Aşk İlişkileri İftar sonrası demli çay yapacak manitayı nerden bulabilirim? HzLuciferrr Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Midem şişti üşeniyorum çay yapmaya iftardan sonra narin elleriyle demli çay yapacak hatunu nerden bulabilirim #HzLuciferrr İftar sonrası demli çay yapacak manitayı nerden bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Depresif-_-Polyanna Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Çayı içince fal kapat bakalım ne zaman bulucagına💃💃😂😂 2 6 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl çay falı oluyor mu ki :D Yorumla Depresif-_-Polyanna +1 yıl Yaparsan her şeyy olurr💃😂😂 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl falla büyüyle işim olmuyor pek günahh 😒 Yorumla Depresif-_-Polyanna +1 yıl Çok haklısın hocam🤨😂😂 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Yorumla Depresif-_-Polyanna +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çay mı her akşam bizimkilere çay demlemeye alıştım 😕 bulursun zor değil be yia 2 2 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Bulurum dimi be yiaa :D Yorumla Afraa2727 +1 yıl Bulursun be yiaa 😏 Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Öyle beleşe olmaz. Sen de bir şeyler yaparsan bulursun elbet. 1 5 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl feminisstt :D Yorumla ta00ta +1 yıl Adaletçi 😏 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Ah şu yeni nesil kızları nerde o beyinin her dediğine eyvallah diyen Türk kadını :D :D Yorumla ta00ta +1 yıl Değer görmedikleri için mutasyon geçiriyorlar. 😃 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl yandık desene :D Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnsanlık ölmedi ben demleyim 2 10 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl @SenacCc 'da pogaça yapar mı yeriz çayın yanında sdfsfd Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Hiç affetmez 😀 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl onun aklı başka yerde elbise bulamıyorum diye triplerdeydi en son 😂😂😂 Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Bakıyoruz bulamadık ya😀 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl kimin için süsleniyor bu kadar acabaa :D Yorumla SenacCc +1 yıl Affetmem yaparim tabii zaten çay demleye demleyede çaycı Hüseyin'i geçtim ben kahve çalıştırır gibi ahshd @hzluciferrr bulamıyorum elbise yok napiyim kendime süsleniyorum ben ahsjd Yorumla HzLuciferrr +1 yıl @SenacCc trendyola baktın mı. d Yorumla SenacCc +1 yıl @hzluciferrr bakmadık yer koymuyoruz yok denk getiremedim Yorumla HzLuciferrr +1 yıl @SenacCc diktirsen olmaz mı? Yorumla SenacCc +1 yıl @hzluciferrr hiç bilemicem nasıl olcak Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tevafuk bir termos dolusu çay yapmıştım:)) 1 5 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Bitirdin kesin ángelsinalasyocéano +1 yıl Yo bitirmedim ki çaykolik biri değilim HzLuciferrr +1 yıl tek misin yok mu eşlik eden biri :)) ángelsinalasyocéano +1 yıl Eşlik eden biri yok ama ansızın bazen komşu teyzecikler geldiği için hazırda bekliyor:)) HzLuciferrr +1 yıl komşu komşunun çayına muhtaçtır tabi hazırda demli çayın olsun her zaman :D
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Belki de bulmuşsundur 1 8 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl belki dee :D Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Çok komik 😒 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Evet komik 😠 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Hiç komik değil 😡 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl mizahtan anlayışın yok 😠 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl mizah mıydı bu şimdi 😡 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl evet beğenemedin mi 😠😠 iyisini yap biz gülelim 😠 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl beğenmedim. Yorumla
BakireRahibe Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Bulduğuna o kadar eminim ki fjfjdjd 2 2 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Sen yinede o kadar emin olma 😂 Yorumla BakireRahibe +1 yıl Ne haltlar karıştırıyosun yine fjfjdkdk Yorumla
CaptainKerem Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Ne çay düşkünü bizim millet ya 😂 1 1 Yorumla HzLuciferrr +1 yıl Çaya laf yok aga :D Yorumla
Bleakdionysos Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. sen yapta hatun içsin aga 1 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok yakın zamanda o seni bulacak... 1 0 Yorumla
Keko_01 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl ben yaparım 1 3 Yorumla Keko_01 +1 yıl sozu mu var aga alt tarafı çay Yorumla HzLuciferrr +1 yıl eyvallah kardeşim :D Yorumla Keko_01 +1 yıl ne demek Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gel yapim 1 0 Yorumla
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Sen yapamıyor musun? 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çayı içince fal kapat bakalım ne zaman bulucagına💃💃😂😂
çay falı oluyor mu ki :D
Yaparsan her şeyy olurr💃😂😂
falla büyüyle işim olmuyor pek günahh 😒
Çok haklısın hocam🤨😂😂
😂😂😂
Çay mı her akşam bizimkilere çay demlemeye alıştım 😕 bulursun zor değil be yia
Bulurum dimi be yiaa :D
Bulursun be yiaa 😏
Öyle beleşe olmaz. Sen de bir şeyler yaparsan bulursun elbet.
feminisstt :D
Adaletçi 😏
Ah şu yeni nesil kızları nerde o beyinin her dediğine eyvallah diyen Türk kadını :D :D
Değer görmedikleri için mutasyon geçiriyorlar. 😃
yandık desene :D
İnsanlık ölmedi ben demleyim
@SenacCc 'da pogaça yapar mı yeriz çayın yanında sdfsfd
Hiç affetmez 😀
onun aklı başka yerde elbise bulamıyorum diye triplerdeydi en son 😂😂😂
Bakıyoruz bulamadık ya😀
kimin için süsleniyor bu kadar acabaa :D
Affetmem yaparim tabii zaten çay demleye demleyede çaycı Hüseyin'i geçtim ben kahve çalıştırır gibi ahshd @hzluciferrr bulamıyorum elbise yok napiyim kendime süsleniyorum ben ahsjd
@SenacCc trendyola baktın mı. d
@hzluciferrr bakmadık yer koymuyoruz yok denk getiremedim
@SenacCc diktirsen olmaz mı?
@hzluciferrr hiç bilemicem nasıl olcak
Tevafuk bir termos dolusu çay yapmıştım:))
Bitirdin kesin
Yo bitirmedim ki çaykolik biri değilim
tek misin yok mu eşlik eden biri :))
Eşlik eden biri yok ama ansızın bazen komşu teyzecikler geldiği için hazırda bekliyor:))
komşu komşunun çayına muhtaçtır tabi hazırda demli çayın olsun her zaman :D
Belki de bulmuşsundur
belki dee :D
Çok komik 😒
Evet komik 😠
Hiç komik değil 😡
mizahtan anlayışın yok 😠
mizah mıydı bu şimdi 😡
evet beğenemedin mi 😠😠 iyisini yap biz gülelim 😠
beğenmedim.
Bulduğuna o kadar eminim ki fjfjdjd
Sen yinede o kadar emin olma 😂