Bu ne demek ne amacı sizce? Arkadaşlar rica ediyorum uzun cok biliyorum, ama lütfen okuyup bana görüşlerinizi yazar mısınız?

Hayırlı geceler arkadaşlar, biriyle önce uzaktan tanıştık sonra beni görmeye geldi izine geldiğinde, neyse sonra devam ettik sevgili olduk, bu adam 31 yaşında ben de 28. Yaşlarımız gayet olgun anladığınız üzere. Benim ikimci görüştüğüm kişi kolay birine ısınan bir yapım yok, neyse devam ederken sanaldan eklediği kızları yakaladım kızlar bana yazdı mesajları attı neler neler, neyse sonra ayrıldım yalvardı yakardı devam ettik, ama adamım heryerden eski sevgilileri çıkıp durdu iyice kafayı yedim aylarca kavga ettim onla ama aylarca iyi de yaptım burnundan getirdim.. Aramız soğul haliyle sonra neyse en son dün kavga ettik eski görüştüğü doğum gününü kutlamış ben de onane dedim sen hala muhatapmı oluyorsun dedim kavga ettik, bana demez mi yobaz mı herkes senin gibi, ben de dedim ki bir tane olur eder anlarım senin her konustugun kız eski sevgilin beni rahatszı eden bir durumu aylardı bana yaşatamazsın dedim ayrılmıyorum sen düzeleceksin dedim, zaten ben tee onun görev yaptıgı şehire günü birlik sırf 3 saat göreyim diye gittim.. Agladık o da agladı ben gidiyorum diye ağladı cocuk gibi şok oldum aglamasına.. Neyse geldim ettim dün öyle bişey oldu, şimdi bana tahammülü kalmadı kavgalardan bıkmış beyfendi ayrılmaya yelteniyor bende inadına alttan alıyorum. Eskiden soruyodum neden ayrılmıyosum benden ya adam ol ilişkine sahip cık ya da ayrıl git bende gideyim diyordum, kıyamıyorum sana diyordu ya dedim ya kıyamasan bana arkamdan onca şeyi yapmazdın saçmalama diyordum.. Hayatına giren en düzgün koz ve onun için en cok cabalayan benim kendi söyledi bunu adamın geçmişini istemedigim halde mecburen öğrendim.. Aldatmadıgı bi kız kalmamış hepsini aldatmış bi taneside bunu aldatmış ama akıllanmamış bu yine. Yok baştaki gibi bana duygusu yokmuş da bilmem ne de halbuki olay şu, adam her kızla konusacak ama ben de hayatında kalıcam bende asla bunları kabul etmedim kavga kavga bezdirdim onu. Şimdi bana sıcak davranmıyor ya ilişkinin başından beri ama ciddiyetsizdi o zamanla bilmiyordum ya yapısı bu diyordum, fakat adam ciddi olmamış kimseyle bu yaşa kadar, insan birini tanırken onu arar eder ilgilenir kıskanır dimi bunda yoktu, ama en başında bana cok ilgiliydi dogruları deyince ona kavgalar cıkınca zoruna gitti. Ne demek bu ya kıyamıyorum ayrılamıyorum ne demek? Ve bi erkegin aglaması kolay değil di mi, o kadar yolu gittim onun için o gun bile bi kız yazdı onu gördüm agladım diye mi agladı, dedim neden aglıyorsun gidiyorsun diye aglıyorum dedi hıckıra hıckıra agladı ya ucaga binecegim zaman şok oldum.. Bir lokmada yiyemedin diye ağladı yemek yemedim orda aç gittim aç döndüm, iyi de seven insan böyle kıyamaz ağlar, bu sevse beni üzmez diyorum. Ben mesela onu sevdiğim içim kıyamadım bırakamadım ama benimki sevgi ayrılamadım edemedim, eee o neden agladı sizce ve ayrılmıyorsun dedigimde bana neden kıyamıyorum sana diyor ya ne alaka?
Bu ne demek ne amacı sizce? Arkadaşlar rica ediyorum uzun cok biliyorum, ama lütfen okuyup bana görüşlerinizi yazar mısınız?