27 yaşındayım arkadaşlarımın hepsi evlendi çoluk çocuğa karıştı benim şu ana kadar 3 ayı geçen ilişkim olmadı rakibim çıkıyor görüşüyorum ama gerek benden kaynaklı gerekse karşı taraftan bir türlü devamı gelmiyor olmuyor. Bi de çevremde sürekli soran var iyice kafaya takıyorum tek derdim bu şu anda bütün gün bunu düşünüyorum halim ne olacak diye dua ediyorum sabrediyorum bi cahillik yapıp fal baktırmaya bile gittim sanırım psikolojim bozuldu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Geç falan değil de hayatta ki tek hedefin evlilikse kendini sorgula bence, ben niye yaşıyorum diye.
İnsanın bir hedefi olur mesela resim yapmak, kendi işini kurmak, dünyayı gezmek, dalga sörfü yapmak, yerli otomobil yapmak vs...
Evlilik sadece doğal bir şeydir, olsa da olur olmasa da olur, neden bu kadar kafana takıyorsun ki anlamadım.
Ayrıca ülkenin haline baksana, bu ülkede çocuk yapılır mı sence?
Çocuk yaptın diyelim, büyüdüğü zaman sana küfretmeyecek mi bu ülkde doğduğu için?
Bir geleceği olacak mı sence çocuğun?
Bence evlenip çocuk yapmamakla kaybetmek yerine kazanıyorsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geç kalmış sayılmazsın. Ama kişi artık aklı başında bi' birey olduğunu hissettiğinde, hayatını kendi kararlarıyla idame ettirebildiğini gördüğünde artık evlilik çağını yakalamış demektir. Ve o vakitten sonra ne kadar erken olursa o kadar iyidir. Hayatı paylaşacak birisini de bulduysa mutluluğa kapı açmalıdır.
10 Yorumla
+1 yıl27 yaş evlilik için geç değil üniversite bitir iş sahibi ol derken yaşın zaten 26 27ye dayanır bana kalırsa sabırlı ol her insanın imtihanı ayrı ayrı evlenip de mutsuz da olabilirsin dua et sadece fala baktrmak evet biraz sacma olmuş insanların duygularıyla oynayıp sallıyorlar zaten içini ferah tut 28 29 30 yaşında yuva kuran var zaten 30 35 yaş bekar olan bir sürü erkek var illa ki olur
00 Yorumla
Saçmalama bu senin hayatın ne geç kalması yapacak bir sürü şey var hayatta dolu dolu yaşayacağın eğleneceğin, gezeceğin, güleceğin günler var. Evlenip ne yapacaksın. Yani evlenme demiyorum. Karşına İşte Bu! Dediğin biri çıkmadan evlenme gerek yok aceleye getirme ve hayatın keyfine bak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılolacağı varsa olur acele etme. evlenicem sırf diğerleri evlendi çocukları var diye de kendine işkence etme önüne çıkan ilk kişiyle de evlenme. herkes aynı yaşamak zorunda değil sen güzelce hayatını yaşa eğer ki gönlüne göre biri çıkarsa da evlenirsin. yanlış bir evlilik yapıp mutsuz olmandan iyidir hiçbir şey için geç kalmış değilsin hala gençsin kendine bu kadar acımasız olma güzel davran sevgiler
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılFal gibi olaylardan uzak dur. Nasipse olur. Çok geç kalmış sayılmazsın ki. Herkes evlenmek zorunda değil, herkes evlenecek diye bir kural da yok. Evlenmemek bazıları için daha hayırdır, yanlış anlama sakın beni. Sen evlenilecek insan değilsin demiyorum, ama bu kadar takılma buna. Evlilerin çoğu evlilikten bıktı. Altı yıldır çıkıp evlenen kişiler boşanıyor, insanlar altı yıl flört etmeyi başarabilmiş ama evliliği sürdüremiyorlar. Evlilik zor, yorucu bir yolculuk eğer doğru insana denk gelmezsen tabi ki, sen doğru insan olmazsan tabi ki.
