Arkadaşlar merhaba şu an çıktığım sevgilim beni 6 aydır tanıyor arkadaş ortamında ve ailece tanıdığım biri ama hiç muhabbetimiz yoktu böyle ortamda denk gelirse merhaba merhaba napıyorsun nasılsın böyle idi beni gördüğü ilk gün sosyal medyadan ekledi başka bir sosyal medyadan kaç ay sonra ben ekledim. Eklediğim gün bana açıldı konuştuk 1 hafta falan daha sonrasında buluştuk kaldık beraber ben birlikte olduğum insana yalan söylemek istemiyorum bazı şeyler yaşadığımı söyledim eski ilişkimde kandırıyormuş gibi hissediyorum çünkü o yüzden bazı şeyleri evlilikten sonrasına saklamayı düşünüyorduk ama bunu ben söyledikten sonra hemen yapmak istedi ve bazı şeyler yaşadık. Kullanılıyor muyum, seviliyor muyum anlamadım. İlgili bana karşı ilgisini kaybetmedi ama aklım karıştı. Ailemi tanıyor bize gelip gidiyor falan erkek olarak düşüncenizi söyler misiniz? Seviyor mu? Yoksa amaç başka mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
amaç o olmasa seninle niye sevişmek istesin seven insan onu her an düşünmez kendimden biliyorum sevdiğin zaman birini cinsel arzun kolay kolay açığa çıkmaz
Kullanılıyorum yani teşekkürler şu saatten sonra kendimi geri çekmem saçma olur sanırım en mantıklısı ayrılık
yani direk kullanılıyor dıye dusunme sonucta sende bunu ıstedın ve yasadınız sende bundan zevk aldın neler yasadınız pısman olcagn seyler mı
Yaşadığım hiç bir şeyi pişmanlık olarak görmem ileri boyutta şeyler
anladım konusamk ıstersen detaylı duygularını vs yazabılırsın bana
Teşekkürler sorum açıktı zaten daha fazla konuşacağım bir şey yok
Gittiği yere kadar aletini memnun edecek.
👍🏻
Durum bu. Sen zevkinde misin işin?
Hayır sevgi boyutundayım ben
Zevkine bak.
Sevgili olalı ne kadar oldu?
2 hafta
Kullanıyor ona kapı açmışsın
Gerçekten mi
2 haftada sevgili mi olunur
Haklısın
Hem seviyor hem beceriyor olması gereken
Anladım
sevgisi ve ilgisi nasıl
Şöyle söyleyeyim bu olay olduktan sonra şehir dışına çıktım uzun bir yolculuktu gece sürekli uyandı ne yaptın ne ettin yaklaştın mı diye sordu
İlgisi güzel bize gelip gittikçe arkadaş ortamında sürekli gözümün içine bakıyor severken candan ve samimi seviyor
hmm o zaman kullanıyor gibi değil gayet ilgili ve seviyor seni
Bende öyle düşünüyorum ve sevgililiği evliliğe taşımak istediğini bariz belli ediyor babam ilişkimizi bilmiyor mesela öğrenmesinden korkmuyor
Bu seneyi böyle geçiririz önümüzde ki sene düğün olur diyor ama yani tabi bilemem lafa DEĞİL icraata bakarım çoğu zaman
Oooo bak iyimiş o zaman
Bu şekilde yani
gayet güzel ya bence bir kullanma durumu yok gibi
patlak misin peki
Patlak mısın ne demek lastik miyim ben?
bozuk musun demek istedim
Bunun cevabını inanın bilmiyorum hiç kanamam olmadı hiç bir birlikteliğimde
o da ilginç yaa ciddi olmazasin
Evet ilk böyle bir şey olduğunda kendim de anlamadım çok araştırdım bununla ilgi 2 durum buldum ya kılcal damar az bu yüzden kanama olmuyor ya da esnek
İster istemez oluyor
Kullanmak mı
Yani
Teşekkürler
Rica
Keşke vermeseydin
En mantıklısı ayrılık ya daha fazla uzatmaya gerek yok bence
Aynen. Faydalanmak istiyor