Neden vitrinde ya🙄
6 senelik sevgilimle dün ilk defa akşam buluştuk. Çok acı değil mi?
Neden vitrinde ya🙄
Bende akşam dışarı çıkamayan kızçelerdenim 😁 sevgilimle en fazla akşam 21.00’a kadar durmuşumdur hep böyle akşam yemeği yemek istemişimdir ama otoriter ailem olduğu için pek mümkün olmuyor 🥲 hayırlısı olsun Allah tez vakitte kavuştursun askerden sonra
Bizde aynı şekilde 😂hiç akşam yemeğine akşam gezmesine çıkmadık bugüne kadar sadece işte geçen gün akşam buluştuk ve bir ilkti
6 yıl mi diyenlere maalesef demişsin onunla aslında oluru yok gibi demişsin ama 6 yıl sürmüş bu ilişki. Üstüne bir de çok seviyorum demişsin. kendinle neden bu kadar çelişmişsin?
Çok kavgalar ettik birbirimize çok ama çok zarar verdim ama ne o beni bıraktı nede ben onu bıraktım. Devam ettikçe daha da çıkmaza girdik ya bide 6 sene oldu ne bilim çok fazla bağlandım. Bi kaç sene önce bitse bu ilişki belki bu kadar acı cekmezdim o yüzden maalesef dedim. Ama işte herseye rağmen seviyorum
6 sene nedir bacım? Nasıl bir irade varmış sizde öyle. İnsan sevdiğini yanında istemez mi ya. Her fırsatta bİr yolunu bulup kendisini onun yanında bulmaz mı? Mektupla mı haberleşiyordunuz, posta güverciniyle mi? Garip...
Ya anlatamadım zaten yanyanaydik hep sadece hep gündüz buluşurduk akşamları bulusmazdik aileden dolayı 😂
gözlerim yaşardı bea yalnız gözlerinin rengini gece karanlığında fark etmende onu gerçekten ne kadar çok sevdiğini göstermiş acaba gündüzleri hiç yüzüne bakmadın mı adamın 😂😂
Ya tabiki de baktım ama akşam karanlığında hiç görmemiştim karanlıkta farklı görünüyormus ne bilim 😂
😂😂
Cevap
14Cevap
6 yıl uzak mesafe ilişkisi mi? Vay bee son sorumun hakkını veriyorsun sen hahahshahjs
Hayır uzak değil hep yanyanayiz sadece akşamları hiç bulusmazdik ailelerden dolayı 😂
Geçmiş olsun umarım tekrar barışır mutlu olursunuz :(
Kusmemisler ki
Ahah no prablemo😅😂
😂😂😂🤣🤣🤣
Hayirli Teskereler olsun kardesime darisi benim başıma
Amin inşallah
Bir görüşe oluru yok yazmışsın sanırım... neden öyle söylüyorsun ki
Çok kavgalar ettik birbirimize çok ama çok zarar verdim ama ne o beni bıraktı nede ben onu bıraktım. Devam ettikçe daha da çıkmaza girdik ya bide 6 sene oldu ne bilim çok fazla bağlandım. Bi kaç sene önce bitse bu ilişki belki bu kadar acı cekmezdim o yüzden maalesef dedim. Ama işte herseye rağmen seviyorum
Çok hatalar yaptık birbirimize ama hala deli gibi seviyoruz
Kesinlikle kıskanmadım sakın öyle bişey düşünme jshxgsgsu
😂😂Bosver kıskanma birbirimizi yiyoruz anca
acı olan nedir gözlerinin koyu yeşil olduğunu 6 yıl boyunca farketmemek mi :D
Ela gibi aslında ama akşam karanlığında koyu duruyormuş vay be dedim görünce 😂😂
yak ağa yak :D :D :D
ve bu arada allah daim etsin mutluluğunuzu maşallah 6 yıl :D
Aynen içip içip sarhoş olucam sjdjsjs
Teşekkür ederimmm:) zor ama bol aşklı 6 yıl
Sana bişey soylim mi
O adamla evlen , o adamın kıymetini bil, baştacı yap, içinde ne kadar sevgi varsa ona göster, ona hissettir.. çünkü adam seni gerçekten seviyor bundan emin olabilirsin
Nasıl anladın gerçekten sevdiğini. Şu anda da yeterince kıymetini biliyorum seviyorum ama Oluru yok gibi artık
