Arkadaşlar eskiden ben değişik biriydim ve sevgilim bunları bilmiyordu anlatmamışdım bunları benim temiz birisi olduğumu sanıyordu fakat benim olduğumu anladı ne yapmaliyim eskiden sızan videom vardı onu gördü özetle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılben değilim benzettin de bu tip şeylere takılıp kalmasın saçmalamamasını söyleyin hemen modunuzu düşürüp her şeyi anlatmayın gerekirse sırf bu video yu bahane edip ayrılmayı teklif edin sizi öyle düşündüğü ve o tür videolara baktığı için
01 Yorumla
Soran+1 yılDövmelerim ele verdi beni
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Olanla ölene çare yok. Dürüst ve açık ol. Buna rağmen ayrılmak isterse de bu onun kararıdır.
Ama şu videonuzu da sildirin artik medyadan. Tembellik yapmayın.02 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu admin siteden silse bile video birsürü sitede kişide vaf
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Her insan hata yapabilir, bu gayet doğal bir durumdur. Ne kadar etik gibi gözükmesede, hesaplaşmamızı içimizde yaşamalıyız; Dışarı yansıtmadan.. size tavsiyem olan biteni sevgilinize anlatın ve ona zaman tanıyın, vereceği karara da saygı duyun. Zorla ilişkiyi devam ettirmeyin gelecekte pişman olabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olmasını diliyorum, iyi günler.
22 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yapmalıyım bencede teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Temiz değildim ne demek ya. Bir video cektin diye ömür boyu bunun damgasiyla mi yaşayacaksın.
Ergen tavırları hiç sevmiyorum sevmem de.
Geçmişinde hiçbir hatası olmayan kim var ki. Bir insanla birlikte olacağın vakit bu insanın geçmişindeki ve geleceğinde ki yapacağı hataları kabul ederek hayatimiza almiyormuyuz?
Böyle tip insanlar mahalle baskısı yüzünden kadınlarını sevgililerini terk ederler ve ortada erkeğim diye dolanirlar.
Sinirlendim daha başka bir şey yazmak istemiyorum33 Yorumla- +1 yıl
Abim sorun şu ama kız anlatmamış çocuğa geçmişte yaramazlık yaptığını
- +1 yıl
@Effffffffeee olay şuna dönüyor ozaman, ben bir erkek olarak her haltı yemiş olabilirim ama evleneceğim kadın hiç bir hata yapmamış olması lazım. Soruyu soran kişinin dışarıdan biri değilde sizin ablaniz kiz kardesiniz veya öz kızınız olsaydı nasıl tepki verirdik. İnsanları hatalarıyla kucaklarsak tekrar hata yapmazlar. Bugün hatasız olabiliriz ama yarın ne olacağımız belli değil. Bu arkadaş sevgili yaptıysa demek ki hayatını düzene sokmaya çalışıyor demektir. Bana göre durum bu kardeşim.
- +1 yıl
Bilemem detaylarını niyetini falan zamanında birşey yapıp pişman olabilir tabi :D Ben kendimi temiz tutuyorum mesela evlenirken hakkım var evet şu konuda haklsıın bazı hemcinslerimiz böyle yapıyor adam gidiyor kızların altına giriyor sonra bakire istiyor o konuda haklısın ama söylemesi gerek ilk sevgili olduğunda bence.
+1 yılKusura bakmasın da o da elalemin ifşalarını izliyor yani illa ki o ifşası olanlar birilerinin karısı sevgilisi bacısı onun da yaptığı doğru değil geçmişte yaptığın bir hata sonuçta önemli olan şu an nasıl birisi olduğun
Ayrıca kaşar diyenlere falan aldırma bir yüz versen içinden geçerler11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısım ve değiştim zaten bıraktım o isleri
+1 yılO da izliyor ki karşısına çıkmış bu video. İzlemesi sevap da çekmesi mi suç? Ayrıca bu hayat senin hayatın kimsenin ahlak kurallarına göre yaşamak zorunda değilsin. Seni böyle kabul etmiyorsa yolları ayırmaktan başka çare yok. Ama çocuğa da hak veriyorum. Eğer gizlemeyip açıkça söyleseydin çocuk da ona göre bir karar verirdi. Ama sen kendin hakkında bas baya yalanlar söylemişsin. Keşke gerçekleri ondan gizlemeseydin.
