merhaba ben bir asker eşiyim yani benim eşimin mesleği bu senin üç ayın kalmış bizim aylarımız belirsiz senin sabırlı ve anlayışlı özverili olman lazım eşlerimiz ne şartlarda oralardalar söyledikleri kadarını biliyoruz daha söylemedikleri bilmediğimiz kimbilir neler var onların oradakı psikolojilerini solemeselerde hissettirmemeye çalışsalar da anlamamız algılamamız lazım sen evinde memleketimle eşinle dostunla ailenle sin ama onlar orada yalnız herkesten uzaklar sana söyleyebileceğim nacizane tek söz çok fazla sık boğaz etme üstüne gitme bunu yapmaya devam edersen daha çok yalanına şahit olursun sabırlı ol ne kalmış ki üç ay geçer Allahın izniyle eşine tatlı dilin güler yüzünle destek ol onların en çok buna ihtiyacı var
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu embesilce ve hayvanca yorumlara aldırma kardeşim. Belki yaşadığı stresten dolayı tepkini çekmemek için böyle bir şeye başvurmuştur gönlünü ferah tut sakince nedenini sor bence.
00 Yorumla
yahu hanım efendi beyiniz askerde sizde ilgi bekliyorsunuz 80 milyonun yükünü taşırken o iki msajı nasıl attığını bilmiyorsunuz askerlik demek sudur kısıtlı ortamda oldukça fazla sorumluluğu olan ve bukadar emir ve görevin içinde birde size iki mesaj yazabiliyor ise o gerçekten iyi bir asker ( VE ASKERDE CEP TELEFONU YASAKTIR ) sebebine gelince telefon sinyalinin olduğu yere koordineli roket top vs bunun gibi patlayıcı cisimlerin atılması olasıdır bu nedenle size az mesaj atıyor olsa gerek Bence siz biraz ilgisiz kalmışsınız birazda hormonlarınız tavan yapmış olayı büyütmeden düzgünce konusun onun suyuna gidin keza onun size sizin olduğunuzdan fazla ihtiyacı var.
00 Yorumla
bak kardeş beni abin olarak dinle bekara kadın boşamak kolay gelir o boşan gitsin diyenler varya hayatı tiii ye almayanlar askerde kafayı sıyıran insanlar gördüm nerde askerlik yapıyor eşin? eşin asker çarşıya cıkması normak anladığım kadarıyla sende çok kıskanç birisin adam bu yüzden söylememiş olabilir sen bu siteye girdiğini eşine söylüyormusun peki?
12 Yorumla
Soran+1 yılkardesım sorun carsıya cıkması değil kesınlıklee bana yalan solemesını kaldıramıyorum carsıda gezerken bana koğustayım demesını kaldıramıyorum ben ondan aslaa hıcbırseyımı saklamam wa aslaa yalan solemedım esıme bu steyıde soledım kzlar soruyo dıe bıyer war oraya gzlı olarak soru soruyorum arada dedım ne sorduğumuda bılıyor bunu bılmıyor cnku şu an telı kapalı we konusmuyoruz anlatırım ben saklamam bu zaten 2 sorum burada onunda bana durust dawranmasını ıstıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
kusura bakmada ilk başlarda bize çektirirsiniz işte sonrada acısı böyle çıkar Allahın sopası yok ki.
