- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılBence çok kötü bir durum yani gerçekten kötü bir durum. Yaptığı hareketler hoş değil bir kere. Onun yerinde kendini bilen bir erkek olsaydı arabayı yanına getirmeden hemen yaptırırdı. Hediye mi alacaksın bana benim ha berim olmasın ben seçmem yani bunu kendini bilen erkek yapmaz. Hoş durum değil. Zengin olabilirsin cebin de paran ona göre çok olabilir ama adamlık bu değil para da değil yani kişilikte. İlerde çok sorun yaşarsın. Bak yanlış anlama yakışıklilik bir yere kadar hayatını birleştirecegin insanı iyi seç. Paranla yanında olanı değil kalbinle yanında olanı seç.
017 Yorumla
Soran+1 yılTabiki haklısınız arkadaşlarımda diyor bu çocuk seni sevmiyor kızım senin ona sunduğun hayatı seviyor diye ama ben sevdiğinden eminim şimdi konuşsam diyorum acaba gurur yapar mı yani erkeklik gururu felan hani
- +1 yıl
Peki beraber bir şeyler yaşadınız mı? Neye güveniyor bu şekilde rahat davranıyor onu çözmeye çalışıyorum anlam veremiyorum. Sevgi bir yerden sonra biter bunu hiç düşünmeden mi hareket ediyor? Yoksa seni başka türlü gördüğü için mi bu kadar rahat?
Soran+1 yılHayır cinsel olarak bir şey diyorsan öyle bir şey olmadı bi kaç kere yanaştı ama hayır dedim çünkü değer veriyor sevdiğini gözlerinden anlıyorum beni görünce mutluluktan gözleri açılıyor cıvıl cıvıl oluyor
- +1 yıl
Peki neden istemedim tabi özel değilse? Yani guvenmemekten mi kaynaklanıyor yoksa başka bir durum mu var ayrıca ne işle meşgul?
Soran+1 yılYok hazır değilim bir de evlenmeden açıkçası etik bulmuyorum
- +1 yıl
Anladım. Bence adama olan bu para rahatlığını rafa kaldırın ve görün tavırlarının nasıl değiştiğini
Soran+1 yılNasıl yani nabayım ki?
- +1 yıl
Bakın bir test yapın. Aniden arabayla ise gitmeyi bırakın. Ailevi maddi sorunlar çekiyoruz diyin ve bir süre para ile işiniz az olsun. Yani anlayacağınız bir süre maddi konuda sıkıntıda olun hem söz olarak hem uygulama olarak. Ve bunu da ona hissettirin. Ve daha sonra kendi gözünüzle görürsünüz zaten gerçek mi değil mi diye.
Soran+1 yılYa Buda biraz şimdi ben onu kullanıyor gibi olmasın
- +1 yıl
Ne alakası var ya. Araba anahtarını babana ver ve başla bu duruma. Ya gerçekleri görmek istemiyor musun? Belki de biz yaniliyoruz. Sen her şeyi böyle görürsun.
Soran+1 yılPeki ya bırakırsa beni ayrılmak isterse? Allahım ne kadar kötü etrafımdan çok duydum parası için çıkan kızları ama erkeklerin olduğunu ilk defa duyuyorum ben
- +1 yıl
Ya bak önemli olan senin ileriki hayatın ve sahte insanların senin etrafında olup olmadığıni anlaman değil mi? Sırf paran için yanında olan insanlar olacağına hiç olmasın daha iyi. Bak bence benim dediğim gibi yap gerçekten ama gerçekten bu şekilde daha iyi olacak.
Soran+1 yılYapacağım.. sonucu da yazacağım ama inşallah kullanma gibi bi durumu yoktur artık kime güveneceğimi şaşırdım
- +1 yıl
Gerçekten merakla bekliyorum. Mutlaka yazın. Gerçekten çok iyi olacak bu şekilde. En az 2 hafta dayanın ve belirtileri kendi gözlerinizle göreceksiniz.
