Sevdiğim kızın resimlerine neden hala bakıyorum?

Okur musunuz bilmem ben anlatayım içimi dökeyim belki rahatlarım
Bir kız vardı 16 yaşından beri aşığım şu an 23 yaşındayım başta her şey o kadar iyiydi ki onu öylesine seviyordum ki bırakın başka kızlarla konuşmayı kafamı kaldırıpta hiç bir kıza bakmıuordum bile gece gündüz hep aklımdaydı adını duysam o an sanki huzur sarıyordu etrafımı neyse üniversite okumak için başka şehire gitmiştim bana söz vermişti bekleyecekti beni okulum bitip iş sahibi olunca evlenecektik zaten bunun için üniversite okudum size yemin ederim okulda çok kız teklifte bulındu hiç kimmiş acaba deyipte bakmadım bile çünkü kalbimde o vardı neyse bir gün vize sınavı var kantinde ders çalışıyoruz arkadaşlarla sınava yarım saat falan var bir telefon geldi en yakın arkadaşımdan kanka sözlenmiş dedi o an her şey dondu sanki hiçbir şey düşünemiyordum telefona cevap bile veremedim kapattım ve yürümeyee başladım vize olduğunu unutmuştum bile sadece yürüyordum aklıma hiçbir şey gelmiyordu yurda kadar yürümüştüm sonra yatağa uzandım ve direkt uyudum bir şey düşünmek istemiyordum bile düşünsem kötü şeyler yapabilirdim akşam oda arkadaşım uyandırmıştı beni yemek yemek için neyse indik yemek haneye hiçbir şey yemedim soruyor noldu diye anlatmadım yemekten sonra odaya çıktık ağlamaya başlamıştım noldu diye ısrar edince her şeyi anlatmıştım sonra beni zorla dışarı çıkarmıştı hava alalım diye çıktık hayatımda hiç alkol almamıştım gidip alkol almıştık kafam güzel olmıştı hıçkıra hıçkıra ağlıyordum velhasıl konuya dönelim çok uzun oldu o şimdi evlendi beni soracak olırsanız artık eskisi kadar umursamıyorum ama arada bir instagrama girip fotolarına bakıyorum nasılda mutlular karı koca bir de bebekleri olacak hamile kendisi onlar o kadar mutluyken ben mutsuzluğu hak mı ettim severek şimdi o yok bende zaten yeni bir ilişkiye başlayamacak kadar yorgunum 2 yıl oldu hala kimseye karşı bir şey hissedemiyorum ne olacak benim bu halim ben bunları hak edecek ne yaptım ki sadece sevdim çoğu insanın yapamadığı seyi yaptım neys
Sevdiğim kızın resimlerine neden hala bakıyorum?