Akışına bırak her şeyi. Bu kadar takılma, bu konuda bir uzmandan destek al falcıya gitmek yerine ve sana tavsiyem Serhat Yabancı'nın Evlenmeden Boşanmadan Önce İyi Düşün, Bensiz Biz Olmaz kitaplarını oku. O kitaplarda kafandaki bütün soruların cevabını bulacaksın10 YorumlaÖncelikle hayırlı ramazanlar abla şunu hiç bir zaman aklından cıkartma evde kalmısım dıyede düşünme yücr ALLAH sana birini eş kılmış ise sen ona o sana isabet edecektır nasibin dağdaki taşın altında olsa dahi seni bulacaktır. Bunu unutma aadece tabbinden hayırlısını dile hiç şüphesiz ki o neyin hayır neyin şer olduğunu bilendir. Hayırla kal abla.
110 Yorumla
Soran+1 yılNasip buna bende çok inanıyorum senin dediğin gibi düşünüyorum ama bazen bişey oluyor isyan ediyorum kafama takıyorum
Soran+1 yılŞu dönem evden işe işten eve pandemiden önce sosyaldim
Soran+1 yılBi şirkette satış sorumlusuyum
Soran+1 yılTesekkür ederim inşallah hayırlısı olur beklediğime değer
Ben 31 yaşındayım ve halen bekarım. İnsanların hayat şartları birbirinden farklı. Kimisi geç evlenir kimisi erken. Burada senin ne istediğin önemli. Evlenmeyi gerçekten istiyor musun yoksa sırf soranlardan kurtulmak için mi istediğini sanıyorsun? Kuzenim yaşı geldi diye - ki o zamanlar senle yaşıttı - evlendi, sonra boşandı şimdi bir çocuklu dul kuaförde çalılıyor sigortası bile işlemiyor çocuğuna bakacak bir de kirada oturuyor. Ne o? Evlendi. Ne zaman kendini her bakımdan hazır hissedersin o zaman evlen. Ne iş yaparsan yap asgari ücrete çalıştırıyorlar. Kocan da öyle çalışsa. Çocuğun bezi, maması, oyuncağı, bitmeyen soruları, yuvası, kıyafeti, okul gerekçeleri, harçlığı vb. yanında evinizin doğalgaz su elektrik masrafları, aylık yemek masrafı, alışverişiniz kılık kıyafet derken bunları karşılayabilmek için sağlam bir bütçenizin olması lazım. Aileler destek olmasa zaten çocuk bakılmaz ama enine boyuna düşünmek lazım her şeyi. Evlenmiş olmak için evlenme sakın.
11 Yorumla
Soran+1 yılHerseyim tamam çok şükür okudum güzel bir işim var maaşım iyi birikimim var tek eksik evlilik
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi güzelde evlenmek zorunda mısın neden böyle davranıyorsun kendine yani daha doğrusu bir insan neden boyle davranır kendine evlenmek zorunda mısın evlenmeyince yasanilmiyor mu? Yani herşey kadar kısmet evet ama olmuyorsa da olmuyordur boyle yaparak zaten eline birşey gecmiyor
10 Yorumla
+1 yılAynı durumdayım ve burada birini bulabilmek için onlarca soru sordum bu konuda ama gördüğüm gerçek şu kadınlar ciddi ilişki istemiyorsunuz söylüyorsunuz ama istemiyorsunuz enteresan bir çelişki bu.
Ki ben yapı olarak insana değer veren biriyim bu yüzden evlenmiş ayrılmış hatta çocuğu olan biri de olabilir önemli olan birbirinin değerini bilmek.
Ama kızlar hep anlamsız takıntılar içinde özellikle de yaş konusu ve memleket konusunu adeta önünüze duvar gibi koymuşsunuz.00 YorumlaEvliliğin yaşı olmaz. Henüz geç değil. Doğru insanı bulduğunda anlayacaksın zaten. Aceleyle Yanlış kararlar verip hayatında geri dönüşü olmayan bir yola girme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ev de kaldik bos ver
😂😂😂
Me-Buyukbaba nasilsin?