11 Yorumla
Soran+1 yılReddeder kabül etmez diye geçmişimi gizlemek istedim ondan
Bence oturup düzgün bir dille kendisine anlatmalısın durumu. Senden dinlemeli. Bunu ona borclusun. Eskiden almış olduğun kararlar yanlış veya doğru diye değerlendirmek bize, kimseye düşmez. Neticede iznin dahilinde olmuş. Her şeyin elbet iyi ya da kötü bir bedeli vardır. Kararlarının arkasında duruop, korkularınla yüzleşmelisin. Değiştiğini önce kendine, sonra çevrene ancak böyle inandırabilirsin. ✌️
10 Yorumla
+1 yılEskide kaldigini artik oyle bi kız olmadigina ikna et gerekirse ayagina kapan zor durum ama iste ne demisler;
Bi gün yediğin hirmalar gelir seni tırmalar22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söz açıklmaya çalışcam umarım Affeder beni
- +1 yıl
İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin gibi pislikler benim miğdemi bulandırıyo sen belliki aşk yaşamıyosun takılıyosun adamla takılmaya devam et senin gibi k@ş@ra da bu yakışır
22 Yorumla
Soran+1 yılEskiden öyleydim artık değilim
- +1 yıl
ha işte bunu o pislikleri yapmadan önce düşüncekdin kızım 21 yaşındayım bugüne kadar kimseyle birlikte olmadım niye sanıyosun ben erkek diğilmiyim heh işte geleceği düşündüm için olmadım ilerde başıma dert almayayım diye temiz kalmayı becerdim ben becermeye de devam ediyorum sana söylenicek bişey yok ne ektiysen onu biçiceksin
+1 yılKeşke gerçekleri başka yerden değil de senden öğrenseydi.
Şimdi yapman gereken tek şey vallahi anlatacaktım sana diye yalvarmak.
Bu arada tabi o videoların ne olduğu da seni affedip agfetmeyeceği konusu olabilir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılO da böyle videoları izliyormuş. Herkes farklı şeyler yapmış olabilir. Bence en iyisi bu konuyu onunla konuşman olacaktır. Kendin açıklamalısın.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam bakalim nolucak
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakketmişsin güzel olmuş
Bir eski sevgiline geçmişini anlatacaktin, gizlemeyecektin yoksa böyle ifşa videolarınız ile bir kez daha ifsalaniyorsunuz.
Kim etiketli birini hayatında ister23 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ne yapmaliyim ben?
Cevap sahibi+1 yılYapacağını yapmışsin daha ne yapacan, gerçeği söyleyecen benim diyecen yolu alacan
- +1 yıl
Siz erkekler yapınca etiketli olmuyorsunuz değil mi ama! Bir de korkak gibi gizlenmiş dsjkfs.
+1 yılzamanında yedigin hurmalar şimdi g*tunu tırmalar :)
12 Yorumla
Soran+1 yılDediğin kesinlikle doğru doğru Atasözü
- +1 yıl
Ya eskisi gibi takılmaya devam ediceksin ya da başka birini bulucaksin
+1 yılPişman olduğunu değiştiğini söyleye bilirsin ama pek fayda etmez gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılBakıcağım artık umarım olumlu karşılar
Eski eski de kaldı geleceğe bak yaptın bir hata ama bu geleceğini engellemez
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım oda böyle davranır
Kanka illaki ortaya çıkacaktı. Güzel bir dille açıkla ne diyim
11 Yorumla
Soran+1 yılKanka dövmeler ele verdi dövme yapmayı çok seviyorum keşke sildirseydim dövmelerimi ya da yerine başka dövme yapsaydım :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sanki çok temiz. Bu videoyu bulduğuna göre bakıyormuş demek ki. Ya seni öyle kabul etsin ya da defolsun
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAy hangi slk cevabımı beğenmemiş
Cevap sahibi+1 yılHayır yok 😄 olmasıda imkansız.
Temizlik ayrı çamura batmak ayrı sen hangisiydin ki
04 Yorumla
Soran+1 yılÇamura batmıştım temizlendim
Soran+1 yıl+18 ifşa videosuydu
- Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili dediğin insanın o sitelerde ne işi var peki. Adama ne koymuştur ama hahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil :/
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu tarz bir durumda olsam ilişkimi devam ettirmem. Bence geçmişte ne yaşadığın o kadar önemli değil ama kasıtlı bir şekilde gizlemişsen beni aptal yerine koymuşsundur ve affa açık değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni reddeder diye geçmişimi gizlemek istedim
Cevap sahibi+1 yılEvet ama bu geçmişini sildi mi hayır. Bu yüzden ilişkiye başlamayacak insanın öğrenince devam edeceğini mi düşünüyordun yoksa öğrenmeyeceğini mi? Kendine yazık ya bir gün öğrenir diye kendini hırpalamak. Benim nezdimde nedeni ne olursa olsun kandırmışsın ve ben olsam affetmem.
Soran+1 yılPeki şu an ne yapmaliyim?
