Aşk İlişkileri Aşık olmadan sevgili olunabilir mi? King_is_the_back Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Mesela biriyle tanıştın karakter olarak süper biri ama aşık değilsin Güncellemeler+1 yıl Soruyu kendim için sormadım ama karakter olarak süper birisi olsa kaçırmazdım.😂 iyi geceler herkese Aşık olmadan sevgili olunabilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mykoo Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Knk zaten tanıdıkça aşık olursun ben diğer türlü ilk görüşte aşk olayına inanmıyorum.Ha bence aşk olayıda abartılı yarı mantık yarı hoşlantıdir aşk hayatı 1 0 Yorumla
FLUME Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olmasınlar abi arkadaş olsunlar hem ilişkileri daha uzun sürer 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim sevgilim ben ona aşık değilken bana açıldı ve sonradan zamanla aşık oldum. Bence olunabiliyor 1 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. flort dedikleri seyi yapin. devami belli olur 1 0 Yorumla
aslllliii Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Mide meselesi 0 1 Yorumla King_is_the_back +1 yıl Mideye nasıl bağladın konuyu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Knk zaten tanıdıkça aşık olursun ben diğer türlü ilk görüşte aşk olayına inanmıyorum.
Ha bence aşk olayıda abartılı yarı mantık yarı hoşlantıdir aşk hayatı
Olmasınlar abi arkadaş olsunlar hem ilişkileri daha uzun sürer
Benim sevgilim ben ona aşık değilken bana açıldı ve sonradan zamanla aşık oldum. Bence olunabiliyor
Evet yalnız kalmamak için olunur
flort dedikleri seyi yapin. devami belli olur
Olunur zamanla aşık olursun
Olunur
Olunmaz
Olabilir
Olunabilir
Olabilir
Zamanla oluşabilir.
Olanlar var
Neden olmasın, bence en güzeli bu
Evet