adam çıkmıcam demiş askerde belki birşeye ihtiyacı var yani biraz iyi düşün sen hep kötü düşünğrsen ilişkinin ağzına sıçarsın madem güvenmiyorsun boşa15 Yorumla
Soran+1 yıladam bana carsıdaykenn cıkmadım dedı anlayabılıyon mu soleyebılırdı ıhtıyacım war dıe bu yaptığı 5 6 gectı artık ne war abı bu carseda neden bunu saklıyor benden nedenn anlamıyorum
Soran+1 yılayrılmayı dıle getırdık 2 gun once cewap wermedı bnde ustelemedım benı beğenırsn bole dıyor bundan sonra ben boleyım dıyor bnde gtmez dedim bılmıyorum artık cok yoruldum
- +1 yıl
kardeşim ben sana şunu söyliyeyim ayrıl derim çünkü cidden kendine yazık ediyorsun oda tam çaklmış sana iş atmış seven bir insan onu söylemeye dili varmaz. ben böyleyim ne l*n nerde aşk nerde fedakarlık yani tabi sen ona fedakarlıklar yaptınmı nasıol davrandın bilmiyorum ama seven böyle davranır abi
Soran+1 yılaılesı uwey kardesım en basıt bırsey anlatcam aılemden wazgectım dıyebılırım okulumdan hayatımdan wazgectım gıttı en buyuk sıkıntımız para olduu yol param bıle yoktu sabahlara kadar nakıs yaptım sattım ewde yapılabılecek her turlu ısı yaptm halende haberı yok annem gıl werdı annen werdı dedım gectım neler yaptığımı bı ben bı Allah bılır we karsılığında bunu gorunce yıkılıyorum kaldıramıyorum ben bunu hak etmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğer sevgili olsaydınız size güvensiz bir ilişkinin yürümeyeceğini ve bitirmenizi söyleyebilirdim ancak anlıyorum ki evlisiniz ve bu evliliğin devamı için bu ilişkiyi düzeltmeye çabalamalısınız son çaredir evlilikte ayrılık. Ona daha sıcak davranın görüşemiyorsanız ufak jestler yapın ve bileyim tişörtünüzü falan ona ulaştırın ama unutmayın yıkanmış ve temiz değil kokunuzun üzerinde bulunduğu bir tişört olsun ve bir not iyi ki tanımışım seni iyi ki benimsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılkonusamıyoruz haftadır aramıyor aradım mesgule attı acmadı bnde ustelemedım sadece yalan solemesını kaldıramadım tek dedğim bana neden yalan soledın oldu saydı sowdu kapattı
Soran+1 yılıns ole olur ıns o kadar cok ıstıyorum kı gıttı gıdelı artık ıce değistı gıttı tanıyamaz hale geldım
Alttan al askerlik'de olur böyle şeyler ancak ilk konuşmanızda ben senin çocuğun değilim bir daha ağzını toplayarak konuş demen aranızda ki saygı çerçevesini güçlendirmek ve çizgini koruman adına faydalı olacaktır. Ayrıca zırt pırt adamı arayıp sık boğaz etme.. En nefret ettiğim kadın tipi çok konuşan ve aynı şeyleri yüzlerce kez tekrarlayandır ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılkesınlıkle ole zırt bırt aramam ısı olur gucu olur o musaıt olunca bana donuyor zaten ama yalan solemesını kaldıramıyorum bıde kalbımı kırmasını butun sınırını bendn cıkarıyor
+1 yılSivil psikoloji ile Asker psikolojisini bir tutmak yanlış elemanı çok iyi anlıyorum vende askerlik yaptım 93/2 ^-^ orda biraz daha psikoloji değişik oluyor tepkilerinin sert olması normal o kadar kişi içinde canı sıkılır bişey'de yapamaz bunalır falan filan baya geniş bir özet yani ^^ baskı çok orda birazda sen anlamaya çalış onu
00 YorumlaBen askerden yeni geldim. İnan bana onu biraz mazur görmelisin. O kadar erkeğin arasında oda seni çok özlüyordur ama oradaki psikoloji cidden sıkıntı. Birde uzun dönemmiş eşin. Bence sen biraz fazla gitmişsindir üstüne oda patlamıştır. Barışırsınız biraz alttan almalısın bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılınan o kadar cok alttan alıyorum kı bı bayanın kolay kolay kaldıracağı seyler değil k bakmada ağzıma edıyor haklısın dyorum sensn dıyorum gene olmuyor napacam bılmem normalde burada yapsa onu waryaa
- +1 yıl
Gene de ben birazcık enpati yapmaya çalış derim yüzlerce binlerce kadının arasına atsalar seni her gün saçma sapan bir güne uyanıp saçma sapan şeyler yapsan sen ne kadarını kaldırırdın. Ve inan eşin sen üzülme diye yaşadıklarının büyük bir çoğunu anlatamıyordur. Bende aileme hep yalan söyledim iyiyim rahatım vs ama orası çok b. ktan bir yer. Neyse benim dicem o kadar.
