Sen haklısın hakkını savun bence, tüm ipleri vermişsin eline oynatıyor elinde seni, ne desem yapar eder bu diyor şimdi ve çok rahat şu an emin kendinden senin onu çok sevdiğini bildiği için gitmeyeceğini bildiği için ilgi göstermiyor bence, zaten askerlerin yedekleri de hep oluyor yani pek güvenilmez olurlar.
Ayrıca sanada güvenmiyor sevgilin zaten güvenseydi senin tüm şifrelerini el koymazdı.
Ona bu hakkıda sen zamanında vermişsin zaten böyle gelmiş böyle gider artık evlenince de bir çocuk yaptırır sana işini sağlama bağla, tamam artık bu bir yere gidemez der daha rahat aldatır seni.
Bu ilgisizliklerin arkasında hep sonuç aldatılmalar çıkıyor, neden ilgi göstermiyorsun ilgilenmiyirum benimle falan diyincede işlerim çok yoğun derler, söz verirler şu gün ilgilenecek derler yok aynı olurlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Evet, o haksız taviz vermişsin, bu yüzden de taviz tavizi doğurmuş.
Onunla konuşabiliyorsan konuş, konuşamıyorsan ayrılmanı tavsiye ederim.00 Yorumla
Sevgili yapmayı öğrendik ama saygılı olmayı öğrenemedik.
Biz erkekler ve kadınlar birini sevgili edindiğimiz zaman o kişiyi hemen merkezimize çekip kendi dünyasını kapatmasını ve bizim koyduğumuz kanunlarla hayatına devam etmesini istiyoruz.
Buda tabiki sonu ayrılık getirecek bir sürece götürür.
Kimse kimsenin malı değildir, guvenmeyeceksen sevgili yapma. Herkesin kendine göre arkadaş akraba çevresi olduğunu unutmamak lazım.
Evli bile olsa kişinin kendi mahremi, erkek veya kız arkadaşları olabilir ve hatta eşine anlatmak istemediği anılar olabilir.
Saygı ve anlayış olursa herşey olur.03 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya evli olacak anlatmak istemediği mahremi olacak bana isterse otelede gitsinler ben sabaha kadar evde idare ederim onu tabi bunlar normal şeyler
Soran+1 yılEş ne demek sence? Birbirine tabikide anlatacaklar herşeyi. Nasıl benim herşeyimi görecek ise dışardan aynı şekilde içimi bilmeli bende onu bilmeliyim ve ona göre saygı göstermeliyim dimi
- +1 yıl
Biz o yollardan geçtiğimiz ve böyle olmadığını gördüğümüz için söyledim. Bir insan yaşamadan ve tecrübe edinmeden birşeyleri yazamaz.
Ve sen öğrenmek bilmek istedikçe dünya sana dar gelmeye başlayacak. Herşeyi bildiğini öğrendiğini zannedeceksin ama öyle olmadığını gördüğünde tekrar yikilacaksin.
Herşeyi olduğu gibi kabul edince insan rahatlıyor
+1 yılAynısını ona yap merak eden değil merak edilen ol biraz, ağırdan sat kendini sık boğaz etme bırak o sana gelsin gelmiyorsa zaten üzülmen için bir problem yok kimse için kendinden vazgeçme değer gördüğün kadar değer ver insanlara karşı ayna gibi ol bu sevgilin dahi olsa. En değerli sensin.
"Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar" , sözü boşuna söylenmemiştir. Herşey karşılıklıdır gönül ilişkilerinde bile bu böyledir. Seni karşılıksız seven bir tek annendir.
Unutma !
Kal sağlıcakla 🖐️03 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadınız galiba siz beni. Kasıtlı yapmıyo ama mesajlara saatler sonunda dmnüyor aramıyor desem yalan söylemiş olacağım ama ben olduğundan daha fazla ilgi istiyorum diye kavga sebebimiz oluyor. Sorun şu ilgi gösteremiyorsa benim onu saldığım gibi oda salsın ama kıskanıyor onuda yapamıyor
Soran+1 yılArafta kaldım yani e hal böyle oluncada tek kişiye yönelip ilgi istememde haklıyım bence.
