Eski sevgilim 25 gün önce engeli açtı, profilime bakındı, 1 kere hesabının gizliliğini açıp hikaye attı geri gizledi, ama hamle olmadı. Ben bir şey paylaşmıyorum bayağıdır bir şey göremiyor haliyle... Dün akşam üstü mezuniyetim oldu okulum bitti bir hikaye attım "güzel günlerin sadece başlangıcı bir mühendis kolay yetişmiyor" diye. Süresi dolunca gizleyeceğim hesabımı da... e simdi ne olacak? Buyurasin
E bende dün akşam üstü mezuniyetim oldu okulum bitti bir hikaye attım "güzel günlerin sadece başlangıcı bir mühendis kolay yetişmiyor" diye. Süresi dolunca gizleyeceğim hesabımı da... sence?
Eski sevgilim 25 gün önce engeli açtı, profilime bakındı, 1 kere hesabının gizliliğini açıp hikaye attı geri gizledi, ama hamle olmadı. Ben bir şey paylaşmıyorum bayağıdır bir şey göremiyor haliyle... Dün akşam üstü mezuniyetim oldu okulum bitti bir hikaye attım "güzel günlerin sadece başlangıcı bir mühendis kolay yetişmiyor" diye. Süresi dolunca gizleyeceğim hesabımı da... e simdi ne olacak? Buyurasin evet evet?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ilişki danışmanı değilim ama yapabileceğim bir şeyler var ise buyurun
Hiç uyumadık ki aw 🤠
Eski sevgilim 25 gün önce engeli açtı, profilime bakındı, 1 kere hesabının gizliliğini açıp hikaye attı geri gizledi, ama hamle olmadı. Ben bir şey paylaşmıyorum bayağıdır bir şey göremiyor haliyle...
Dün akşam üstü mezuniyetim oldu okulum bitti bir hikaye attım "güzel günlerin sadece başlangıcı bir mühendis kolay yetişmiyor" diye. Süresi dolunca gizleyeceğim hesabımı da... e simdi ne olacak? Buyurasin
Eeee?
İlgini çekmeye çalışmış. Adım bekliyor ya sen yazacaksın ya da o işte reisss bunun neyini sordun ki? Ama eskilerden hayır gelmez başkasını bul derim
E bende dün akşam üstü mezuniyetim oldu okulum bitti bir hikaye attım "güzel günlerin sadece başlangıcı bir mühendis kolay yetişmiyor" diye. Süresi dolunca gizleyeceğim hesabımı da... sence?
Ee?
Buyur yardımcı olayım
Nasıl bir ilişki 🤔
Evet dinliyorum
Eski sevgilim 25 gün önce engeli açtı, profilime bakındı, 1 kere hesabının gizliliğini açıp hikaye attı geri gizledi, ama hamle olmadı. Ben bir şey paylaşmıyorum bayağıdır bir şey göremiyor haliyle...
Dün akşam üstü mezuniyetim oldu okulum bitti bir hikaye attım "güzel günlerin sadece başlangıcı bir mühendis kolay yetişmiyor" diye. Süresi dolunca gizleyeceğim hesabımı da... e simdi ne olacak? Buyurasin evet evet?