+1 yılANASINI SİKTİĞİMİN KAŞARI BÖYLE LİSELİ KIZ GİBİ TRİP YAPACAKTIN NİYE EVLENDİN HERİFLE? ŞU KAŞARA CEVAP VERMEYİN AMK. EVLİLİK BU 2 MESAJA MI BAKAR ANNESİ KAŞAR KENDİNE GEL GELİR VURUR SENİ HERİF CANINDAN OLURSUN.
110 Yorumla
Soran+1 yılne dıyosun sen gerızekalı senı sen kendını ne zannedıyosun kım kıme trıp yapmıs ben bana neden yalan soledığını anlamıyorum sureklı yalan soluyorr sureklı carsıya cık gez dolas mewzu o değill mewzu ylannn adam carsıda gezerken koğusta yatıyorum doyor anlıyon muu kaldıramıyorum ben benım esım asker l*n askerr been yatacak yer bulduğuma dua edıyorum ne sıkıntılar cektığımı bı ben bı allah bılır ınsan ol bıraz ınsan adam gını cewap yazmayı oğren
- +1 yıl
ARA ADAMI ÖZÜR DİLE ZATEN SAÇMALIĞIN İÇİNDE ADAM EVLENMİŞSİN GURUR YAPMANIN ZAMANI DEĞİL ÖZLEDİM DE BİR ŞEY DE SİNİRLENDİRME BENİ şu an CİDDEN ACAYİP SİNİRLENDİM SANA.
- +1 yıl
welcome to the turkey.
Soran+1 yıldunya bole serefsızlerle dolu adı kopek kendı ne olduğunun farkında değil mal mal konusuyor
- +1 yıl
güven bana bir silahım olsaydı gelip seni vururdum.
Soran+1 yılsen kımsınde kımı vuruyosun once adamlığı ınsanlığı oğren
- +1 yıl
ismim orada yazıyor senin gibi gizlenmiyorum senin gibi özel hayatını buraya taşıyan bir amcıktan bir şey öğrenmem ben
Soran+1 yılhala haywanlığa dewamm helal bıgun sımdı uza burdan neyı nere tasıyacağımı sana soracak değilim edepsız senı gıt once bı terbıye oğren anan baban yazıkkı saana edep oğretemısler edep yoksunu
- +1 yıl
senin herif 45 dk sonra uyanacak sen bu saatte internette neler yapıyorsun.
seni bir yere kapatsalar. sıçmaya bile izinle gönderseler. attığın adım takip edilse. insan değil de bir mal olarak görülsen. bunlar yetmezmiş gibi eşin sana abuk sabuk sebeplerden kavga çıkartsa... sen ne yaparsın?
04 Yorumla
Soran+1 yılkımsen yok esınden baska. gwendığın sewdığın ınsan gıttı. kendı basınasın her turlu sıkıntı cekıyosun parasızlık aclık ama ona ıyım dıyosun cok ıyım sen benı merak etme sabahlara kadar uyumusun ona 5 kurus fazla gnderebılmek ıcın nakıs yapıyosun satıp 2 kurus para kazanmak ıcın sadece yanımda olsun yeter dıyosun bırlık beraber olalım yeter ama sureklı yalan soluyor sureklı bu belkı 5 6 sadec bu konuda sabır dıyosun nrmal asker ama goz gore olunca ınsan kaldıramıyor sız sadece gıdenı bılırsınız kalan napar kımse grmez onu bswerın gtsın
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Askerde olması gergin olmasına yol açıyor olabilir biraz daha anlayışlı olabilirsin ama yalan söylemesi hoş değil
02 Yorumla
Soran+1 yılbende zaten onu kaldıramıyorum bana yalan solemesını kaldıramıyorum kawgalarımızda hep bu yuzden oluyor zaten
+1 yılAdam asker ne diyosun sen ya mantık mı bekliyorsun?
