kadından nude alana kadar kırk takla atıyorlar sonrada bana atan herkese atar diyorlar dksjfj
güzel kafa shhs
güzel kafa shhs
Detay Türk erkeklerinin özeti olabilir dskjdds.
Bu konu tartışmaya çok açık bir konu, tam olarak nasıl cevap versem bilemedim. Yani eğer yıllar süren bir ilişki varsa bir şeyler yaşanabilir de nude atmak çok saçma bence. Hayır yani istemesinin tek nedenini biliyoruz sonuçta, gitsin internetten baksın yani banane. Ayrıca kaç yıllık ilişki olursa olsun bitmeyeceğinin garantisi yok, sonra yok tehdit yok şantaj uğraş dur.
Kaldı ki burada bunu normal bulan erkekler sevgililerinin başka bir erkekte daha önce attığı nudesinin olduğunu öğrenince ne kadar sakin kalır orası muamma. Yemesinler bizi 😒
İstediğinizi yaşayın gerçek hayatta bu konuda bir tutuculuğum yok ama benim arkadaşımın başı yanmıştı attığı fotoğraflar yüzünden. Fotoğraf, video, görüntülü konuşma hatta sesli olarak telefonda konuşurken bile bunları açık etmeyin derim. Yani bunu yaptığınızın belli olmamasını tavsiye ederim.
Olur olmadık anlar da nude atan için şüpheli. Ama aşk, güven, içtenlik, samimiyet var ise nude çok cesur ve kararlı bir adımdır sevgiliye. Ben sevgilimin korkmadan bana özel nude paylaşmasını çok samimi bulurum ve buna bayılırım. Bu mesafwleri kaldırır, her ortam ve yerde bana sınırsız ve tam erişim, aitlik, sahiplik hissi verir ki bunu kadın erkek her iki tarafta hoş karşılar.
Bu durumun
ciddiyetle alakası yok
ergenler bunu herkese atar diye düşünürken
olgun insanlar benden saklayacağı yok diye düşünebilir aslında
bilemedim
Cevap
73Cevap
Düşünür. Erkekte nude atabilir kadın da erkekten nude isteyebilir. Olay şöyledir tıpkı çiftlerin seks yapması gibidir. Eğer seks yapmaya evet diyorlarsa ve çiftler bunu onaylıyorsa istiyorlarsa seks yaparlar. Seks sonrasında e demezler mi bu benimle seks yaptı kesin herkesle yapıyor diye? E öyle bir şey olsaydı bunca sevgili ilişkiye girmezdi giren de ayrılırdı. Nude seks yapmaya benzer. Güvendiğin sevgilinle her şey yaşayabilirsin tek önemli şey güvendir. Nude atmak veya seks yapmak kötü bir şey değildir ama 1-2 aylık sevgilinize nude atmamalısınız veya seks yapmamalısınız bence ama yine istisnalar vardır ki bazı erkekler veya kadınlar 1 ay bile geçse güvenilirdir. Ama işi sağlama almak gerekirse 7-8 ay veya 1 sene sonrasında cinselliğe adım atılabilir.
Düşünmezler. Ama bazıları bununla yetinmez, ilişki teklifinde bulunup fotoğraflarla şantaj yapar. Bazıları çeşitli internet sitelerine yükler. İlişki yaşadıktan sonra da ''Benimle bu kadar yaşadıysan daha önce de yaşamışsındır'' der ve terk eder. Atılan fotoğraflar çeşitli mecralarda paylaşılır. Atan net salaktır. Detayları şu Bence'de yazmıştım. Hâlâ ''Önemli olan güven, eğlence'' falan diyen var ya. Pes. Anaları, kız kardeşleri aynısını yapsa kıyameti koparacak adamlar ''olabilir'' diyor.