Bir erkek sevdiği için bu kadar sene yanında olur bu bile yeterli anlamak için.. Sabret, olacaksa olur. Umarım olur
Teşekkür ederim hayırlısı olsun
Oha ya 6 senede ilk defa akşam mi. Lan insan bı akşam yemeğine götürür. Ne yaptınız 6 sene boyunca nasıl eğlenip gezip dolaştıniz anlamiyorum
Gündüzleri çıktık hep. Benim ailem biraz baskıcı olduğu için ve oturduğumuz semt akşam dönmeye müsait bi yer olmadığı için hiç çıkmadık. Güzelmiş ama akşam sevgiliyi görmek😂😂
Bağcılar da felan mi oturuyorsun Mk semt nere 😂
Ben isterim geceleri çıkmayı gezmeyi gündüz gündüz hep sıkılırım
Bağcılardan hallice bi yer işte sdbsvad gece güzelmiş evet bu arada ben senin awkk
O zaman Tarlabaşı 😂
Türkiyenin en tehlikeli mahallelerinde ilk 10 a girdik ama neresi olduğunu söylemem İstanbul değil sdhsvacx
Ankara Çinçin ya da Adana Yüreğir 😂
Ahahahasgd yaklaştın ama bence uzaklaş fazla yaklaşma shdduxcxvs
Neden oluru yok diyorsun hemde 6 senedir birlikteymissiniz
Çok kavga ettik son zamanlarda birbirimize çok zarar veriyoruz artık çok üzülüyorum ama böyle
Birbirinize varar veriyorsanız eğer bunu onunla konuşup bir sonuca varmalisin
Acı değil ama güzel bir şey de değil:( ama birbirinizi çok sevdiğinizi seziyorum umarım heo daha mutlu günleriniz olur beraber ve umarım böyle bi aşk bana da nasip olur😞
Çok teşekkür ederim umarım daha güzeli nasip olur sana. Evet hem çok seviyoruz hemde çok acı çekiyoruz çünkü çok hatalar yaptık birbirimize
Yüz kızartacak hatalar olmadığı sürece sevginiz her şeyin üstesinden gelebilir. teşekkür ederim💘
Umarım öyle olur görcez:))
Umarım değil kız inşallah inşallah ahahahsb
Hadi inşallah 😂
Hahahaha inşallah🤲
Acı falan diyince ayrıldınız sandım ya
Yok ya ayrılmadık daha sbxhsa
Aglamaya yer ariyosun sanki
Buda fake gece karanlığında gözlerinin renginin koyu yeşil olduğunu anlamış hzhzhzbsvsvvshshsgsgssghxvsvshdh gdhej
Shhshhshshshshs 😂😂😂
Evet öyleyim çok duygusal bu yapım var bide son zamanlarda sürekli kavga edince ne bilim onla ilgili herseye hüzünleniyorum
@Faruk_geri_döndü fake falan değilim niye böyle bisey uydurim manyak mısın
yuh nasıl oldu bu 6 yıl geçmiş garip
Bana da garip geliyor geçti bi şekilde. İlk başladığımız da 17 yaşındaydık şimdi 23
6 yıllık sevgilik olmaz vakit kaybediyorsun
Anca birbirimizi yedik ama herseye rağmen hala seviyorum
Sevsen de artık bir sonuca ulaşmıyorsa oyalamayın birbirinizi
Haklısın
Cidden acı bir durum.
:(( evet
6 yıldır neden hiç çıkmadınız dışarı
Ailem baskıcı gündüz buluştuk hep
Vayybeee 6 sene helal olsun
Evet 6 sene maalesef
Çok aşıksın aynı benim gibi hayirlisi olsun
Sağol senin için de hayırlısı olsun
Askerden gelsin evlenın😀😀
İnşallah bakalım 😂
Maşallah bacım
Eyw😂
Allah mutlu etsin
Sağol
6 yilda bir kezmi
Evet ilk kez
O iş fos bak bn sana soylim
Hm
Yasasim emin ol li isteyen gelirdi mesafeyi iş maddiyati bahane edip geedi demek
Yaa :(
Faje knk zbshvscecesvsgsghshsbs
Detayı omumadim ha simdi okudum anladim😂
Geceleyin karanlıkta gözlerinin rengini görmüş bzhzhshsbshshs
Hahaha komikti ya😂😂😂
😂😂😂
@Faruk_geri_döndü gülmüş oldun sayemde her yorumun altındasın.