Üstüne gitme onun zaten son zamanları iyice çıldırır10 Yorumla
+1 yılAskerdeki sıkıntılar çok farklı hayal edemeyeceğiniz sıkıntılar , o yüzden yardımcı olmaya çalışın. İnanın askerde insanın psikolojisi sıfırlanıyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılbenı bınlese bı yardımcı olcamda sadece sayıyor soeuyor bıde asırı soğuk konusuyor
- +1 yıl
İnanın askerlik bittikten sonra yaptıklarına kendide inanamayacak , Mantığın bitti yer orası , Ben Kısa Dönem yapıp geldim Haziran ayında , daha yeni yeni atlatmaya çalışıyorum
Soran+1 yılcok zor zamanlar gecırdık onla b ırlıkte bende askelık yaptım maddı durumumuz o kadar ıyı değil cok sııntılar cektık o orada ben burada onun alılesı kendı aılem arasına mekık dokudum aradakı olan seyler harıc 2 mızde bırbırımıze destek olmamız gerekırken halımıze oturup ağlamaktan yoruldum
- +1 yıl
Sizi anlamaya çalışıyorum ama inanın ki onun ruh halini şu an anlamanız pek mümkün değil , herkes askerliğin bu kadar zor olduğunu düşünmüyordur , ne kadar kaldı askerliğinin bitmesine?
Soran+1 yıl92 gun kaldı sukurkı bıtıyor
- +1 yıl
Kısa Dönem mi yapıyor ve yaşı kaç?
Soran+1 yılhayr uzun donem yaptı yası 24 okuyordu okulu bıtıremedı kaldı gıttı tecılı bozdurdu askerlığı barı yapıyım dedı
- +1 yıl
Bence zamana bırakın , biz 170 den 92 e indiğimizde bile bu bitmeyecek diyorduk ve psikolojimiz olağanüstü bozuktu , zamana bırakın ama çokta boşlamayın tabii ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılAskerde ben çıkmayacağım diye bir şey olmuyor insanın canı istiyor bazen de sen istemesen de zorla çıkarıyorlar yazılmış asker çıkacaksın derler.
Buradan göründüğü gibi de anlatılıdığı gibi de değil00 YorumlaAskere gitte çarşıya çıkma! Pes, inanki pes, adamı delirtmekmi istiyorsun anlayamadım! Bence aklını başına al, as! kerdeki eşe anaslayışla yaklaşılır kapris yapılmaz!!!
12 Yorumla
Soran+1 yılben ona casrsıya cıkmamı dıyorumm soruyu adam akıllı okusana senn carsıya cıkıyor zaten ama hep saklayarak cıkıyor askerıyedeyım dıyor ama adam carsıda cıkıyor neden yalan soluyor benım anlamadığım nokta bu
Keske askerligi bitirmesini bekleseydn evlenmeseydin
011 Yorumla
Soran+1 yılo an ınsan anlamıyor ıste canım gercekten nasık oldu ne oldu ben bıle anlamadım ama dediğin gıbı keske bıtrseydı ama olan oldu artık
Soran+1 yılallah razı olsun ılk defa benı haklı bulan bırısı cıktı anlayan bırısı sağol kardesım gercekten herkes gıdenı dusunuyor ya kalan napıyor neler yasıyor kımse bunu dusunmuyor o kadar zor kı artık yoruldum bı gun o yataktan olumu alacak artık kaldıramıyorum ailesı bı taraftan parasızlık bı taraftan artık kaldıramaz hale geldım ben onun ıcın herseyden wazgectım sadece yanımda olması yeterdı ama olmadı ıste karsılığı buymus
- +1 yıl
Askere giden erkegin sadece totosu sikisiyor rahatini elinden aliyorlar vatanini korumak zaten gorevi kimse gelip demesib yazik zor durumda diye o kadar sene yasamis ac kalmamis hayata tutunabilmis 1 sene mi ona koycak seni dusunmeyenlerin beynine scam ben paraszlk icindeyim diyosun sen yalnizsin sevgiye ilgiye koca sefkatine ihtiyacin var basina bsy geldi mi yalbiz basina bunu 2 mesajla mi merak edip gideriyo sesine hasret kalacak kadar mi sevmedi seni sen kimsin karisisin seni nufusuna almissa sahiplenicek bu benim sevdigim kadin mesafelern belasini versn bize bir sey olmasin diycek bu neden basina geldi biliyo musun yanlis karar vermissin ve hala dogru yola gitmek icib zamanin varmis o zaman bu zamanmis.
