Aşk İlişkileri Sizce ilerde sevgilim olacak şişko benim TEOMAN'A olan aşkımı kıskanır mi? Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Hmm sizce bu aşktan rahatsızlık duyar mı yoksa benim gibi Teo'cuğuma aşık mı olur😏Selamlar güzel ❤️li ŞİŞKOlar🍫☕🧿 Sizce ilerde sevgilim olacak şişko benim TEOMAN'A olan aşkımı kıskanır mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ortak bir yönünüz olabilir Teo sevginiz, zaten senin çok sevdiğini o hiç sevmezse uyumlu değilsiniz demektir. 1 3 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Coky fazla uyum iyi değildir Yorumla CanerGök +1 yıl Evet en iyisi orta uyumdur, her konuda aynı olursan kankan olur. Ama Teo sevmeyen biriyle sende olmazsın şişko :D Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Doğru diyorsun 🙄 Yorumla
hz_ornitorenk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl "Teoman mı ben miğ" bile diyebilir. Beklerim milletten 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Hmm 🙄 Yorumla
ToxiCs Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Oda bir başkasına aşıksa ne olacak? 2 4 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Ben kiskanmam Yorumla ToxiCs +1 yıl Hoş Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Mesela oda şebnem feraha hayranlık duyabilir 🤷 Yorumla ToxiCs +1 yıl Hayırlısı Yorumla
KezbanSavarFurki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Kıskanır ben sevgilimde öyle birşey istemem ve konuşmayı keserim 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Hadi yaa 🙄 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Bu yüzden kaç tane flörtke konuşmayı kestim Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır kıskanmaz o da sever bencileyin. 1 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kıskanmaz kıskanırsa da ayrıl 2 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 😂 Yorumla
Ütü-Masası Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İğrenç şarkıları olan birini mi? Pek sanmıyorum. 😬 0 0 Yorumla
DarK_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Teoman mi başka kimse yok muydu 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Yok Yorumla DarK_34 +1 yıl iyi kara listeye aldım seni :D Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Seçim yapmak zorunda koymaz seni işşallah 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl 😏 Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Teo'yu sevmeyeni sevme şişko 1 1 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Bencede şişko Yorumla
Pastacı89 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Seni seven böyle sevsin 😀 1 2 Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Aynen 😄 Yorumla Pastacı89 +1 yıl Şişkolara duyurulur Yorumla
keditatlısı Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Niye kıskansın? Hayatın boyunca belki 1-2 konserde görebileceğin en fazla 3 metre yaklaşabileceğin sana bakma ihtimali olmayan birini 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. o kadarını bilmiyruz bacım 1 0 Yorumla
umutlabekle Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bilemiyorum kıskanabilir de kıskanmayabilir de 1 0 Yorumla
Howshouldbeended Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beni tanıdı arkadaşlar siz devam edin 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kıskanabilir 0 0 Yorumla
MAKARANİ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı. Bence problem olmaz 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kıskanmaz. 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bilemedim şimdi 1 0 Yorumla
plap34 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. teomana asiksan benle ne isin var demez mi 0 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Duyar 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Kıskanabiilir tabiii 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Kıskanmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ortak bir yönünüz olabilir Teo sevginiz, zaten senin çok sevdiğini o hiç sevmezse uyumlu değilsiniz demektir.
Coky fazla uyum iyi değildir
Evet en iyisi orta uyumdur, her konuda aynı olursan kankan olur. Ama Teo sevmeyen biriyle sende olmazsın şişko :D
Doğru diyorsun 🙄
"Teoman mı ben miğ" bile diyebilir. Beklerim milletten
Hmm 🙄
Oda bir başkasına aşıksa ne olacak?
Ben kiskanmam
Hoş
Mesela oda şebnem feraha hayranlık duyabilir 🤷
Hayırlısı
Kıskanır ben sevgilimde öyle birşey istemem ve konuşmayı keserim
Hadi yaa 🙄
Bu yüzden kaç tane flörtke konuşmayı kestim
Hayır kıskanmaz o da sever bencileyin.
Kıskanmaz kıskanırsa da ayrıl
😂
İğrenç şarkıları olan birini mi? Pek sanmıyorum. 😬
Teoman mi başka kimse yok muydu
Yok
iyi kara listeye aldım seni :D
Seçim yapmak zorunda koymaz seni işşallah
😏
Teo'yu sevmeyeni sevme şişko
Bencede şişko
Seni seven böyle sevsin 😀
Aynen 😄
Şişkolara duyurulur
Teoman kırmızı çizgidir, kıskanılmaz.
Çok kıskanıyor ise seni olabilir
Niye kıskansın? Hayatın boyunca belki 1-2 konserde görebileceğin en fazla 3 metre yaklaşabileceğin sana bakma ihtimali olmayan birini
o kadarını bilmiyruz bacım
evet kiskanir bence :/
Bilemiyorum kıskanabilir de kıskanmayabilir de
Beni tanıdı arkadaşlar siz devam edin
Benim sevgilim de şişko ama çok tatlı
Ben olsam kıskanırdım..
kıskanabilir
Kişiye bağlı olarak değişir.
Az kiskanabilir sevdiğinden dolayı tabi
Kıskanır tabi teoman bu başka şeye benzemez
Kıskanır
Kıskanırsa olma