Soran+1 yılDiyordum 2-3 hafta sonra yapayım ama yarın yapacağım akşama da sonucu yazacağım burayı bakalım gerçekten beni mi seviyormuş paramı mı?
- +1 yıl
Ne dedim ablacım sana bak dediklerim çıktı. Böyle insanlari bu şekilde anlarsın ablam. Bosver böyle kötü insanlardan kurtuldun. Rabbım en güzelini nasip etsin size.
Soran+1 yılEvet inşallah herkesin karşısına çıkarsın Allah halen daha ağlıyorum valla bir insan nasıl bu kadar sahte sevebilir
En İyi Cevaplar
+1 yılBebeğim , tatlım sevgin cok güzel. Karşındaki insanlara değer veriyorsun ama karşındaki insanların yapısını görerek yapman lazım. Söyle düşün kedi de bir hayvan akrepte. İksiini de sev. İkisine de değer ver ama ikisine de sevgi şeklin aynı olamaz. Kediye dokunduğunda mirlar ama akrep fıtratı gereği sokwr. Bura da hatalı olan ve gerçekliğe göre hareket etmeyen sensin. Şimdi sevgilinin iyi tarafları olabilir ama bencil bir insan. Karşındaki kişileri somuren birisi. Ona karşı mantıklı bakış acıları almazsan sana büyük duygusal hasarlar verir. Sende de bazı yanlış bilinçaltı kodları var. Bu doğru görüşü sağlayamama sebebin bu. Ben iliski koçuyum. Malesef senin gibi kaç tane kız benle çalışıyor. Kendindeki o yanlış kodları farı etmezsen duygusal olarak cok yıpranırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım belki güncellemeyi okuymuşsundur halen daha ağlıyorum bir insan nasıl bu kadar sahte olabilir nasıl bu kadar gözünü para bürümüş olabilir ya evlenseydim ne olurdu diye acaba düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkudukça hayrete düştüm, hayrete düştükçe okudum. Burada mesele para pul değil. Burada mesele saygısızlık. Sana saygısızlık, babana saygısızlık. Durumunuzun iyi olup olmaması ne fark eder ki, baban da bu paraları yattığı yerden eforsuz kazanmıyor. Belli ki zamanında canını dişine takıp çalışıp bu günlere gelmiş.
1-Sana saygısızlık yapmış
2-Babana saygısızlık yapmış
3-Emrivaki yapmış
4-Emanete hıyanet etmiş
5-Yüzsüzlük yapmış
Yakışıklı olunca göze batmıyor mu bu davranışlar? Ben bile tiksindim şu an sevgilinden.151 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mka35 Sağol :)
Soran+1 yılKız arkadaşlarımın çoğu diyor seni değil imkanlarını seviyor diye ama ben sevdiğinden eminim şuana kadar 2-3 sevgilim oldu inanın kendimi hiç biri bu kadar değerli hissettirmedi bir de şu huyu olmasa şimdi konuşayım diyorum ama ya erkeklik gururu yaparsa hani sen beni paranla eziyorsun vb
Cevap sahibi+1 yılNasıl emin olabildin seni sevdiğine?