- +1 yıl
Sorun sende o zaman kusura bakma o asker anlayışla karşılaman gerekiyor öyle ha deyince arayamaz seni rahat bırak biraz çocuğu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Askerlik normal işe benzemez. Babamdan bilirim burda herkes 6 aycık veya 1 yılcık askere gidip geliyorlar hiç bir sorumlulukları yok alttan üstten laf söylüyorlar. Rütbeli ve uzun süre orda olan askerler aldığı eğitimle beraber sosyal hayatlarını etkliyor. Ve insanları daha iyi tanıyor. Yüzlerce binlerce kişinin sorumluluğu 1 kişiye yükleniyor. Sıradan memuriyete benzemez. Erkek arkadaşının durumunu bilmiyorum lakin 6 ay ve 1 yıl askerlik yapmak ben ASKERLİĞİ anlarım anlamına gelmez... lafım yorumdaki kişilere. Erkek arkadaşını tanımıyorum iyi yönden bakıyorum, O senin için çalışıyordur gelecek planları vs için sonuçta kendi için çalışmıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ve evet 2 yıldır asker😇
+1 yılKendi ağzınla söylüyorsun. "Sevgilim " diye. Şahsi fikrim nişanlın ya da eşin olmayan bir insanı bu denli kafana takmamandır. Sen kasdıkça ilişki ayrı bir çıkmaza giriyor. Biraz rahat olmakta yarar var
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ilgi istiyorum ondan ve bunada hakkım var bence
- +1 yıl
İlgi istiyorsunuz sizi anlıyorum. Ama karşınızdakini olduğu gibi kabul etmeyi seçin. Eğer kabul etmiyorsanız bu onu reddetmeniz demektir. Bunun orta bir yolu yok efendim. Beklentilerinizi düşürün acilen. Ve kendinizi 2 3 adım geri çekin. Bırakın biraz da o koşsun. Sizi şu an cepte görüyor. O cepden çıkıp diş göstermenin vakti geldi de geçiyor azizim. Aksi halde kaybeden ve eksilen siz olabilirsiniz.
Soran+1 yılBir geri çekiyorum arada hemen noldu diyo arasamda çat diye yüzüme kapanıyor
- +1 yıl
Hımm toksik bir ilişkiye dönmüş. Karar sizin.
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBak şöyle söyleyim sana..
Ben askeri yeni bitirdim..
Askerdeyken çoğu kişi sevgilisinden ayrılır da öyle gelir askere, çünkü askere girdimin mi kolay kolay izine çıkamazsın, Ona biraz anlayışlı davranmalısin.. çünkü askerde insanın sevdiklerinden uzaktasın ve tek başına yaşayacan askerde... hic kolay bir şey değildir..05 Yorumla
Soran+1 yılBunun mesleği askerlik zaten 2 senedir bu işin içinde
- +1 yıl
Uzman mı?
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Rütbesi nedir? Uzman er, onbaşı yoksa çavuş.
Soran+1 yılUzman çavuş
+1 yılBıktıysa bitir bir ilişkide bıktım lafı geçiyorsa zaten bitmiştir bak canım seninde mutlu olmaya hakkın var 1 sene tahammül edersin 2 sene edersiniz ama 1 ömür geçmez yıpranırsın yıllar sonra anlarsın ne demek istediğimi şimdiden böyle ilginizse ilerisini sen ďüşün derim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadınlar ilgisiz kalmayı asla sevmezler. Ilgisiz kalan kadınlar ya ayrılır ya da aldatırlar genelde. Sevgilinin işinden dolayı sana zaman ayıramamasının ve seni kısıtlaması; senin de bu durumdan rahatsız olmanın sonucu da ya ayrılık ya da aldatma olacaktır. Bu yüzden muhtemelen ayrılmak iyi gelir.
