Lise sondayım. Bu çocuğa 4 yıldır farklı bakıyorum ama işte sadece bakıyorum. Aşırı sessiz bir insanım sınıfta hatta pek konuşmam. Ama o bana farklı davrandı diğerlerinden. Onun yanında kendimi rahat hissediyorum. Ama kendimi ona layık görmüyorum. O daha iyilerine layık. Ben çok kısayım ve pekte güzel olduğum söylenemez. Yüzüm yaşlı duruyor ve pütürlü. 157'im, kilom 50. O bebek yüzlü sosyal kızları hak ediyor. Herhalde herkese bu şekilde davranıyor ama benimle uğraşması beni çok etkiliyor. Şimdi ise onun mezuniyet fotoğraflarına bakıp bakıp eriyorum. Sizce her şeyi göze alıp itiraf etmeli miyim ama işte küçük düşme ihtimalim var ve herkese duyulması da var. Şu zamana kadar etliye sütlüye bulaşmamışken bu olayın duyulması nasıl olur bilemiyorum. Tavsiyelerinize açığım..
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam ben cesaretimi aldım açılıcam. Upuzun bir yazı yazıcam. 4 yıl falan onlardan hiç bahsetmicem biraz göz korkutabilir. Sonucunu güncellerim..
Sacmalama neden sevdigin icin kucuk dusecekmissin ki? Hep boyle platonik mi takilacaksin? Acil net ol soyle ne hissettigini. Pozitif cvp gelirse ne ala bir adim atarsiniz. Olmaz derse de net cvbim olmus olur onune bakarsin. Unutmaya calisirsin ama boyle belirsiz bir sekilde kalma.
Icinde kalicagina soylemen daha iyi sonra ilerde keske deseydim dersin ama gec olur bence soyle zaten sana iyi davraniyormus en fazla ben seni arkadas olarak goruyorum der ve okullar da kapali yani rezil de olmazsin ayrica kendini ne kadar asagiladin beni haketmiyor falan diye biraz ozguvenli ol
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama bir daha bir kez bile olsun aynı ortamda bulunmamız gerekirse yüzüne bakamamki. Bence şöyle bir empati yapabilirsin. Mutlaka her sınıfta vardır. Böyle hiç beklemeyeceğin sessiz sakin dış görünüş olarak özenli olmayan biri hakkında böyle bir duyum alsan tepkin ne olurdu mesela. Bana önceden iyi davranırdı epeydir artık konuşmuyoruz bile.
zaten lise sondasin ve bu cocugu bir daha belki gormezsin ayrica lise sonda olan birinin dalga gecicegini sanmam eger olgunsa bence sen soyle bu aramizda kalsin falan de ben gidip de cocugun su beni seviyormus diye soyliycegini sanmiyorum herkese kim nasil ogrenicek uzun bir yazi yaz anlat hislerini sonda da bu lutfen aramizda kalsin ve eger olumsuz bir sey diyeceksen cevap verme yazabilirsin hem sen rahat etmis olursun icinde tutmaktansa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sacmalama neden sevdigin icin kucuk dusecekmissin ki? Hep boyle platonik mi takilacaksin? Acil net ol soyle ne hissettigini. Pozitif cvp gelirse ne ala bir adim atarsiniz. Olmaz derse de net cvbim olmus olur onune bakarsin. Unutmaya calisirsin ama boyle belirsiz bir sekilde kalma.
Icinde kalicagina soylemen daha iyi sonra ilerde keske deseydim dersin ama gec olur bence soyle zaten sana iyi davraniyormus en fazla ben seni arkadas olarak goruyorum der ve okullar da kapali yani rezil de olmazsin ayrica kendini ne kadar asagiladin beni haketmiyor falan diye biraz ozguvenli ol
Ama bir daha bir kez bile olsun aynı ortamda bulunmamız gerekirse yüzüne bakamamki. Bence şöyle bir empati yapabilirsin. Mutlaka her sınıfta vardır. Böyle hiç beklemeyeceğin sessiz sakin dış görünüş olarak özenli olmayan biri hakkında böyle bir duyum alsan tepkin ne olurdu mesela. Bana önceden iyi davranırdı epeydir artık konuşmuyoruz bile.
zaten lise sondasin ve bu cocugu bir daha belki gormezsin ayrica lise sonda olan birinin dalga gecicegini sanmam eger olgunsa bence sen soyle bu aramizda kalsin falan de ben gidip de cocugun su beni seviyormus diye soyliycegini sanmiyorum herkese kim
nasil ogrenicek uzun bir yazi yaz anlat hislerini sonda da bu lutfen aramizda kalsin ve eger olumsuz bir sey diyeceksen cevap verme yazabilirsin hem sen rahat etmis olursun icinde tutmaktansa
bence kesinlikle açıl zaten son senendeymissin bence daha fazla zaman kaybetme ve güzel bir şekilde ne hissediyorsan söyle veya yaz
Açıl.
Sonucu merak ettim
Bu hafta bi bitsin yazıcam ona. Yani bir daha görüşme ihtimalimizin olmadığı bi zamanı seçiyorum. Riske atamam kendimi😁😅
Çok zekice 😄
Açıl bekleme
Açılma saçıl