Erkekler size göre saf kız özellikleri, huyları nelerdir? Bunu salaklık anlamında sormuyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İçinde kötülük olmayan, saçma sapan kin beslenmeyen, iyilik düşünen kız.
Peki bu kız ile bir birliktelik yaşamak ister miydin? Evlilik tarzı yoksa iyi niyetinden mi yararlanirdin? Kısacası o kizla nasıl bir iliskin olsun isterdin?
Evlenirdim. Yanında olayım ve yanımda olsun isterdim. İyi niyetinden yararlanmazdım.
Erkekler genelde evlenirdim diyorlar fakat karşılarına böyle bir kız çıktığında ona hak ettikleri değeri göstermiyorlar. Bunu neden yapıyorsunuz?
Olgun biri yapmaz bunu, aklı laylaylomda olanlar yapar.
Peki bu tarz olan bi kız ile evlenmeden bir şey yasamak ister miydin? Yoksa evlenene kadar hiç öpmek bile istemez miydin? Ve bu sadece bu tarz bi kıza karşı mi olurdu başka biri ile birlikteliğin olsa onunla yaşar mıydın?
Öyle bi kızla düzgün bi ilişkim olsun isterdim, evlenmeden bir şey yaşamak istemezdim.
O kıza hic öpmek için bile yaklasmazdin yani?
Hayır öperdim. Öpmek masum bi sevgi belirtisi, kötü bir şey değil.
Ama kız evlenene kadar öpmeni de istemiyor? O zaman napacaksın?
Yani kendi kararıdır bir şey diyemem. Beni seviyorsa sorun yok.
Anladım, cevapların ve yardımların için teşekkür ederim.
Erdemli, küfretmeyen, güler yüzlü, gözleri dönmeyen vs vs
Peki bu kız ile bir birliktelik yaşamak ister miydin? Evlilik tarzı yoksa iyi niyetinden mi yararlanirdin? Kısacası o kizla nasıl bir iliskin olsun isterdin?
Evliliği bile düşünürdüm eğer hoşlanırsam. Hayır mesele iyi niyetinden yararlanmak değil. Ben Tanrı'ya iman edip O'nun emrettiği gibi yaşamaya çalışan biriyim. Evlenmeden cinsel ilişkiye girmem. Evlenmeden önce tamamen saf duygularla birbirimize sadık bir ilişkimiz olsun isterdim
Erkekler genelde evlenirdim diyorlar fakat karşılarına böyle bir kız çıktığında ona hak ettikleri değeri göstermiyorlar. Bunu neden yapıyorsunuz?
Bi sorum da şu o kıza evlenmeden hiç mi yaklasmazdin öpme falan da mı olmazdi. Ve bu sadece bu tarz bi kıza karşı yaklasimin mi olurdu başka bir kızla beraber olsaydın onunla tensel iliski yasar miydin?
Bence sen erkeklere ön yargılı bakıyorsun. Burada hemcinslerimi savunmak zorundayım, tabi bunu hemcinslerimden bazılari da yapar. Tüm kadınlar aynı falan der, bazı kadınlar da tüm erkekler aynı falan der. Hayır, iki taraf da yanlış düşünüyor. Mesele cinsiyet meselesi değil, mesele şeref meselesidir
Elini tutarım, öperim, sarılırım tabi ki ama cinsellikten uzak dururum
Peki bu tarz olan bi kız ile evlenmeden bir şey yasamak ister miydin? Yoksa evlenene kadar hiç öpmek bile istemez miydin? Ve bu sadece bu tarz bi kıza karşı mi olurdu başka biri ile birlikteliğin olsa onunla yaşar mıydın?
Bir şey yaşamak derken? Elbette öperim yalnız dediğim gibi cinsellikten uzak dururum
Kız evlenene kadar öpmeni de istemese?
Eğer kız beni sevmediği için izin vermiyorsa hal ve hareketlerinden sevmediğini zaten anlar ve ilişkiyi bitiririm. Ama erdeminden dolayı istemiyorsa, başımın üstünde yeri vardır
Seni seviyor. Hem de öpme gibi şeylere utaniyor o yüzden erteliyor.
Hiçbir sorun olmaz benim için. Sevmesi, değer vermesi yeterlidir
Anladım, cevapların ve yardımların için teşekkür ederim.
Rica ederim, yardımcı olduysam ne mutlu!
Saf kız ruhu kaşar olmayan kızdır kendinden emin ne istediğini bilir kuğuldur
Peki bu kız ile bir birliktelik yaşamak ister miydin? Evlilik tarzı yoksa iyi niyetinden mi yararlanirdin ? Kısacası o kizla nasıl bir iliskin olsun isterdin?
Direkt evlilik eğer bir de eğlenceli biriyse hiç affetmem
O erkeklerin aradigi değilsiniz öyle davranırlar
Bi sorum da şu o kıza evlenmeden hiç mi yaklasmazdin öpme falan da mı olmazdi. Ve bu sadece bu tarz bi kıza karşı yaklasimin mi olurdu başka bir kızla beraber olsaydın onunla tensel iliski yasar miydin?
Ya tensel ilişki olur ama sınırlarıni bilmek gerek o kizlada olur başkasıyla da
Erkeğin her sözüne inanan kişiye
Sadece bu kadar mı?
Çokkk
Onları da söyler misin?
Burda yazamam
Neden?
Ban mı yedirecen bana 😂😂😂 gel başka yerden anlatayım
Özele gelemem. Burada üstü kapalı yaz ben anlarım.
Bakire olması
Bunun ile ne alakası var?