Sevgilim arabamı çizdirmiş?

Merhaba erkek arkadaşımla 2.5 yıldır çıkıyoruz benim ailemin durumu ona göre çok iyi altımda kendi arabam var. Kendim endüstri mühendisiyim gelirim iyi çok şükür. Geçen erkek arkadaşım bana mesaj atmış yarın arabayı versene kuzenlerim geldi İstanbul’a gezeceğiz. Bende ben işe gideceğim ordan gel al akşama yine getirirsin dedim okey dedi arabayı verdim akşam bi getirdi sol kapıda çizikler var dedim ne oldu kazamı mı yaptın iyi misin oda demesin mi yok ya benim kuzen sürdü de İstanbul trafiği duvara sürttürmüş bişey olmaz surat astım biraz arabaya bindik bir anda ne surat yaptın be baban halleder sen ne düşünüyorsun! dedi. O an bir şey demedim ama böyle durumlarda babamı salak yerine koyması çok ağrıma gitmeye başladı. Geçen de hediye alacaktım ya ben seçeceğim dedi bende olur ihtiyacın olanı seç diye verdim telefonu kendine macbook almış babamın kayıtlı kartından trendyoldan. Sende var ya aşkım dedim bendede olsun. Onada bişey demedim babam söylendi biraz ama hallettim. Arkadaşlar şimdi biz birbirimizi seviyoruz aşık bana eminim bende ona şimdi Allah var Yunan heykeli gibi çocuk çok yakışıklı ama babamı böyle kullanması batmaya başladı. Sizce konuşsam yanlış anlar mı yani sen paranın lafını yapıyorsun sen paranla eziyorsun muhabbeti çünkü ciddi düşünüyorum ben bu çocukla
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar haklıymışsınız. Sevgisi yalanmış. Bugün iş çıkışı çağırdım bunu oturduk ki bir restorana dedim babam batıyor işleri çok kötü arabamı satılığa çıkardı evleri satmayı düşünüyor. Bana bir baktı sonra dedi senin annen Almancı değil miydi oradaki evlerini satsaya Euro yüksek bir an şok oldum ben unutmuştum orda evleri olduğunu annemin. Sonra dedim onları çoktan satmıştık ki biz sonra evlenelim hayatım artık sıkıldım ailemden her gün bir kavga şimdi senin ailen karşılaması lazım vb
Güncellemeler
+1 yıl
Oda bir anda yok ya acele etmeyelim babanı bekleyim düzeltsin işlerini sonra yaparız anladım zaten olayı akşama mesaj attım öyle bir şey yok seni denemek için yaptım böyle böyle oda bu seferlik affediyorum seni ama bir daha yapma bende dedim sen kimsin de kimi affediyorsun kızlar bu lafım size erkeğin yakışıklığına aldanmayın içi güzel olsun karakteri olsun
Sevgilim arabamı çizdirmiş?