Acıdığım için beni sevdiğini söyleyen biriyle çıkmaya başladım 2 gün öne ama biraz önce dayanamayıp bence bu ilişki yürümez dedi?

Çok karmakarışık bir durum. Sosyal medyadan tanıştık 2 gün önce bana açıldı snei seviyorum dedi. Ama bana başta oyun oynadığını öğrendiğimde acayip sinirlendim, beni zorlada olsa sakinleştirdi ve dün bir şekilde çıkmaya başladık. Şimdi de aklıma takıldı, ben ona karşı birşey hissetmiyorum, doğrusunu söylemek gerekirse duygularını açtığında acıdığım için onunla çıkmaya başladım. Başından beri hataydı benim onunla çıkmaya başlamam, hem ümit vermiş oldum hemde gram duygu yok içimde. O seni seviyorum diyor bense put gibi duruyorum kamera karşısında, sanki zorla sevmen için zorluyormuşum gibi davranıyorsun dedi dün diyemedim içimden geçenleri. Az öncede mesaj attım bence bu ilişki yürümez dedim. Cevap verirse kısa yoldan ben sana karşı birşey hissedemiyorum bence bitsin bu ilişki dicem. Sizce mantıklı olurmu böyle? Sosyal medyadan tanıştık ve ben onu hep arkadaş olarak gördüm ve şimdi ona ümit vermiş olduğum için pişmanlık duygusu da var içimde.
Acıdığım için beni sevdiğini söyleyen biriyle çıkmaya başladım 2 gün öne ama biraz önce dayanamayıp bence bu ilişki yürümez dedi?