Belirli sınırları olduğu sürece tabi ki olabilir, sadece birlikteliğimize saygısızlık olarak göreceğimiz yaklaşımlar olmaması gerekli. Ben hayatına girdim diye arkadaş ve dost dediği insanları hayatından çıkarmak zorunda olmamalı. Bu şekilde kısıtlama ancak bıktırır insanı. Güvensizlik varsa arada ister arkadaşı ister mecburen iletişim halinde olduğu herhangi biri olsun , gene aynı endişeyi taşıtır insana.
Onun kararı. Kendi özgürlüğümüzü hissettiğimiz oranda başkasının özgürlüğüne saygı duyarız; başkası bizden ne kadar çok şey beklerse, biz de başkasından o kadar çok şey bekleriz Toplum, özgür olmadığına inandırıldığı için başkalarının da özgürlüğünü kısıtlamak için elinden geleni yapıyor. Kısıtlamak acizliktir.
Olamaz çünkü bu beni rahatsız eder. İçten içe kıskançlığa iter ve aramızda gerginlik oluşmasına sebep olur kız arkadaşı o yüzden olmamalı çünkü ben varım ona hem kız arkadaş hem de sevgili olurum, başka kızlara ne hacet...
Hayır tabi ki ya ne yakın arkadaşı. O bana izin verir mi peki erkek yakın arkadaşım olsa. Saçma ve gereksiz bence. Biz bize yeteriz öyle bişey olursa 😃 Keyifli günler.
Bilirim ben ona ‘yakın’ arkadaşı... Benim bi görmem lazım, kız sinsi mi, bizimkini alttan alta yöneten ve dolduran bir tip mi, flörtöz mü vs. Sonrasına bakarız.
Bende vardı bir tane, ben bütün kızlarla arkadaş olurum ama sen hiçbir erkekle konuşamazsın diyordu. baktım gitmeyecek yol verdim. Erkek dediğin ölçülü olmalı. İki tarafında arkadaşı olabilir ancak ölçü çerçevesinde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olamaz, burada bile yakın karşı cins arkadaşların muhabbetini görüyoruz. Kalpler, emojiler, iltifatlar havada uçuşuyor.