Cevap sahibi+1 yılkarşındaki kişi şu an nasıl davranıyor? Her zamanki gibi mi, seninle konuşuyor mu konuşmayı kesti mi davranışları nasıl değişti mi ve sana bu konu hakkında bir şey söyledi mi? Nasıl öğrendin gördüğünü
Soran+1 yılBana dedi ve sinirliydi direk gitti ve yazmadı bana hiç
Cevap sahibi+1 yılBu durumda onun dönüş yapmasını bekle sen konuşmaya çalışırsan daha iyiye gitmeyecektir. Dönüş yapmayabilir bu da bir ihtimal ama dönüş yapmazsa boşuna kendini yıpratma dinlemek istemeyen insan anlamaz da ne dediğinin önemi yok. Dönüş yapınca da saklamaya veya yalanlamaya çalışma düzgünce olan biteni anlat. Aşırı pişman olup ağlama da. Hoşuna gitmeyebilir ama geçmiş senin geçmişin ve bir parçan. Konuşmaya başlar başlamaz veya denkgeldiğin herkese anlat demiyorum ama özellikle gizlemeye saklamaya çalışmak uzun zamanda sana bir şey kazandırmaz.
+1 yılBir şey soracağım rızan alınmadan mı paylaşıldı video, üzüldüm adına😑
03 Yorumla
Soran+1 yılYok izinim vardı sitedeki videolar izinli paylaşılıyor diğer türlü O yayan mahkemelik falan olabilir
- +1 yıl
Nasıl izin verdin böyle bir şeye🤢
Soran+1 yılOzamanlar böyleydim ve Ciddi ilişkileri saçma bulurdum fb tarzı takılıyordum
+1 yılBende böyle biriyle evlenmek istiyorum ama bana denk gelmiyor ah be hayat işte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılönemli olan bundan sonrası ıcın bırseyler cıkarmak ona gerceklerı anlatmalısın
00 Yorumla İyi işte görmüş ne olacaksa olsun sen kendin olmaya devam et
00 YorumlaSen istediğin kadar sakla
gerçekler illa ki ortaya dökülğr. Yüzleşmeyi bileceksin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbana da atsana bende göreyim nasıl değişik birisin merak ettim
00 Yorumla kim sızdırmış? ve sen polise gitmiyosun aynen canım ya
04 Yorumla
Soran+1 yılO videolar ifşa diye geçiyor fakat iki tarafında izini var diğer türlü zaten Beni bırak admin yüklemez
Soran+1 yılTwitterda ifşa sitesine o yükledi fakat izinim vardi
+1 yılSeni olduğun gibi kabul ediyorsa etsin. Herkesin geçmişin de yaptığı şeyler vardır.
10 Yorumla
+1 yılHangi sitede ki
Nasıl bir video merak ettim 😊😉02 Yorumla
Soran+1 yılİfşa +18
- +1 yıl
Videoyu merak ettim zaten netteymiş bakabilir miyim
+1 yılMidesizlikten başka bir şey değil. Eskiden şöyleydim falan filan boş şeyler bunlar. Başa gelen çekilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma değiştim artık yapmıyorum
- +1 yıl
Artık yapmaman sorun değil canım kardeşim, sorun önceden yapmış olman ve hatalar kolay unutulur şeyler değil malesef. İşin zor ama benim düşüncem uğraşma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzüldüm senin adına. Link var mı? Acını paylaşmak istiyorum. 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yıl#RezilLİNK Yardımcı olabilirim sana sitelere erişim engellenmesi konusunda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmuş açıkça anlat istemezse yapacak bir şey yok
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski zamanlarda yaptığın cahillikler olduğunu ama hatırlamak istemediğini hatta unutmak istediğini söyle geçiştir herkesin böyle şeyleri var
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle diceğim umarım sorun etmez
Cevap sahibi+1 yılSorun ederse de yapacak birşry yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılVideo var mi şu an sende at bakalım. Nasil değişik biriymissin.😁😅😅
00 YorumlaAllah yardımcın olsun inşallah 🙏
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbaska biriyle misin video da
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet başka birisiyle
- +1 yıl
Yasi kac ki
Soran+1 yıl26 dı
- +1 yıl
Şu an sevgilinin yasi kac
Soran+1 yıl28
- +1 yıl
Sikayet et paylasani
Soran+1 yılİzinim vardı ve videoyu ortak kararla admine yolladik
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir video ve neden hala sosyal medyada
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünki twitterda ifşa sayfasına vermiştik videoyu yayinlasin diye
- +1 yıl
Tam olarak nasıldı, ne yapıyordununz?
Soran+1 yılS. e. k s videosu
- +1 yıl
Anladım ama nasıl, grup mu bir kişi ile mu nasıl bir ortam ne kadar açık
+1 yılbirlikte izlersiiz artık
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka okadar geniş birisi değil
+1 yılsende ifsat olmasaydın.