Soran+1 yılçünkü değer veriyor sevdiğini gözlerinden anlıyorum beni görünce mutluluktan gözleri açılıyor cıvıl cıvıl oluyor
Soran+1 yıl@Mka35 kızım Allah korusun ciddi düşünüyorum çocuk habire ısrar ediyor evlensek mi napsak diye çok seviyor beni
Soran+1 yıl@Mka35 mesela kitap okumayı çok severim edebiyata sanata çok düşkünümdür bana şiirler yazar kitap alır durup dururken şu hayatta en sevdiğim insan sensin aşkı sende buldum der ya sevmeye seviyor ya
Cevap sahibi+1 yılGözlerinden mi :D Allah yardımcınız olsun hanımefendi :D
Bakın bi hikaye var okumanızı tavsiye ediyorum
Göl kenarındaki bir kasabada herkes yaklaşan sel baskınını ve fırtınayı konuşuyormuş; köyün papazı "Allah bizi korur, korkmayın" diyormuş. Göl yükselmeye başlamış, kilise de gölün hemen kıyısındaymış. Yerliler kasabayı terk ederken kiliseye uğramışlar, papazı dua ederken bulmuşlar ve "Papaz efendi, gel araçlarımızda yer var, seni de götürelim." demişler. Papaz, "Allah bana yardım eder; ben ona inanırım, dua ederim" demiş. Kiliseyi yavaş yavaş su basınca tekneyle gelip "Papaz efendi gel, gidelim" diye ısrar etmişler. "Sizi imansızlar, ben Allah'a her gün dua ediyorum o beni kurtarır." Su iyice yükselmiş; papaz çatıya çıkmış, helikopterle gelmişler, merdiven sarkıtmışlar "Papaz efendi, gel." "Siz gidin; Allah bana yardım eder!"
Bizim papaz boğulmuş, öteki dünyanın girişinde kuyrukta yüksek sesle sitem etmiş: "Allahım o kadar inandık, ibadet ettik, şu yaptığına bak, beni kurtarmadın."
Yukarıdan gür bir ses cevap vermiş: "Papaz efendi önce haber yolladık, sonra araba, sonra kayık, en son helikopter yolladım, daha ne yapayım?"
Diyeceğim o ki, adam sana saygısızlık yapmış, babana saygısızlık yapmış. Seni mal yerine koymuş daha ne yapsın :D sen de kalkmışsın gözlerinden anlıyorum diyorsun :D bi çanta dolusu parayı çat diye önünde aç, sonra da ona de ki al bunların hepsi senin. Emin ol gözlerindeki açılma cıvıl cıvıl olma sana baktığında olduğundan daha fazla olacaktır :) sevgi öyle göze baktığında anlaşılan bir şey değil maalesef. İnsan sevdiğini hareketleriyle gösterir ve maalesef senin sevgilin bu konuda biraz beceriksiz :)
Soran+1 yılHikaye güzelmiş 🤙 ama sevgisinden nasıl emin olabilirim peki yani daha önce hiç böyle bişey başıma gelmedide
Soran+1 yıl@Mka35 ben annemle tanıştırdım annem her zaman ki gibi gözüm tutmadı bunu cin gibi çocuk felan dedi ama klasik anneler🤣 babamla tanıştırmadım çünkü şu an işsiz iş arıyor
Cevap sahibi+1 yılSevgisinden emin olmak zor :) ama en azından sevmediğinden ya da sevse bile senin için doğru kişi olup olmadığından emin olmak daha kolay.
İnsanlar ilişkide sevgiyi çok büyütüyorlar. Uygun ortam oluşunca bi insan bi ayıya bile aşık olabilir. Bu tamamen hormonlarla adrenalinle ve bunun gibi bazı şeylerle alakalı. Stockholm sendromu da buna belki bi örnek olabilir. Tüm bunlardan dolayı, tamam sevgi önemli ama saygı bence ilişkide sevgiden çok daha önemli. Özellikle sana ve ailene duyduğu saygı. Daha evlenmeden ailene duyduğu saygı bu ise, ileride artık nasıl olur gerçekten bilemiyorum :)
Biraz saf, iyi niyetli birisine benziyorsun. Bence bu yönünü kullanıyor.