Sırf kızlarla konuşmak için
Ya hayatın fake senin hiç mı mi adamın fotoğrafına bakmadın 6 sene boyunce sonra geldiği gün anlamisin gozleeinin rengini bide karanlıkta
Kızlarla konuşmak için değil seni yobaz onlar zaten benim arkadaşım
@Faruk_geri_döndü lan ne geldiği gün iyi oku bi zaten sürekli buluşup görüşürüz sadece birlikte akşam çıkmadık hiç anladın mı. Akşam çıkamadığınız için ne bilim çocuğun karanlıkta gözleri ne renk fotoğraflarla canlı görmek bir mi
La olum köpek mi bu çocuk karanlıkta gözlerinin parlıyo
@Faruk_geri_döndü ya ben senin awk benim gibi ince düşünen bi insanı anlamazsın uza
Haddini bil kimseye kufredemezsin
Araspu diyommu ben sana
Araspu
@Faruk_geri_döndü sg slk msin kudurma
Off inanamıyorum
:((
Yas kac sizin?
23
6 yil geri git 17. Yani cok onemli degil karsina daha com asklar cikar.
Hayatımın merkezinde o var gibi hissediyorum. Hiçbir erkeğe karşı ilgi alakam yok beni herseyimle bilen bi o var zor gelir bu saatten sonra
Yav saat kac? Birak su ergen agizlarini. Yasin 30 olunca bu sozlerini hatirla 😂
Gerçekten mi bilmiyorum ya şu an öyle hissediyorum ilerde nolur bilemem. Geçer mi sence bu his çünkü onla Oluru yok gibi aslında
Ah canimcim. Şu an anlayamazsin. 35 e falan gelince kendini gulerken yakalarsin
Galiba öyle olacak
O yüzden kendini cok kaptirma. Duygularina mantik gemi vur. Yoksa okyanusta kaybolursun. Senden ikinci bir sen daha yok unutma. En degerli sensin
Çok teşekkür ederimm öyle yapicam :)
Vay be dedim
Öyle işte
6 yıldır neden buluşmasının derdinizi seveyim
Hep buluştuk zaten ama hep gündüz buluştuk akşam hiç buluşmadik aileden dolayı
Ee vampir. mi adam gece nabacak sana
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Allah iyiliğini versin ya güldürdün
Aile baskısı yüzünden akşamları çıkamam
Gül tabi ben gulemiyorum sen gül
6 sene ne baskısı ya
Sen neden gülemiyorsun. Ya işte akşam dışarı çıkmama izin verilmiyordu
Gulemiyorum işte şu an yerinde olmak isterdim sevmek sevilmek merak edilmek. ve daha fazlasi
İnan ki bende çok kötüyüm ve böylesi daha kötü. Mesela dün o kadar aradım bana akşama doğru dönüş yaptı ve benim tüm günüm onun stresiyle geçti. Şimdi yine öyle aklımda hep acaba napti falan ama aramız çok bozuk biz hep kavgalıyiz keşke böyle olacağına hiç bu 6 sene de olmasaymış diyorum hep
Ama. nedeni nedir 6 sene neden oldu peki sevmesen olmaz ki
Heyy
Sevdim zaten
Ee ama. keske olmasın falan diyordub
Diyorsun neden
İyi değilim ben
Konuşabilir miyiz bi
Heyy ordamisin
Sana diyorum ya
Hımm
Neden oluru yok..🥺
6 yıl olmuş bitmez bence
Bana da öyle geliyor sbdxgzga
Hahaha hani oluru yok😂😂
Kafam karışık knk iyi değilim hem olsun diyorum hemde onun olmadığını düşününce kalp krizi geçiriyorum iyi değilim shdhsgsa
Sen = Ben ahahahah
Her ilişkide kavga falan normal kopamadıysanız kopmazsınız zaten bu saatten sonra
Hayırlısı olsun💖
Sende mi böylesin ahxha teşekkür ederim inşallah öyle olur:)
Üzüldüm :(
:((
buluşmak mı acı?
Hiç akşamları bulusmamak acı
O nasıl olyo 🤣
Bosver 😂
Oha dgdhdg
bence değil bebiş
Peki aşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?