Çıplak Fotoğraf İsteyen Erkeklerden Uzak Durmanız İçin 5 Neden
Hayır sakın bak bilmiyorum hayatından bir soru olarak mı sordun emin değilim ama öyleymiş gibi cevap vereceğim hayır bak asla...
hatta üstüne kendini daha çok salar düşkün değil olmuyorlar sonra o fotoğraflarla şantaj yapıyorlar bak ayrılınca tüm arkadaşlarına yayıyor herkese alay konusu oluyorsun sana bakıp kendilerini tatmin ediyorlar rahatsız edici bir şey seni taciz edip duruyorlar seks vs teklif ediyorlar kaşar muamelesi görüyorsun bu hatayı yapma pişman olursun atlayacağın yeri planlamaya falan kalkıyorsun alay konusu haline geliyorsun ben yaptım sen yapma...
Uzun zamandır sevgilimse yani bir yaşanmışlık varsa vs bence bunlar o kadar da büyütülecek şeyler değil hatta eğlenceli bile olabilir, çiftin özeli sonuçta ama daha yeni tanıştığın biri böyle bir şey yapıyorsa tabiki ciddi düşünülmez.
nude isteyen sevmiyor diyorlar
erkekler icin neden karar veriyorsunuz?
sevgiliyle iliski yasayip hatta cocuk yapan bile sonradan evleniyorken
nude atmamak icin bahane mi ariyorsunuz..
herkese at demiyorum ama sevgiliyle samimilesince atilmali.
Ciddi dusunene kadar atarsa hayir.
-Selammmm al bak meme! diyorsa o dedigin gecerli.
Diger turlu guvenmissindir, ciddi dusunmeye baslamissinizdir, ona da taraftar degilim ama atiyorsaniz atin ondan sonra.
He neden taraftar olmadigimi da aciklayayim. Biraz komplo seysi var bu aralar bende, guvenemiyorum bu elektronik cihazlara. 😊
Tanışmanın ilk birkaç ayında atıyorsa ciddi düşünmez bence ama 2-3 sene geçmişse yaşanmışlık varsa o ayrı
Bu ne kadar süredir bir birliktelik olduğuna bağlı olarak değişir. Kendi özel hayatlarıdır ve herkes adına cevap veremem.
Nude isteyen erkek ciddi düşüünemezki, atan kadın hakkında ciddi düşünsün? Ondan annesinin nudesini isteyin, size ne kadar samimi olduğunu hemen haykırsın :)
Konu oraya gelmeden zeki kadın arkadaşlarım benden isteyen herkesten ister diye düşünse hiç göndermesine de gerek kalmayacak 😂 hadi benim hem cinslerim canım siz zekiydiniz ne oldu bu durumda gonderendede pustluk var😂 kankacım
yani ben erkek olsam ciddi düşünmem o bedeni sadece benim görmemi ve benim dokunmamı isterim bana attıysa gösterdiyse herkese gösterir düşüncesi doğru
Sevip sevmediğime bağlı
Bir nudeyi gördüm diye hemen sevecek değilim ama arzularım ciddi düşünmem
Hayatım boyunca nude istemedim ve almadım o yüzden bana nude biraz saçma geliyor
İşte o olay hem ciddiyetsiz olduğunu gösteriyor hemde m*l olduğunu. Alsa dediğin gibi almasa trip atıyor. Seven insan bunlara kafasında yer bile vermez.
Düşünür benimkisi karısı gibi görüyor 4 aydır ciddiyetinden niyetinden sapmadı seven sevdiğinden herşeyi isteyebilir bende buna inanırım
Nude atmak en büyük aptalliktir. Ve en sonunda bu aptallar nude attığı için pişman oluyor. Akıllı olan nude atmaz. Ve karşı taraf nude istiyorsa sevmiyordur.