00 Yorumla
+1 yılAsker olan bir sevgilim önceden benim de oldu. Sana göstermediği ilgiyi farklı kişilere göstermediği ne malum? O gayet ilgiliydi. Asker milletine zerre kadar güvenim yok. Onlardan her şeyi beklerim. Git, arkadaş ol. Arkadaş olabilirsen iyiler de bence sevgili olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAskere giden bir erkeğe tam tersi sizin daha çok destek ilgi göstermeniz gerek çünkü tanımadığı insanlarla bir ortamda yatakhane vesaire gibi bu yüzden sizin daha çok anlayışlı olmanız gerek. İlgi gösteremez çünkü dediğin gibi zamanı yok olsada yatakhanede okadar erkek var ki doğal olarakta canımlı cicimli konuşamıyor. Bu konuda anlayışlı ve sabırlı olmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAskerde vakti olamayabilir ama seni bu kadar kısıtlaması doğru değil güvenmesi lazim güven olmayan bir ilişki topal yürür.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa canim benim neden sana bu kadar kötü hissettiren bir iliskinin icerisindesin. şöyle düşün sen bir kuşsun ucma diye ayagina ağırlık takiyolar bunu görsen ne kadar üzülürsün dimi kendini de sev kendini de düşün
22 Yorumla
Soran+1 yılBenimde sebeplerim var ama. Özgür olsamda uçamıcam
- +1 yıl
En azindan bu kadar bunalmis hissetmezsin kendini yinede karar senin 🤷♀️
Ay salak çok seviyorum deme bari sevgi karın doyurmaz evlendikten sonra pencereden bakamican kaç kurtar işte kendini 2 ay aşk acısı çek sonra düzgün birini bul ne demek sinek bile olmasın çomarlıpa bak ak
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvensizliği sana değil çevrede ki erkeklere. Senin aldatacağını düşünmüyor sadece sosyal medyadan mesaj ya da teklif geldiğinde kendisi müdahale etmek istiyor. Vakit ayıramıyor diyorsun da adam asker sürekli sana vakit ayıracak durumu yok. Orada ne şartlar altında görev yaptıklarını bilmiyorsun sanırım. Ona karşı biraz anlayışlı olman lazım yoksa bun ilişkinin sonu hüsran olacak gibi gözüküyor.
00 Yorumla
+1 yılya sizin kafanız mı güzel asker bir insan sana nasıl vakit ayırabilir senin her kafanın estiğinde sana nasıl yazabilir biraz düşünün mal mısınız ya siz asker bir insanın kendi kafasına göre hareket ettiği nerde görülmüş telefon sokmak zaten yasak belli bir saatlerde kullanabiliyorsun durum böyleyken sen de vakit ayırmıyor diyorsun he komik gerçekten
03 Yorumla
Soran+1 yılAsker diyorum rütbeli asker
Soran+1 yıl6 ay için olsa sabrederim daha 2.5 yol var bitmesine
- +1 yıl
rütbeli asker olması onun müsait olacağı anlamına gelmez o da emir kulu sonuçta her daim telefonla uğraşamaz hayır askerin hayatını bilmiyor musun da ilişkiye başlıyorsun
+1 yılBelki seni kendi gibi sanıyordur.. Onun şifreleri vs sende mi? Hepsini değistir al elinden. Madem senin rahatsiz olmana sağır kalıyor. Bırak kalsın ortada...
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun şifreleride bende
+1 yılBende askerim , genellikle Görevde veya nöbette olduğu için ayıramaya bilir , normaldir bence. Asker Yareni olmak zordur ;)
15 Yorumla
Soran+1 yılRütbeniz nedir
Soran+1 yılTürkiyedesiniz işte o suriyede 😔
- +1 yıl
Hava Kuvvetlerinde Üsteğmenim , Sevgilin bana emanet o zaman♥ sağ salim dönücek söz veriyorum sana.
Soran+1 yılUmarım 🌺yorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim dediğin gibi sevgilin bana emanet , güven ellerde sağ salim getiricem senin önüne onu.
