İleride terkedilme korkusu yaşıyorum?

Sevgilim benimle yatmak istedi 7 aylık bir ilişkimiz var eğer yatarsak ilk olcak ama ben ona ilerde beni tamamen sahiplencenmi gibisinden sorular sordum çünkü ileride hayatını benimle birleştiriceği ne malum. Sonra o da bana senin gibi ileriyi düşünen kız yok aferin sana eğer ben bu kadar takıcağını bilsem sana sormazdım bile onun için seni asla zorlamam ilerde bir aksilik olursa zor durumda kalmanı istemem dedi htta evlendiğimizde yapalım riske atmaya gerek yok falan dedi. Ben onu çok seviyorum yatmak istese hemen güveniirim çünkü sizde tanısanız gerçkten adam gibi adam ama benim ileriyi düşünmem lazım terkedilsem o halde kalmak hoş bişey değil. Sizce sevgilim bana darılmışmıdır ama hiç darılmış gibi değildi haklısın bile dedi. Sizce gerçekten iyiliğimi düşünüyormu doğru birşey demişmi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sevgilim gayet normal karşıladı beni zorlamıyo yatmak için ama ben ona başka seçenekler sundum farklı faztezik şeyler işte anlarsınız ama ilişkiye girmeden dedim. Ev ayarlıycaktı ama şimdide boşver ayarlamıyım ben dayanamam yapmadan diyo. Sizce neden böyle dedi ne düşünüyor bana acil yardım lazım kafam karışık bana bir yardımcı olun ne yapayım ben?
İleride terkedilme korkusu yaşıyorum?