Büyükbabam- Ne zaman evleniyorsun, Yaslandin
Me-Babaanne naber?
Babaannem- Artik evlen suat
Me-Halacim yemek var mi?
Halacim- Kiz buldun mu Suat?
Me-Eniste Selamünaleyküm
Enistem- Evlen yasin Geçiyor.
Me-Babacim naber?
Babam- Var mi bir şeyler ?
Haftayi bu Sekilde tamamlıyorum.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Neden biriniz de ya şu yaşıma geldim x arkadaşım kariyer sahibi oldu ben neden yapamadım nerede hatalıyım demiyor evlilik de evlilik çıkın şu kafadan hayatınızın merkezine evliliği koymayın arkadaş.
20 Yorumla
+1 yılBende 26 yaşındayım. Aynı duyguları yaşıyorum. İşim, düzenli gelirim var. Ve artık insan evde kendisini bekleyen ya da ilgi görebileceği gösterebileceği bir hayat arıyor... Hayırlısını nasip eylesin yaradan
00 Yorumlakadınların bu evlilik merakını anlamııyorum işin varsa kendi ayaklarının üzernde duruyosan ye iç keyfine bak elin adamını başına bela mı edeceksin 😉 42 yaşındayım bekarım evlilk düşüncem olmadı olmazda kafam rahat keyfme göre yaşıyorum hayatı😎
01 Yorumla- 1 yıl
Ohh ne güzel bir düşünce yapısı. Biz neden hayatı kendimize zindan ediyoruz. Zihinsel kodlarımız kusurlu bizlerin.
+1 yılbence evlen hayat kısa yuva kur hemde yasında gelmiş zaten ciddi birini bul evlen artık flört vs sevgili yapma zamanın geçmiş ciddi biri lazım sana benden demesi
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum zaten
- 1 yıl
Aha bi benim kafa yapısı daha
32 yaşındayım sevgilimde aynı halen neyi bekliyoruz bilmiyorum ama umudunu yitirme diye söylüyorum beterin beteri var bak sevgilim bile var ama olmayınca olmuyor nasip bu işler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım insanlar 25'inden önce evlilikten kaçıp 25'ten sonra evlilik derdine düşüyor. Yani herkesin hayat gayesi aynı değil ki, benim de evli arkadaşlarım var hatta bir tanesi ikinci bebeğini bekliyor. Bence siz de acele etmeyin.
20 Yorumla
+1 yılBence bunun çözümü görücüyle hanım arayan ahlaklı bir erkek. Hem kısa zamanda bulabilirsin diye (görücü istemeyenlere lafım yok yanlış anlaşılmasın). Yaşasın görücü usülü
00 YorumlaEvlilik çok kafaya takılacak bir şey değil
Hayatını yaşa Bekar kal sevgili ol evlenme evlenmeden bir ömür yaşa sevdiğinle10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
''Evlenmek için vakit hicbir zaman geç değil. Ben 48 yaşında evlendim. Geç kaldığımı söylüyorlardı ama sonra anlaşıldı gerçek. Ne geç kalmıştım ne acele etmiştim; hiç evlenmemem gerekirmiş.''
Anton Çehov10 Yorumlabayanlarda 28 yaşından sonra evlenecek kişi sayısı ciddi anlamda azalıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBizim akrabalarda kiz ariyo evlenecek bulamiyo evlenileck kız kalmadı 15 te baslıyolr kacmaya ondandir
00 Yorumla
+1 yılHerkes belli yasta evlenecek diye bir kural yok. Istersen 40 inşa evlenirsin. Kendini hazır hissetmen ve doğru insanı bulmak ile ilgili.
00 Yorumla
+1 yılkafana takma çok geç sayılmaz ama zamanı da gelmiş artık... doğurganlık azaldığı için ileri yaşlar sıkıntı..
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaBende bu insanların evlenme merakını, takıntısını anlamıyorum, ya boşver evlenip napcaksin yaşa hayatını.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılFal baktırma günah en iyisi sabret bir şekilde biriyle olacak acele evlenme 3 yıl deneme süresi ver
06 Yorumla
Soran+1 yılDeneme süresi derken?
