Erkek arkadaşım kapanmamı istiyor?

erkek arkadaşımla 1.5 yıldır çıkıyoruz yakında evlenmeyi düşünüyoruz birbirimiz gerçekten seviyoruz ama şöyle bir şey oldu erkek arkadaşım ve özellikle annesi bizim ailemize kapalı gelin gelir diyorlar. Bu arada tabikide kapanmak kötü bir şey değil yanlış anlaşılmasın ama insanın içinden gelmesi gerek şu an sırf onlar dedi diye kapanmak bana saçma geliyor açıkçası. Her neyse son zamanlarda sevgilimle ne zaman dışarı çıksak bana tesettürle ilgili konuşuyor geçen annesine kahveye gittim oturdum bir başladı kapansan ne yakışır sana kalktım halen daha aynısını diyor. Bu arada açığım şu an ama öyle abartılı derece açık giyinen bir insan değilim nerde ne giyileceğini bilirim şimdi ben nasıl bu düşüncelerini değiştirebilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar şunu da sorayım içimde kalmasın tamam Allah’a şükür benim ailemin de inancı var ibadetimizi yaparız ama onlar aşırı dindar erkek arkadaşımın annesi 12 yaşındaki erkek kardeşimin elini sıkmadı yani bayağı dindarlar benim ailem ise o kadar değil sizce ilerde sorun olabilir mi bunu da cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ayrıldık. Konuştum bugün dedi ben kapalı istiyorum dedim o zaman ayrılalım tartıştık bitti. Sonra eve geldim annesi aradı sen nasıl insansın be oğlum kurtuldu senden hem kendi adına sana üzülüyorum nişanlı kızsın adın çıktı nişan attılar diye kimse almaz seni Allah bilir kimlerin altında yattın da temiz oğlumu kapacaktın şeytan Allah’a çok şükür gerçek yüzünü gördük dedi bende kapattım suratına hepsini engelledim
Erkek arkadaşım kapanmamı istiyor?