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. bunun haklı haksızlıgı yok asker adam sana vakit ayıramaz zaten ama kısıtlaması kötü olmuş böyle olması senin için kötü olur o yüzden böyle devam etmemen senin yararına olur
00 Yorumlasen üzerine düştükçe işi yokuşa sürersin bence biraz oluruna bırak kendine vakit ayır sonra o kendi kendine normale döner zaten. şu an benim sevgilim de askerde ve orada psikolojik olarak ister istemez etkileniyorlar bu durumda sen de onu sık boğaz edersen ilgi konusunda, bir çözüm yok bence hazin son ayrılık olur
00 Yorumla
+1 yılaskerde sonuçta ne yapsın ayy aklıma eski sevgilim geldi ben şırnakta çatışmaya giderken bile neden bana yazmadın diye trip atardı bastım tekmeyi sonunda sonuçta oraya tatile gitmioz dimi
00 Yorumla
+1 yılBunları yapması bence seni sevip kıskandığı anlamına gwlir sana yazmaması seni boşalması tamamen askerlik yüzünden yani ilk fırsatta seni arayıp saatlerce konuşabiliyor ne olursa olsun iki dk da olsa yazıyorsa seni seviyordur ne o haksız ne sen ne yaptıysa kıskandıpından bence boşlama durumu da bence askerde diye askerden önce de böyle boşlar mıydı seni
00 Yorumla
+1 yılYa ben anlamyrm bi insan ne kadr meşgul olırsa olsan hergün en azından bitane mesaj atıp gönül alablr.. hani bunuda yapmıyosa dehle gitsin ya çokda şart değil
02 Yorumla- +1 yıl
akıllı kızın hali başka oluyor bencede başka kızlarla kesin konuşuyordur bunuda sevmiyordur olay bu kız kendine yediremiyor:P
- +1 yıl
Ay evet ya insanın gerçekle yüzleşmesi lazım tüm mesela bu yüzleş abi korkma
Askerlik öyle her an istediğini yapabileceğin bir yer değil. Üstelik Suriye'de görev yapıyor diyorsun. Psikolojisi bike yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama bende üzülüyorum :(
ya bu kizlari uzmeyin beyler ne kadar tatli yazmis allah sahibine bagislasin ayrilmiyin bolca konus basinin etini ye belki duzelir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Tamam Asker ama Rambo Gibi Vietnama Savaşa Gitmedi
Dimi
Yani.
Aşk Mesafeleri Kısaltmaktır !17 Yorumla
Soran+1 yılÜst rütbeli ve saldırılara oda giriyor 6 aylık asker değil mesleği asker
Soran+1 yılEvet tamda anlatmak istediğim şey buydu. Hem ilgisiz bu yüzden hemde yalnızlaştırıyo çok içime kapandım bu birkaç aydır yoksa yanımda olsa benim zaten ondan başka kimseye ihtiyacım yok ama bekle diyo hep ve bekliyorum ondan gelecek mesaj ve aramayı 4 gözle bekliyorum. Başka uğraşımda yok bende sınava hazırlanıyorum banada kolay değil hem dışarıyada kapanmam daha çok etkiliyo psikolojimi. Ailemin yaptığı zulümleri daha saymadım bile..
Soran+1 yılEşim olduğunda askerlik biticek olduda devam ederse türkiyede doğuya gelicek ve akşam yanımda olucak şu an zor sadece
+1 yılSevdiğiniz insandan ne çabuk ayrılıyorsunuz en ufak şeyde...
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMal mısın? Diye sormak geldi içimden. Kızım askerden nasıl ilgi bekliyorsun. Annesinden, babasından, kardeşinden herşeyinden uzaktan, gurbete olan o sen ona ilgi göstereceksin ondan iliği beklemeyeceksin.
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğine zaman ayirir. Bir iliskinin yükünü hep bir taraf cekerse gun gelir o iliski patates olur.
00 Yorumla
+1 yılÖnceden düşünecektin askerlerin mesaisi 24 saat olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma öncedende seviyordum öncedende engeller vardı. Ben çok savaştım sevgimle şimdi evet kazandım ama şimdide onu göremiyorum
+1 yılBana göre güven ilişkinin temelidir. Ve sizde o yemek yok çok uzun sürmez birliktelik sende yol yakınken ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerdeyken gayet normal böyle davrannması seviyorsan sabretmek zorundasın.. Vakit ayırmıyor derken telefon konuşması falandamı olmuyor ve bunun nedeni ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılOluyor elbette ama istediğim ilgi yok ve geç yazıyor
Cevap sahibi+1 yılGeç yazmasını sorun etmemelisin çünkü evinde değil yani telefon elinde olamaz sürekli.. Sen kavga etmeden alttan alarak o ilgiyi alabilirsin ama sürekli bir olumszuluk yaşanıyorsa adam o ilgiyi veremez o psikolojiyle.
