yav istisnası yok bunun, bu ki benim hayatımı miken burçtur, yav bunlar kadar uzaylı bir grup yok, kovasına at pisliği boşalttığımın, gidin lan acayipler. mahlukat ı tuhafiye, biriyle tanısıyorum diyelim dur burcunu tahmin edeyim diyorum kova değil mi diyorum evet nerden bildin diyo, bıktım lan
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aigöağxöfwüğzmsğşf bana da hep Aslan geliyor nedir bu çektiğimiz ya da Koç
ben de aslanım
Biz kovalar dehşet insanlarız
bence salaksınız her anlamda
Ahahahahahhss burcun ne
aslan
Benimde sevgilim Şu an kova burcu erkeği bile çekilmiyor allah sana sabir versin burclara bu kadar inanmaya devam edersek kurtulamayacagiz galiba
inanmakla ilgisi yok ki hep bunlar denk geliyor hepsi birbirinin aynı ve kurdukları cümleler 'ben baska kızlar gibi değilim' ya nasıl değilsin nasıl değilsin kopyasısın öbürünün
Tovbe tövbe 😄 uzaklas cidden baska burcun olsaydi olurdu simdi olmaz ahhs boyle de aynisi diyorsun
Gerci bütün kizlar birbirine benzer
bir kız olarak bunu demen şaşırttı bunu kabul etmen, vallahi öyle ya, maalesef
Yani ne yapayim hahs ben farkliyim ama ciddi anlamda emin olabilirsin sevgilim beni yönetiyor gibi anlamsız şekilde iliskimiz var Şu an , resmen onun istedigi gibi biri olmak icin uğraşıyorum kendimden gectim artik o yüzden benim gibi bi mal daha hshsb sanmıyorum
bunun burç erkeği de acayip, bir anda değişebiliyor, içten sana kin besleyebiliyor, tecrübe ettim, bu arkadaşım kurularından uzak durmak lazım benden sana demesi
Deniyorum uzaklasacagim insallah ahhs birazda taktik ver o zaman ne yapiyimda biraz sürünsün
Kizlarindan öğrendiğin kadariyla hahsd
bunlar kendini zeki sanıyor, bunlara sövmeyeceksin, sövmek eşitlik anlamına gelir, bunlara bağırmayacaksın, bunları ince ince aşağılayacaksın, zekalarıyla alay edeceksin, gururları fazlasıyla incinecek, ama bunu yaptıgında sana kin besleyip saldırma olasılığı var onu dikkate almalısın, her türlü kozu elinden almalısın
Uu cok zekice harbiden ha kendini zeki saniyo 😄 halbuki malsin işte ben yaptım ben buralara geldim falan tavirlarinda hep haklisin ki cok hahs
ama senin zekana bağlı bir şey onu ezmen : ) eskiden mütevazıydım şimdi aşağılarım direk aptala tahammülüm yok hele bu hıyarlara hiç yok
Hiyar bide haha bak beni bile ezdi ben başagim Kova degilim sakin ol
sana demedim ki kovalara hıyar dedim
Ahah senjn zekanla ilgili asaglayabilmen dedinya onu diyorum
sen niye üstüne alındın ki :) kova olsan başta derdin zaten
hayır senden zeki ise aşağılayamazsın onu, onun için dedim, gerçi biraz da sivri dil ve kurnazlıkla alakalı, zeki biri safsa kurnaz birini alt edemez. bunlar zekiden çok sinsi, çok efendi görünüyor dısarıdan ama içeriden bok gibiler
Ben takintiliyim bu siralar ustume gelme hahs zaten kova bi sevgilim var daha büyük derdim mi olacak
işte onu diyorum ya efendi görünüp sinsi olan kovalardan belası yoktur, yazık ediyorsun kendine
Tenceresi denk gelmiyormu yani
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@fahur 🙄🙄
Sen ne burcusun ki belki çekiyorsndur
aslanım
Aslan kova zıt burç valla yapamazsın ya da zıtlaşarak anlaşırsın 🤣
Ya bazı sacmaliklari olmasa iyi burç da iki şey var vefasızlık ya da umursamazlık diyelim ve flörtözlük
Olabilir
Sen kova misin
Yok Başak