Soran+1 yılEtrafımdaki herkes der inanın sen çok canımsın safsın diye ama ben öyle düşünmezdim şimdi buraya herkes yazınca seni paran için kullanıyor diye şüphelendim bak
Cevap sahibi+1 yılAraban var, zenginsin, babanın durumu iyi, işin gücün var, durumun iyi, pahalı hediyeler alabiliyorsun :D seni sevmek çok da zor değil hani :D bilmem anlatabildim mi :D özellikle bir de işsizse, şu sıralar iş arıyorsa :D neyse yeter söyleyeceklerim bu kadar. Buradaki herkes tabii ki ayrıl diyecek çünkü buradaki kişiler sevgiline aşık olmadıkları için doğruları görebilecek pozisyondalar :) sen inanmak istemiyorsun. Halbuki endüstri mühendisi birisinin mantığıyla hareket edebilmesi gerekirdi :)
Soran+1 yılMaddiyat konusunda kendimi çekeceğim ilk olarak arabamı babamın aldığını söyleyeceğim kendisi metro otobüs kullanmayı hiç sevmez aramızda 2 saatlik mesafe var kapısından almaya giderdim sonra ise paramı evliliğimiz için altın çeyize yatıracağım diyeceğim babamın işleri de kötüye gidiyor 3-4 dairemizi sattık diyeceğim sonucunda buraya yazacağım bakalım nabacak
- +1 yıl
Ask iste adami kor ediyor adam seni nasil kandiracagini biliyor demekten hic hoslanmam ama bazi erkekler vardiki bir kizin kilifina gore oynarlar cocuk mac ook almis senin babanin parasiylan birakirmi seni tabi gider 10 liralik kitap alir agir konusmiyim diyorum konusturuyorsun ama
Soran+1 yıl@Mka35 açıkçası çok ilişkim olmadı sevgili nasıl olunur nasıl davranılır pek bilememişim. Ama eğer ki kullanıyorsa artık kime güveneceğim bende bilmiyorum ben hep aşkı okuduğum romanlardaki gibi zannederdim insanlar ne ara bu kadar paraya düşkün olmuş aklım almıyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman @Mka35 hanımla birlikte merakla bekliyoruz :D hatta de ki, evlendiğimizde muhtemelen evlilik masraflarının çoğunu da senin üstlenmen gerekecek. Ama çalışır öderiz değil mi aşkım ne olacak? Sevgimiz çok daha önemli değil mi? falan de ama :D babamın borçları var biliyorsun, aydan aya biraz destek olmam gerekebilir babama. Umarım yanlış anlamazsın falan de :D
Soran+1 yıl@Mka35 gözlerim doldu ya valla nasıl insanlar varmış bildiğin mal yerine koymuş beni kullanmış ya aşk gözümümü kör etmiş ama gözüm açıldı artık naptım yakışıklığına mı aldandım naptım ben ne ara bu kadar salak oldum ben
Soran+1 yılDiyeceğim hatta yarın yazacağım ona diyordum biraz bekleyeyim 2-3 hafta ama yarın yazacağım ona akşama da sonucu güncelliyecğeim
Cevap sahibi+1 yılPeki ama kendine de dikkat et, zarar vermeye falan kalkmasın sana.
- +1 yıl
Şok edici resmen gurursuzca gidip kendine macbook alıyor senin paranla ve işsiz olduğu için senden geçiniyor 2.5 yıldır sen onun için bi nimetsin ben onun yerinde olsaydım bu saflıkla daha çok paranı yerdim şu an aşıksın ve o kadar yaşanmışlığın var ayrılmak çok zor olacaktır ama böyle kullanılmaktansa acı çek daha iyi babanın zorla emekle kazandığı parayı resmen basitmiş gibi harcıyor senin babanın paralarını kendi babasının parasıymış gibi yiyor ohh ne güzel bu olayda en çok babana acıdım hem saygısızlık yapılıyor hem de zorluklarla kazandığı parayı elin adamı çatır çutur yiyor aşşşırı üzücü ve dediğim gibi sevgilin seni değil babanın paralarını seviyor zaten günümüz türkiyesinde ekonomi bu kadar boktanken seni seviyor gibi yapıp paraları cebe indirmesi gayet normal
Soran+1 yıl@safiyaaa çok teşekkür ederim sana da ama bugün akla kara belli olacak akşama yazacağım bakalım param için mi yoksa gerçekten aşık mı?