Soran+1 yılıste bende onu beklıyorum ama adam demıyor abı sayıp sowup kapatıyor gdıcek yerım yok ondan baska ailemın yanında 2 gun kalsam 3 gun laf soz baslıyo hele onun aılsını hıc solemıyorum kac kre ağırda yattım kım bılır bunu ewdeyım dedim kım bılır ağlarken arardı acmazdım nıe acmadın dediğinde duymadım canım derdımm bu zmana kadar benı hep ewde mutlu meut bıldı kım bılır vbenım ne cektığımı artık dayanamıyorum ben bebeğimi dusurdum ona merdıwenler dustum o yuzden dustu dedim doktr sen nryr uzuldun sıkıldın bu kadar bu bbebek o yuzden dusmus dedı ama artık yoruldum yetr artık kalakaldım ınsan bu kadar olmaz bu kadar dusuncesız olmaz
- +1 yıl
Bebegin olsaydi hayatin dahada zora gircekti acin katlancakti uzuldum gercekten sana cok inaniyorum acilar cektigine ama hic bir aci yenilmez degil once donmesini bekle baktn hala ayni dogru bir karar ver ve inan bir psikolog ile gorustugunde acilarinin hepsi hafifleyecek ve yeneceksin psikolojin bozulmus biraz daha sabret ne zaman bitiyo askerligi
Soran+1 yıl3 ayı aldı kasımda gelecek ıste
- +1 yıl
3 ay daha sabretmeye bak bide ustune dusme mutluda gorunme birak uzgun oldugunu gorsun ilgini kes hatta gelene kadar boyle sabretmeye calis bu sirada yne elinden geliyorsa bir psikologa ya da bir psikiyatriste git o gelincede korun sakin 2. Bebek isine girme bak bir duzeliyo mu hatasini anliyo mu anlamiyosa kurtar kendini hayatini mahfetme
Soran+1 yılzaten su 1 haftadr falan konusma tarzımız su bana npıon dıyor dusunuyorum sen dıyorum ne dusunuyon dıyor bswer olesıne dıyorum oda bende napıyosa onu soluyor snra senı arayacam ama musaıt değilim dıyor tm dıyorum bole yanı artık ılerı gtmıyor psıkologa gıtme ımkanım yok ama gtmeyı cok ıstıyorum bazen kendımde olmadığımı farkedıyorum bebeğe gelınce akıllandım artık o sedece yapar gecer sen ne halt yersen ye onu grdum bn bu yuzdden gelınce grecez neyın ne olduğunu tabı gelınceye kadar bıtmese bu ewlılık
Soran+1 yılsağolasın canım benımm
askerden sonra haşlarsın. bunalıyordur belki üzerine gitme.
13 YorumlaAsker psikolojisini bilemez anlayamazsın.
Onları maruz gör, ama diğer yalanları bilemem.
Eskisi gibi olup olmadığınızı geldiğinde anlarsın.00 YorumlaAskerlik sandığın kadar kolay değil. Empati yap ve ona göre yaklaş. Fazla kısıtlama kaybeden sen olursun.
10 YorumlaEşim diyosun, anlattıklarına bakıyorum anlamlandıramıyorum. Sıkıntı büyük. Sonun hayır olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılneyını anlamadın kı
Soran+1 yılbole değildık kı askere gıttı gıdelı bu boyuta geldı bende alısamıyorum bu yuzden sıkıntı cıkıyor artık gıttı gıdelı ıcee cocuklastı anlayamıyorum onu
+1 yılAskerlik Stresi ne yav... Sabahtan Akşama Kadar Tşşak muhabbeti yapılıyor sonrasında Askerlik Stresiymiş...