- +1 yıl
3 yıl deneme süresi
- +1 yıl
Ya demo mu bu Hdjdhdhd
- +1 yıl
O ne demek
- +1 yıl
Ablacim 30 yasindasin bilmiyormusun
- +1 yıl
Demo dedin
+1 yılne güzel kendin söylemişsin anlaşamadım şimdiye kadar diye. işin sonunda kötü evlilik var geçimsizlik var dert etme hiç.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılYaş olarak geç kaldın biraz ama hiçbir kadın yalnız kalmaz elbet birini bulursun.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar için bu kutsal gorev gibi bir şey herhalde. Yani evlenmezsen ne olabilir en fazla huzurun keyfin yerinde olur
12 Yorumla
Soran+1 yılYalnız bir ömür geçer ne olacak
- +1 yıl
Neden geçmesin mis gibide geçiyor
Her gün bunu düşünürsen işin içinden çıkamazsın. Çok kafana takma
00 YorumlaSonuçta boyayı yemiyorsun bu yüzden orucunu bozmaz!!
00 Yorumla
+1 yılMantığına kim uyarsa evlen. Uğraşma aşk meşk gelip geçici onlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılPiskolojik bu durum ama çok takma ya herşey olucagina varır çok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sende ben gibisin yani benim de kısa sürdü hep ve baya da bir zamandır yalnızım. Ben evde kaldım galiba. Senin için vakit var bence kendini de böyle zora sokma düşünerek.
00 Yorumlabunun yaşı olmaz 18 yaş ve üstü kendini evliliğe ne zaman hazır hissediyorsan o zaman evlen
00 Yorumla
+1 yılkafa dengi insan çıkmadıktan sonra evlensen ne ki evlendikten sonra bu sefer boşanmak için yırtınacaksın evlilik yaşla alakalı değildir herkes evleniyor diye sen evlenmek zorunda değilsin sırf sadece evlenmek için de evlenmek saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha fal dışındaki hepsi birebir aynı. Ben 26 yım benim hiç sevgilim bile olmadı. Sabahtan uyuyana kadar bunu düşünüp ağlıyorum aylardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüntüye çok fazla önem veriyorsun ki bence de haklısın, biraz daha beklemek lazım
010 Yorumla
Soran+1 yılArtık vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılbir ömür maymun gibi bir adamla geçmez, sonra da keşke bununla evlenmeseydim dersin, yanlışa sürüklenirsin
Soran+1 yılİnşallah öyle olmam karakter önemli ama
Cevap sahibi+1 yılhem tipi iyi hem de karakteri iyi olan insanlar yok mu? bunu neden ayırma gereği duyuyorsunuz, ikisinin de bir insanda bulunma ihtimali her zaman var, hem de azımsanamayacak kadar
Soran+1 yılTipi iyi olan hiç bir erkekten hayır görmedim ben
Cevap sahibi+1 yılne alaka canım 'tipi iyi olan aldatır diyen kadınlarda gördüğüm aslında hep yakışıklı erkek hayaliyle yaşadıklarını gördüm, illaki hem yakışıklı hem de karakterli birisi seni bulacaktır. şahsen ben öyle yapıyorum sırf karakteri iyi diye çirkin biriyle evlenip sonradan gözümün dışarıda olmasını istemem
Soran+1 yılBende hep böyle düşündüm hem görüntüye önem verdim hem tipe ama nerde yakışıklı biriyle konuştuysam hep terkedildim aldatıldım
Cevap sahibi+1 yıldemek ki kendine göre biri bulman lazım, yani kendinin üzerinde biri de olmaz, yani senin tipin normalse sen de normal bul bir tane
Soran+1 yılAynen öyle sanırım
Cevap sahibi+1 yılsen boşver milletin ne dediğini beğenmediğin bir insanla gün geçmez, gün gelir yanlış yaparsın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki bi gün evlenirsin takma kafaya
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Nerde yaşıyosun?