Cevap sahibi+1 yılAklın yolu bir işte :)
Soran+1 yılEve gelir gelmez ağladım zor toparladım kendimi nasıl insanlar varmış
Soran+1 yıl@Mka35 bugün çağırdım işte dedim restoranda yemek yiyelim sonra bi durgun davrandım bana baban yaptırmadı mı arabanı suratın asık dedi bende yok hayatım babam arabamı satıyor daha doğrusu bu aralar çok sıkıştı felan borç harç birikti ilkte inanmadı ya senin babanda bok gibi para vardır bişey olmaz felan ama ciddi duruyorum halen daha bana üzülme dedi o an sandım ki her zaman yanındayım diyecek demesin mi annen Almancı değilmiydi orda daireleri vardı içimden oha ben unutmuşum orda evleri olduğunu geçti bozuntuya vermedim babam onları çoktan sattı Euro yüksek felan dedi sonra dedim ki ben artık bizim evde nefes alamıyorum evlenelim artık babam biliyorsun dairelerinden birini bize verecekti evlenince oturursun diye ama onu da satacak artık mecbur kiraya çıkacağız evlilik felan bir anda yok ya acele etmeyelim babanın işleri düzelsin öyle evleniriz zaten anladım artık salak değilim eve geldim oturup ağladım bildiğin beni kullanmış ve ben anlamamışım ne kadar mal mışım ağla ağla içim çıktı zor toparlandım şimdi
- +1 yıl
Kurban olurum ya ben sana sakin uzulme tamammi bu hatayi bir kere yapar insan birdaha yapmaz sakin illerde ki sevgiline malindan bahsetme olurmu seni sen oldugu icin sevsin senin ici caba goster sin cocugun derdi paraydi hatta seni aldatirdi ilerde bile senle evlenirdi tabiki ama sirf paran icin sen daha iyilerini hak ediyorsun kurban oldugum bana herzaman yazabilirsin tamammi
Soran+1 yıl@Mka35 çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi bir insansın. Halen daha şoktayım bir insan bir insanı nasıl parası için sever onu salak yerine koyar da kullanılır. Ya evlenseydim ben bu çocukla nabacaktım onuda düşünüyorum ucuz atlattım yüzsüz bir de yazmış bana ayrılması gereken benim sen değilsin kendini ne zannediyorsun be şımarık züppe gibisinden şeyler yazmış
Soran+1 yıl@safiyaaa açıkçası başlarda hep derdi benim ailem de zengin o yüzden pek çalışmaya yanaşmıyor babam hallediyor ama babası değil ben hallediyormuşum meğersem şu an düşünüyorum da markete girerdim işim olurda aşkım bana sigara alsana tamam der geçerdim meğer ne kadar salakmışım ben bir de düşünüyorum ya evlenseydim ben bu çocukla o zaman ne olacaktı ben nasıl bu kadar mal olabildim kendime de çok kızıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@safiyaaa @mka35 valla hanımefendi, eğer eski sevgilinizi tanısaydım eşek sudan gelene kadar pataklardım, oksijen israfı resmen adam. Ama siz de bu olaydan ders çıkarın. Böyle bir adamı 2.5 senede çözememiş olmanız gerçekten iyi bir şey değil. Üzüntünüzü anlıyorum ama dediğim gibi daha dikkatli olun bundan sonra.
Soran+1 yılPeki nasıl anlayacağım ben ya doğru adam olduğunu ya aynıları yine başıma gelirse
Cevap sahibi+1 yılEn başta kendinize saygı duyarak. Sonrasında verdiğiniz kararlarda duygularınızı değil aklınızı ve mantığınızı kullanarak, çıkarımlar yaparak. Geçmiş tecrübelerinizden faydalanarak. Her türlü ihtimali düşünerek çünkü herkes her şeyi yapabilecek potansiyelde. Yok bu öyle yapmaz o şöyle yapmaz falan filan gibi düşünmeyin kesinlikle. İnsanların tipine aldanmayarak, yakışıklı/güzel olması karakterinin de güzel olduğu anlamına gelmiyor maalesef. Unutmayın, sinekkapan bitkisi de çok güzel kokular yayar avını çekmek için. Rengi de fena değildir, soluk bir rengi yoktur yani. Ama yakaladığı sineği böceği de affetmez, sindirir.