03 Yorumla
Soran+1 yılKanka ozamanlar videoyu kendi isteğimizle yüklemişdik izinim vardıdada yakalancağımı hiç düşünmemişdim
- +1 yıl
sen tüm Türkiye ye ifsa oldun yükledin ama o video kaç kişinin eline ulaşıyor ondan haberin var mi senin.
Soran+1 yılYüzüm belli olmuyordu dövmeden anladı
- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılGörmüş artık, sorarsa da söyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte çekiniyorum kanka ne demeliyim bilnuyorum Eski hayatım ful butarzdı
- +1 yıl
Zaten her şey açık, anlayacak ne olduğunu. Direk eskiden böyle olduğunu anlat. Ne sorarsa söyle, olay nasıl ilerler bilemem. Sen duruma göre anlat her şeyi.
İyi olmuş doğruları görmüş
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ne yapmaliyim ben
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAğlaya ağlaya 31 çekmiştir 😁😁😁😁
50 Yorumla
+1 yılVideo o kadar bellimi eminmisin
00 Yorumla
+1 yılNe gibi br video p*no gibi mi ifşa gibi mi?
00 YorumlaSevgilinin ne işi vardı ifşa sitesinde?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ne biliyim Demekki izliyormus ifşa videolari
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi olmus verilmis sadakasi varmis.
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
Cevap sahibi+1 yılAr damariniz catlamis. normal bisey olsa terk etmez demi dalgami geciyon neden diye?
Soran+1 yılAma artik eskisi gibi değilim ben değiştim
Cevap sahibi+1 yılDovmeni sildir en iyisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHakan yavaşşş. oradaki kız mısın yoksa
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim ifşa sitesinde videom var ve dövmelerimden ben olduğumu anladı
Cevap sahibi+1 yılNe yazınca çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılPeki Twittera nasıl baktı. O video senin profilinde mi vardı
Soran+1 yılİfşa sitelerinde videom vardı gezerken görmüş
Cevap sahibi+1 yılİfşa sitelerinde gezmiş. Demekki kendisi de çok sağlam biri değilmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık açık anlatmanız en doğrusu olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte ne demeliyim bilmiyorum sorun orada ve eski hayatım ful butarz ilişiklerle geçti
Cevap sahibi+1 yılYani neler yaşadınız bilmiyorum ama bunu ona söylemelisiniz, onun için sorunsa biter.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl bir video ki? +18 mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet +18
Cevap sahibi+1 yılValla kötü olmuş ya. O kadar varken seninkini görmüş
Soran+1 yılDövmelerimden anladı ben olduğumu :/
Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Yanı pismansın dogru mu
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru pişmanim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç ve sevgilinin yaşı kaç
00 YorumlaNasıl bir videoki?
11 Yorumla
Soran+1 yılİfşa +18
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıltwitteki videon nasıldı ki
03 Yorumla
Soran+1 yılİfşa +18
- +1 yıl
ımmm son durum nedir peki
Soran+1 yılEnson kavga ettik azarladı beni ve yazmadıda bana aramadia
+1 yılEmin misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet eminim
+1 yılÖnemli olan nasıl bir video
06 Yorumla
Soran+1 yıl+18 ifşa
- +1 yıl
Yani sen olduğun çok açık belli mi
Soran+1 yılDövmemden anladi ben olduğumu
- +1 yıl
İnkar et bence bitek bende mi var diye sana daha bişey söylemedi mi
Soran+1 yılKanka ettim ama bariz belliydi Kendime has desenli dövmem var ve tek dövmem yok birden fazla var ettim ama inanmadı Kavga ettik sonra gitti
- +1 yıl
Bana yazsana bişey soracam
+1 yılNasıl bir video kanka? ljfldfl
05 Yorumla
Soran+1 yıl+18 ifşa
- +1 yıl
Halen var mı twitter da?
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
DM den paylaşır mısın?
- +1 yıl
Şrfszlikte bugün
+1 yılNe yapacaksın bu durumda ifşa derken içerik nedir
02 Yorumla
Soran+1 yıl+18
- +1 yıl
Bu durumda karşı tarafın düşünceleri değişebilir. Sana çok farklı bakabilir
+1 yılAynı kanaldan ona da yaparsan emin ol bişey demez
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddenmi nasıl yapıcağım?
- +1 yıl
Diyorum ki eski ifsan gibi onu da cinsel anlamda mutlu et doyur sonrası ya kabullenir ya da demek öyleydim deyip seni kullanır atar yani
+1 yılona da aynı şekilde devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
eski hayatınla
Soran+1 yılOtarz birisi değil o geniş değil
- +1 yıl
yaparsan o da ister merak etme
Uuu ifşa bildiğim bı ifşa mı acaba kwkwkwkwkwj
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ifşa videosu
Söyle gerçekleri