04 Yorumla
Soran+1 yılmıllete baksana asker o dıye demekdıklerı kalmadı trıp yapmısım bılmem ne sorduğum bana neden yalan soledın bunuda sormayacaksam ben neden ewlıyım abı
- +1 yıl
Ben 13 yıldır Askerim ve Her yıl 4 tertip geliyor... Telefonda konuşurken annesine eşine ağlamalr tavırlar bunalım takılmalar Vs Vs Vs ama telefonu kapatınca Arkadaşlarıyla Kahkahaya Muhabbete Kaldığı yerden devam...
Soran+1 yılwala ağlama yok bızde sayıp söwup kapatma war we neyı fark ettım bılıyon mu ıyı hos guzel konusurken o tel gunde 1 kere acılır 5 10 dk konusup kapatrdık kullanamıyorum falan dıyor ama kustuk kuselı o telı 1 saat bıle kapatmıyor hanı kullanamıyodun anlamıyrum napmaya calısııyor anlamıyorum
- +1 yıl
Valla çok düşünme çok ta kasma... Olduğu kadar herşey...
+1 yılAskerde ki adamı neden sıkıyorsun sen ya, 1000 tane erkekle ömrünü geçirmek kolay mı sanıyosun. Ben çocuğun yerinde olsam, ilk geldiğimde seni boşarım..
10 Yorumla
+1 yılMesafededir, geldiğinde düzelir çok sıkma bunaltma, emir altındaki birine kapris yapilmaz fırça atılmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılartık napıyn dedığımde bıle bana patlıyor delırecek hale geldım artık
- +1 yıl
Kendi haline bırak biraz sende mesaj atma bir gün, mesela yarın yap bunu, orada ki atmosfer çok başka, hele ki eşin genç hala, bulutlarda gezen biriyse hala bunlar normal,
Soran+1 yılatmıyorum bugun hıc atmadım o bana attı ıste saydı sowdu cewap wermedım wersem ıce ılerleyecek snra kapatmıs telefonunu
- +1 yıl
Uçuk seninki demek, nerden buluyorsunuz bunları böyle hakaretler vs vs sert erkek hallerinde dolaşan tüysüzleri
Soran+1 yılhem ne ucukk sınırlensın hele bı anammm yapmadığı kalmaz
- +1 yıl
İşin zor, bol şans
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılasker olmayı anlaman o kadar zor ki
sana bunu kimse anlatamaz burada
aceleci davranmışsın00 Yorumla 3 ay kalmış dayan biraz daha gelince çaresine bakarsın düzelmiyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yılartık hakaretlerıne dayanamıyorum gun yıl gıbı gecıyor anlaman cok zor gercektenn
adam askerde senin onu idare etmen lazım onun seni değil askerde intihar eden birsürü insan var ve ayrıca tabiki çarşıya çıkacak
14 Yorumla
Soran+1 yılama sureklı carsıya cıktığını bnden saklıyor cıkmadım dıyor ama hep cıkıyor neden yalan soluyor pekı
Soran+1 yılohaaa
hertürlü sen haksızsın. onun orda nasıl bir ortamda nasıl bir psikolojide olduğunu biliyomsn. benzemez. hiçbişeye benzemez
00 Yorumla
+1 yılOdanıza kapanınca her şey düzelir mesfeler girmiş araya
00 Yorumla
+1 yılNe kadar çok ustune dusersen o kadar çok sogur senden akisina birak
10 Yorumla
+1 yılAskerden gelince yorcak baya seni. d sen vazelini hazir tut. d
00 Yorumlazaten askerlik stresi var kanka bence sen allttan al birass
00 Yorumlaaskerde kız bulmuştur, her askerin yaptığı
02 Yorumla
Soran+1 yılkız yoktr zannetmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelince herşey yoluna girer bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılgelınceye kadar yuruturuz ıns
Cevap sahibi+1 yılAz kalmış biraz daha sık dişini yaptıklarını alttan almaya çalış gelene kadar. Gelince icabına bakarsın :)
mesaj attıgına dua et yasak normalde
02 Yorumla
Soran+1 yılyok telefon kullanıyor yasak ama gzlı saklı kullanıyor
karıya gitmiş
05 Yorumla
Soran+1 yılyapmaz
Soran+1 yılonu yapmaz bana emınım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026