Soran+1 yıl@safiyaaa sen çok iyi bir insansın düşüncelisin empati yeteneğin çok gelişmiş ne kadar güzel galiba ben biraz salağım safım ama bundan sonra evet insanlara çok dikkat edeceğim
- +1 yıl
Bak insanlar cok guzel rol yapabiliyor biz nasil anladim kotu birini oldugunu, bizde bazi seyleri yasamis insanlariz bende az cekmedim eski sevgilimden coook guvendim ettim cok sans verdim cok denedim ama sonra karsima baska biri cikti ha buna aldatma mi dersin bilemem ama bana sevgiyi gosterdi kendimi degerli hissettirdi eski sevgilimden ayrilip onlan oldum bir iki sene bunun tehtitlerini cektim sen beni nasil aldatir sin babana anlaticam herseyi herkese rezil edicem seni seni oldurucem sevgilini oldurucem boyle seyler yasadim o anda anladim ki nekadar dogru bir karar vermissim baska birine sans vermekle. Hayatimda ki en buyuk hata oydu diye bilirim. Insanlar hata yapmadan bazi seyleri anlamaz herkes yapar ama hayatina devam etmek onemlidir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaa o resmen seni kullanıyo mutlu olabilicek misin gerçekten?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sevdiğinden eminim beni çok değerli hissettiriyor şuana kadar öyle bir sevgilim bile olmadı hatta bırakın düzgün sevgilim bile olmadı çok titrer kıskanır ama işte şu huyu olmasa konuşayım diyorum acaba yanlış anlar mı hani ezme durum gibi erkeklik gururu felann
- +1 yıl
İyide böyle sevgimi olur? Sürekli seni kullanmaya çalışan bi erkeğin sevgisinden nasıl bu kadar emin olabiliyosun sen
Yazık size hanımefendi kör olmuşsunuz resmen. Paradan ziyade bu üslupla konuşan bi sevgilim olsa yol verirdim..
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu diyorum acaba konuşsam erkek olarak yanlış anlar mı yani gururludur çünkü her erkek hani kadından biraz maddi durumum iyi olsun diye bi algı var ya
+1 yılSal gitsin bence. Ben sevgilime 1 çay ödetsem zoruma gidiyordu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe ciddi düşünmesi çocuk seni sömürmek için kullanıyor yav
00 Yorumla
+1 yılKullanıyor seni ve sadece seni de değil babanın da Kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılTatlı dille uyar bu tavırların hoşuma gitmiyor gibisinden eğer boş yaparsa seni kullandigi belli olur zaten
03 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeni okudum ve yaşadığın duruma üzüldüm, 2.5 yıl heba olmuş...
Umarım karakteri temiz bir insanla karşılaşırsınız.
Soran+1 yılİnşallah valla çok ağladım bugün hayatımda ilk defa bu kadar ağladım insanlar ne kadar paraya önem verir olmuş hayretlik bişey
- +1 yıl
Maalesef öyle, en azından evliliğe kadar uzanmadı, tekrar geçmiş olsun.
Çok üzüldüm senin için 2.5 yıldır mal mülk için seninleymiş
02 Yorumla
Soran+1 yılSorma halen daha ağlıyorum bir insan nasıl bu kadar sahte sevebilir ki
+1 yılsenin üzerinden babanı bildiğin kullanıyor ablacım ne aşkı
00 YorumlaBencede uyarmalısın seni kullanıyor bile olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl uyarmam gerektiğini bilmiyorum erkeklik gururu yapmasın bir de sen paranla eziyorsun gibisinden
+1 yılSeni değil sendeki avantajları seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulmuş yoluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılınız
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya herkes öyle yazmış ama seviyor beni
Cevap sahibi+1 yılOnun için enayi yerine koyuyor değilmi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri