor imam'ın bana gıcigi mi var anlamadım ki😂 MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Yatsıyı niye bekliyorsun ki YasayanAydinlik +1 yıl İşlerim var ama önce Teravihi halletmem lazım Teravihi kılabilmem içinde yatsinin okuması lazım iki gündür çoook Geç okunuyor MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Sen de vakit girince kılEzanı bekleme :) YasayanAydinlik +1 yıl Cemaat halinde kiliyoruz 😅 anca ezan okununca kalkiyorlar MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Telefondan ezanı aç :) vakit girince :)) YasayanAydinlik +1 yıl Yok illa bizim imamin okuması lazım ben acele ediyorum diye bizimkilerin gıciklik edesi tuttu 😒En son gidip bu işi imamla konusucam az kaldı 😂😂😂
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. güneşli günleri 1 4 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Bura günlük güneşlik :) Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl o güneşi geleceğimde görmek istiyom dhkdj Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Zengin koca 😄 Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl aşk daha möhim ama zengin birine vurulsam fena olmaz hahjs Yorumla
Kumsaaalll Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Askerdeki sevgilimi bekliyorum son 6 (: 2 1 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Şafak Başkent :)) Yorumla
Srrngz Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Beklenti sıfır. Tövbe ettim ") 1 4 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl İmkanı yok insan illaki bir şey bekler :) Yorumla Srrngz +1 yıl Kafama vura vura öğrettiler neden imkansız olsun )) Yorumla Srrngz +1 yıl Yani şöyle bisey var beklentilerin bunalttigi insan kaçtığı kişilere dönüşmemek için değişebilir Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Hmm :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir melek gelmesine 1 4 Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Hamile misin :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dglim keşke o günleri görseydim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona daha çok var :) Yorumla MütefekkirSeyyah_ +1 yıl Ne meleği o vakit :) Yorumla