Dürüst olacağım. Buradan tanıştığım bir çene cerrahı var kız nude atıyor sürekli olarak. Galerinin %70 i onun fotolarıyla dolu. Ben onu seviyorum ama o beni sadece fiziğim ve cinsel organım için seviyor
Sende bak dalgana geç reis
Bana atan başkasına da atmıştır diye düşünebilir. Ama alana kadar da ağızlarından bal damlar. İnanıp kanmamak gerekiyor
Aynen siz hiç nude atmayın ben sizinle Yine evlenirim mesela
hahaha :D
Karşıdaki kişeye bağlı bence
Bana attı herkese attar diyorsa nude atanda benden istedi herkesten isteye bilir diye de düşünebilir
Özel alan ve mahremiyet kavramlarını öğrenmek ve buna göre yaşamak saygılı yaşamanın bir gereği olarak hayatımızda yer bulmalı
Hayır kesinlikle düşünmez. Ancak swinger yapanları da erkekten sayıyorsanız eğer onlar için birşey diyemem.
evlilik düşüncem yok bekarlıkdan memunum😎 sadece seks ilişkisi yaşarm nude atmakk da önemli bu yüzden😉
Aynı soruyu dünden bugüne. kac. kisi daha soracak merak ediyorum.
Attın mı atmadım mi sen onu de hele 😂
Nude isteyenden fayda gelmez ve nude atandan da tabiki
Sizi kim bu akıl ve beyinle fenomen yapıyor şaşırtıcı oda KS nin hatası
Tabikide hayır bana atıyorsa daha kaç tanesine atmıştır deriz
Ben böyle şeyleri hiç problem etmedim ki kaç tane kadını çıplak fotomla tahrik ettiğim olmuştur
aynen bacım git evlen diğer nude atan kızlarla da kanka olursunuz.
Hayır düşünmem nude mude benlik işler değil. Daha öncede bunu yapan bir kadın ilede görüşmem
Boş işler. Kızın kendisini buldular da nudesi kaldı yahu.
düşünmez bence
isteyenden de yayı geliceni sanmıyorum ,
niye dusunmim ki tam tersi bana guveniyorki atiyor derim
Ciddi düşünmez zaten ciddi düşünen sizden bunu istemez. O zaman biz herkese atarsak onlarda herkesten isteyebilir. 🤨
kara kalemle cizilmis nudesini atmiyorsa o benim icin anlam ifade etmez :D
Günahını umursamayan ve ciddi olan illa ki vardır. Burada kilit nokta kızlar. İstemiyorsa vermesin ve hatta zorluyorsa ayrılsın. Dijital dünyaya güven olmayacağını da biz öğretmeyelim değil mi? Kendisi bunu bilsin bir zahmet.
o kadar haklısın ki ya o yüzden kimseye atmamak lazım herkes hayal gücünü kullansın shdkdjdk
O hale getirince hayal etsin diyosun😂
bu benim için bir kriter değil..
özel hissetmese bir kadın atmaz..
bende öyle düşünüyordum ama şöyle bir şey var ben istemeden atıyorsa ben böyle düşünürüm
Sanmam evlenmeden çocuk her haltı yapsınlar evlenmeye gelince tertemiz kız istesinler.
Çoğu*
Olabilir ama kimseden istemiyorum, eskiden çok. atan vardı buralarda. onlar kalmadı artık 👍
Neden düşünsün ona atiysan daha öncekilere de atmissindir
Onu atan kadınları hala anlamış değilim hangi akla hizmet atıyor
Ben demiyorum bissuru video ve nude atiyordu bi kiz hic hakkinda kotu dusunmedim
evini
arabanı maaşını yaz
evlenme yüzdeni açıkılıyoruz:D
Ciddiyim ciddi düşünüyorum der ama sadece istediğini elde edinceye kadar
Zannetmiyorum düşüneceğini
Düşünmez bu benim kahveyi sevmeme ihtimalim gibi
Memeleri güzelse evet
Yani bence nude isteyen erkekle ciddi düşünülmez
Düşünür bence herkes aynı değil
Bana atarmisin ben ciddi düşünüyorum ☺️
Hayır ciddi düşünmezler
ben düşünmem eylenmelik gibi
Atamadığım için hayır istemem.
Erkek milleti işte ne yapacaksın
Nude çokta büyütülecek bir mevzu değil...
Erkeklere nude atmayınız.
Kamu spotu
ciddi düşünürüm niye sadakati varsa neden olmasın
ee atmayın o zaman sizde
Düşünmez yav söyleyen varsada yalan söylüyordur
Yaşanmışlığa bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?