Ne gidiyor ne kalıyor artık çok bunaldim. Asla evli adamla olmam diyen ben onun ilgisinden bile mutlu oluyorum:((benden hoşlansın istiyorum ama yuvası da dağılmasın. Basta bana ilgiliydi sonra kendini çekti en son ben ısrar edince tekrar konuştuk ama bi konuda beni tersledi gurur yaptım o yazmadan yazmam ah ben ne yapacağım? Sosyal medyadan beni takip ediyor ama mesaj atmıyor. Artik ne yapacagimi sasirdim sizce beni dusunuyormu amacı ne?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni ikinci elden haremine kapatmak istiyor, tek amac seks. Kadin cinayetleri bunlardan cikiyor iste
Zaten sevgili değiliz ki sadece takip ediyor
Bir erkek, yataga atma hedefi olmayan kadini izlemez, senin uzerine planlari olabilir, tenhaya falan yakalarsa, ikinci ucuncu seviyeleri gorebilirsin
Sana gram faydasi olmaz, bence uzak dur, bekarin hic olmazsa evlenme ihtimali var, ne bulursunuz bu soparlardan, boylelerinin karilari da bana musallat oluyor ;)
Ben boşandım. Ama haklısın demek benle ama ci var zatrn ilerde görüşürüz demisti
Bizim malos erkek milleti, kulliyen zarar sana, yazik gunah, sonra musallat olan tiplerde var, sen evlendin diyelim, pesini birakmazlar, oldururler, cok haber var bunlarla ilgili
Evli erkek, ya seni harcar ya karisini, ortada birakir coluk cocuk, karisi varken disarda kadin arayan erkek hayvandir
Yaptığın şey ne kadar karaktersizce yakıştırmışsan kendine bu hareketi sonuçlarına katlanmak zorundasın
Onunla birlikte değilim
Evli adam dan hayır gelmez boşver kullanıp kullanıp atar
Evet sürekli beni takip ediyor sil dedim silmemis
Arkdaşım da evli adamla birlikte oldu. Çok kızardık ama bizi hiç dinlemezdi. Mutlu olsaydı tamam saygı duyardık. Ama bariz bi şekilde kızı kullanıyordu. Keyfine göre canı isterse arıyordu soruyordu. Birlikte oluyordu. Akşam olunca karısının koynuna giriyor adam ne gereği var. Hep bi gizlilik, özgürlük varken özgürce yaşamak varken neden kendine bunu yapıcaksın ki değer mi sence de
Haklisin aşık oldum çok kötüyüm
Evli barklı adamlardan uzak durun ya. Adamın çocuğu varsa o çocuğun rızkını karısının rızkını sen yiyorsun
Ondan maddi beklentim yok
boşver ileride çok salakmışım diceksin kötü kadın olma evli birinden fayda görmezsin
Evet haklisin
ben de yaşadım aynısını ama farklıydı beni boşanıcam diye oyaladı sonra karısının hamile olduğunu öğrendim. şimdi diyorum ne kadar salakmışım inanmışım kesinlikle hiç bir faydası olmaz hayatına üzülüp ağlarsın başka bir şey olmaz
Ben aradım arada buluşalım istiyorum sadece ama sonu kötü diyorsun demi
evet inan pişmanlıktan başka bir şey kalmıyor. ne kadar sıradan laflar olsa da böyle
o yüzden doğru olan görüşmemek engellemek
Kendimi nasıl engellicem zaten oda yazmio sadece takipte
o senin elinde olan bi şey. doğru olmadığına kendini inandırmalısın
Ben silmezsem o beni silmezmi
sen sil boşver onun silmesini bekleme
Yapamıyorum:(
sen bilirsin o zaman hakkında hayırlısı
Amacı aldatmak bacım karısı var nasıl hoslanabiliyorsun ilgisinden...
:((
Yakınlaşmanız var mı
Yok
Peki neden senle beraber eşi anlarsa
Benle beraber değil önce sevgilim ol dedi sonra vazgecti