Aşk İlişkileri Boyum 1.68 tabanlıkla 171 oluyorum siz böyle biriyle çıkmak ister miydiniz? emirdalmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boyu 1.60-1.70 arası olanlar cevaplasın çünkü 1.50 ler çıkardı büyük ihtimalle.Boyum dışında her özellik bende mevcut efenim. Boyum 1.68 tabanlıkla 171 oluyorum siz böyle biriyle çıkmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Purplepure Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Boy önemli değil ama uzun olunca karizmatik olunuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1.50 'ler genelde uzun boylu erkek seviyor ama siz bilirsiniz. 1 2 Yorumla emirdalmaz +1 yıl onlarda beyin yok Yorumla maksin +1 yıl Sana ne? Yorumla
Kizbisusbe Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Dostum senin kaç hesabın var 😄 0 13 Yorumla emirdalmaz +1 yıl 3 wegfjeprogkrep :D Yorumla Kizbisusbe +1 yıl Knk tabanlıksız 168 isen 169-170ler bakmaz. Sınırın o olsun jvjfjdks Yorumla JalebiBaby +1 yıl o zaman 1.68 ve altı mı Yorumla Kizbisusbe +1 yıl Yani evet Yorumla Kizbisusbe +1 yıl Kimse yanında erkek kardesi gibi birini istemez Yorumla Kizbisusbe +1 yıl Sen de yanında ablan gibi duran birini istemezsin Yorumla Kizbisusbe +1 yıl Sarılırken parmak ucu felan hoş şeyler mi 😄 Yorumla emirdalmaz +1 yıl parmak ucumda kızı öperim Yorumla Kizbisusbe +1 yıl Bknz:bazı romantizm sıfırlayan şeyler Yorumla JalebiBaby +1 yıl knk sen iste miydin 1.68 ya tabi herkes dalyan gibi olsun ister Yorumla Kizbisusbe +1 yıl En azından 175 olsa fena olmazdı ama 168 boy da benim boyum sonuçta benden kısa değil hal hareketleri davranışları aklı başındalığı da çok önemli benim için bunlar uyuşursa olabilir belki Yorumla emirdalmaz +1 yıl anladım bb Yorumla Kizbisusbe +1 yıl 👋 çüzz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boy önemli değil ama uzun olunca karizmatik olunuyor
1.50 'ler genelde uzun boylu erkek seviyor ama siz bilirsiniz.
onlarda beyin yok
Sana ne?
Dostum senin kaç hesabın var 😄
3 wegfjeprogkrep :D
Knk tabanlıksız 168 isen 169-170ler bakmaz. Sınırın o olsun jvjfjdks
o zaman 1.68 ve altı mı
Yani evet
Kimse yanında erkek kardesi gibi birini istemez
Sen de yanında ablan gibi duran birini istemezsin
Sarılırken parmak ucu felan hoş şeyler mi 😄
parmak ucumda kızı öperim
Bknz:bazı romantizm sıfırlayan şeyler
knk sen iste miydin 1.68 ya tabi herkes dalyan gibi olsun ister
En azından 175 olsa fena olmazdı ama 168 boy da benim boyum sonuçta benden kısa değil hal hareketleri davranışları aklı başındalığı da çok önemli benim için bunlar uyuşursa olabilir belki
anladım bb
👋 çüzz
Neyi 1.50ler çıkarmış
Evet iyi bn 160