askerde üzerinde komutan varken seninle ilgilensin doğru haklısın işte askerliğin ne olduğunu bilmeyen kızlarımız yüzünden erkeklerin yüzde 80'i askerde ya terkediliyor ya ayrılıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılTerk etmem bu süreçte
- +1 yıl
Askerden gelir gelmez terk edersin merak etme.
Soran+1 yıl@TaroEmirhan beni aldatmazsa imkanı yom bırakmam için çok seviyorum. Ama benimleyken biriyle bişey omduda yaşarsa birdaha affetmemçk gibi lüksüm yok
- +1 yıl
Abimiz askerde bence ona izin ver. Asker eğitimleri, komutan baskısı zordur kızgın olması doğal. Üstüne gitme o zaten seni özlüyor yine, müsait olduğu zaman arayacağı ilk kişi olursun. Tabi abimiz adamsa
+1 yılAsker diyosun ağzınla bak adam senlemi uğraşcak sen ona ilgi ver hak etmiyosunuz sevgiyi kbyn
00 Yorumla
+1 yılYaaa askeri psikoloji farklıdır o askerden gelene kadar sabretmek en iyisi bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılyahu adam asker ne yapsın her gun sabah ictima mı alsın sana
00 Yorumla
+1 yılaskerde bir disiplin ortamı var her gün sevgilinizi arayın konusun demiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı ya da haksız, bu kısmı boş ver ama asker sonuçta, anlayışlı ol, sabret. Seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan şu an ilk etapta bunu yapmalısın.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma 2.5 sene böyle devam edicek
Soran+1 yıl1-2 gün de değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman arada bir düşüncelerini söyle ona. Zamanla o da anlayış gösterir.
Soran+1 yılSöylediğim gibi sert bir tavır alıyor trip atıyo 1 gün yazmasam dönmez bile hayır çocukta değil 24 yaşında
Cevap sahibi+1 yılHep böyleyse işin zor, ama askerlik döneminin de etkisi vardır mutlaka. O yüzden bence biraz daha sabır...
Gizli Üye(25-29)+1 yıllol resmen aldatmaya yer arıyorsun, adam askerde komutanım sevgilime ilgi göstermem gerek diyecek hali yok ya. her erkek askerdeyken sevgilisi varsa biraz korkar aldatır diye seni erkeklerden uzak tutmasının sebebi bu. tabi yapacağın varsa yaparsın o ne yapsa nafile.
00 Yorumla
+1 yılAskerden gelincede aynıysa ona göre düşünürsün şimdi pek takma bunu
00 Yorumla
+1 yılBulduğu her fırsatta ayırmalı vakit. He içinden gelmiyorsa ayrı..
00 Yorumla
+1 yılilk olarak aldatmak gibi bir niyetin varsa sakın aldatma, pişman olursun. evet sana zaman ayırması lazım, ama asker psikolojisini sadece askere gidenler ya da asker olanlar anlar. Gerekirse bu konuy onunla knuş. Eminim birşey demez.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe aldatması abicim ya bunun zaten ihtimali bile yok.
ya asker diyorsun işi başından aşkın bende aynı durumdayım biraz sabret
00 YorumlaBu doğru bir ilişki değil gördüğüm kadarıyla. Delisi olan her gün ölüsü olan bir ağlar diyorum. Kararı sana bırakıyorum.
00 Yorumla
+1 yılAskerde tamam onunda derdi sikintisi var ama o kadarda sıkıp bunaltirsa seni bence bı yerde patlarsin ve istemezsin. Ben özgür biri olarak bana böyle davransa kız arkadaşım ayrilirdim. Ben onu kisitlamiyorsam oda beni kisittlamasn isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerde nasıl bi ilgi bekliyorsun acaba? Biraz anlayış.