Hayatında ki amacı evlilik olan insanların pek bir mutlu olma olasılığı az denebilir. ..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla takma ya bi nasibin çıkar evlenirsin Ne soran var çevrende onu anlamadım?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki geç değil şimdi çoğu insan 30 lu yaşlarında evleniyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de öyleyim 25 yaşındayım flörtlerim oldu sadece
00 Yorumla
+1 yılEvlenip mutsuz olmaktansa boylesi daha iyi olabiliyor evlenipte koçanı beklemek yerine ailen vea yakin arkadaslarin icin iyilik yap
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak ablacım şu dünyada kimse ama kimse aradığı gibi bir erkek ya da bayan bulamaz biraz sen fedalarlık göstereceksin birazda erkek gösterecek öyle yani bende senin gibiyin kafama göre kız yok daha üretilmedi üretilmiyecekte
10 Yorumla
+1 yılKader diye bişi var isteklerini dua ederek iste. Dualar kaderi değiştiren gönlünün isteğini veren tek silah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Feç kalmadın bence. acele etme yanlış karsrlar verebilirsin. falla felan olmaz bu işler canım ya
00 Yorumla
+1 yılsana yalvaririm Su ramazan icin benimle evlen. Allah rizasi icin. ne olur Allah rizasi icin esim olsan
00 YorumlaKarşına doğru İnsan çıkana kadar bekle evlenmekte geç kaldım diyip karşına çıkan ilk erkekle evlenip hayatını zehir etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaha😅 resmen sende kendimi gördüm hiç güleceğim yoktu bende 27 yaşındayım ve kim çıksa karşıma olmuyor nedense boşver takma kafana çok istersen olmaz ben boşverdim
06 Yorumla
Soran+1 yılSen takmıyor musun
Cevap sahibi+1 yılTakmıyorum artık çünkü takmak birşeyi değiştirmiyor olmuyor ben senden daha bahtsızım emin ol
Soran+1 yılNeden öyle dedin
Cevap sahibi+1 yıl27 yaşındayım ve 1 kere sevgilim oldu kimi sevsem ya da konuşmaya başlasam yok arkadaş devamı gelmiyor karşı taraf gidiyor ya da birini deseler ya yaşı çok büyük oluyor ya da tipi bana göre değil
Soran+1 yılBende aynı pek bi farkım yok kuzenim hayatında biri varken gitti daha iyi birini buldu önümüzdeki ay düğün bulan buluyor valla
Cevap sahibi+1 yılBenim bütün arkadaşlarım evli hamile 2. Ye hamile olanlar var benden küçükler evli çocu var ama ben hala bekar
Evlilik yaş geldiğinde değil hazır olduğunda dogru kişiyi bulduğuna emin olduğunda yapılır
00 Yorumla
+1 yılçok güzeller alınıyor bu devirde güzel olmayınca talip yok. bir de sevmiyeceksin vericen. onlar değerli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇokta matah bişey değil emin ol. şu an bizim ülkemizde büyüklerin gözetiminde evcilik oyunu gibi evlilik... Kendi hayatımla ilgili kararları alamıyorum... Neyse bu liste uzar gider hayırlısını iste
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılRakip mi talip mi? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTalip
- +1 yıl
Tam evlenme yaşları 30a kadar vakit var , birde nasip işleri bunlar cidden olmuyorsa vardır birşey. ya da çok yüksek beklentideysen onları azalt biraz
+1 yılallah başka dert vermesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Nasibini beklemek zor olmasa gerek¿
01 Yorumla
Soran+1 yılMecbur
öyle deme kız içi erkek çekiyo derler :P
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılTamam 😂
+1 yılBen napim 30 oldum ölem mi :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Bende 27 yaşındayım ve bekarım 30 kadar yolu var
00 Yorumla
+1 yılHayat bu belli olamz nasip kısmet
00 YorumlaCalisiyorsan kolay bulursun.
00 Yorumla
+1 yılYüklenme kendine kanka akışına bırak
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliliği çok kafaya takıyorum, sürekli aklımda bu var. Sizce geç mi kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler