180 altına bakmam diyenler falan. 175-176yim. Kısa kızlardan hoşlanıyorum ama hiç öyle 165 altı bir kızla olamadım. Hiç çekim yok hiç ya. Denk gelen hep 170 üstü falan. Bu yazılı bir kural mı bilmiyorum. 190 erkeklerde sanırım 150 kızlara ilgili. 1 senedir boy takıntım yüzünden sevgilim olmadı. İlla 150-162 arası olacak diye taktım. Olmuyor. Denk gelen hep 175 falan. Ülke kadınları kısa bana neden denk gelmiyor. İlla 190 mı olacaz ya ne kadar saçma.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
o grup işte hayallerimizle oynayan grup , hepimize depresyon yaşatıyolar istemsiz 😄
Aynen öyle
İnsanları zevkleri yüzünden yargılayan zihniyeti zerre anlayamıyorum. Kimin ne haddine sorgulamak.
Benimde zevklerim var ama bu yüzden asla istediğim olmuyor. Bu yüzden sorguluyorum. 176 yim kısa kız seviyorum ama hep uzun geliyor.
Kader
Sende kisaien herhalde 190 mı arıyorsun mesela , sevgililerin hep uzun mı oldu? Öyle mi denk geldi sen mi seçtin biraz anlatsana.
190 olmadi 178 oldu
Ben boyle gereksiz meselelere takilmam severken boyunu olcmuyorum cetvelle
Tamam o zaman bende sana göre kısa değilim 176 nasıl mesela? Ben bu boyla kısa kız bulamıyorum. Hepsi 190 istiyor sanki.
Yoo hepsi değil. Kısa kız da şart değil. Kimisine kısa gelirsin kimisine çok uzun gelirsen herkes tek tip dusunmez.
Gelirsin*
Yok aga 175 sevgilim oldu olmuyor. Bir cekiciligi yok. Benim de zevkim bu ama henüz 165 altı bir kız bulamadım. Minimum 168 oldu. Şaka gibi çogu türk kızı kısa ama ben bulamıyorum işte. Neyse iyi günler.
Kanka ne diyim senin icin dua edicem. Aslında elini sallasan kısa kız gelmesi lazım niye böyle ki kdkfsjhds sana da iyi günler
Bunlar genelde kızlar oluyor hanssmdkd. Her zaman en iyisini isterler ama kendilerine bakmazlar. Alayı çöp
Valla doğru ya ben 175im 148 kız bana yüz vermiyordu eski sevgilim 166ydı kısa kızlar çok kompleksli
Ya ben kısa kız seviyorum hemde takinti düzeyde. 150-62 arası olsun istiyorum
Ama yok mk çok safma
Valla 180in altına pek bakmıyorlar piyasada rekabet çok zaten
La olum bizim kaderimiz 165 üstünde mı şimdi ya :(
165 civarı daha iyi değil mi?
Hayır kesinlikle değil. Bana göre 150-160 en çekici kadın boyu. Erkek kadının yanında uzun hissetmek ister.
Sana 165 daha mı çekici geliyor. Bana gelmiyor
165-168 arası kızların fiziği daha düzgün hem de yanımda biraz kısa kalıyorlar işte uyumlu bence
150kerim fiziği güzel değil bacakları fazla kısa
Anladım sana öyle geliyor olabilir. Ama bana tatlı geliyor. Ayrıca kısa kızlar kadınsı hissettiriyor. 165 bir kız topuklu ile benle aynı boyda olur. Her açıdan kötü ya. Ki 175 sevgilim oldu dediğim gibi. Çok sıkıntılı durum 1 senedir sevgilim olmadı bu takıntı dolayısı ile. 170 kızlar hep beni buluyor. Onlarda iyi üzmek istemem ama zevklerim farklı işte :(
Aslında bir sürü kısa kız var ya illa ki bulursun kanka
Umarim bulurum.
Bu uzun erkekleri anlamıyorum 1.50 kızlarda ne buluyorlar ki.
Allah başka dert vermesin
Gülüyorum kendilerine
Iki kişiyi svdm 165 di iksi.. biri şu an evli
Sen uzunsundur.
159
bazıları cidden böyle. anlamıyorum. saçma.
Piyasayı mahvetti işte onlar😁😁