06 Yorumla
Soran+1 yılTamamda kısıtlıyorda kendi içimde bunalıma girdim
Soran+1 yıl4 aydır bu sorun var onun haricinde kavgamızda olmadı
Cevap sahibi+1 yılÖncesinde böyle şeyler yapmıyorduysa geçecektir. İnan askerlik insanı alt üst eden bir şey. Biliyorum. Ben her şeyi kenara bıraktım bu süreç bitene kadar onun moralini yüksek tutmaya çalışıyorum. Normalde sorun edeceğim şeyleri görmezden geliyorum.
Soran+1 yılAynı bensin ya. Dışarıdan söylemek kolay ama yaşayan insanlar bunu en iyi biliyor. Sadece asker değil sevdiğide ondan aurı plduğu her Saniye acı ve üzüntü yaşıyo
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle. Ama yapacak bir şey yok. Bu şartlarda naz yapacak sorun çıkaracak lükse sahip değiliz ne yazık ki. Elbet geçecek bu günler de. Şu an bizim sadece tahmin edebileceğimiz şeyleri onlar yaşıyorlar. Anlayışımızı zirvede tutmak zorundayız. Bize ihtiyaçları var.
Soran+1 yılHaklısınız🌺teşekkür ederim yorumunuz için
Askerlik piskolojisi olamaz mı? Askerden önce de böylemiydi?
28 Yorumla
Soran+1 yılAskerden önce arkadaşımdı
Soran+1 yılVe böyle biri değildi
Soran+1 yıl2.5 sene var ama
Soran+1 yılEvet üst rütbeli
Gizli Üye(18-24)+1 yılGerçekten biraz bencil olabilirsiniz eğer o hakkıyla bir askerse
00 Yorumla
+1 yılNereden bulursunuz böyle davarlarıı.. peki sana zırhlı iç çamaşırı alıp üstüne asma kilit de vurdu mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılAz kaldı yani
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Orada bu işler kolay olmuyor biraz anlayışlı ol istersen
00 Yorumla
+1 yılBence akışına bırak daha iyi oluyor üzerine gitme umursama. Lastiği bırakınca nasıl sana gelir. Onu umursama o da sana gelsin bu kadar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak askerde oldugu icin ilgilenememesi cok dogal. Ama genelde de ilgisizse bunu ona söylemelisin. Ve kendi alanınızı yaratin şifre vermek falan cok eskide kaldı yani
10 Yorumla
+1 yılilgilenememesi normal de vermeyin şu sosyal medya hesaplarınızı ya
00 Yorumla
+1 yılAsker biriyle neden sevgili oldun ki , askerlerin %90'ı aldatır
03 Yorumla- +1 yıl
Sende cidden sıkıntı var kardeşim
- +1 yıl
Duyduklarımı ve gördüklerimi söylüyorum
- +1 yıl
Olduğum yerde karakol var evli uzman cavuslarin çoğu başka bi kadını arabaya bindirip bi yerlere götürüyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence haklı değil ilişkinden mutlu değilsen neden devam ediyorsun ki ayrıca sana güvenmiyor haklı diyenler hangi kafada bilmiyorum ama onlar da bu durumda olsa bir süre sonra bıkarlar
00 Yorumla
+1 yılSonu ayrılığa gidiyorsa bir sıkıntı var demektor
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece çok sinirli empati kuracağına bana bağırıyor çok sert davranıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAskerde ıstedıgın gibi zaman ayrılmaz
00 Yorumla
+1 yılAdam asker daha ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılSevgiline sap veriyorlar hergun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Asker o zamanı olmaz kolay kolay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven kıskanır, ama abartmamak kaydıyla normal.
02 Yorumla- +1 yıl
@cutealien O da karaktere bağlı bir şey.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam asker. Nasıl vakit ayırmasını bekliyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef aynı sorun bizdede var
00 YorumlaSen haklısın ilgisizlik ayrılığa götürür
07 Yorumla
Soran+1 yılYks ye hazırlanıyorum bende ileride astsubay adayı olabilirim 🙊
Soran+1 yıl4 yaş var
Soran+1 yılKonuştum kızıyoo
- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri