Hayırlı geceler arkadaşlar, biriyle önce uzaktan tanıştık sonra beni görmeye geldi izine geldiğinde, neyse sonra devam ettik sevgili olduk, bu adam 31 yaşında ben de 28. Yaşlarımız gayet olgun anladığınız üzere. Benim ikimci görüştüğüm kişi kolay birine ısınan bir yapım yok, neyse devam ederken sanaldan eklediği kızları yakaladım kızlar bana yazdı mesajları attı neler neler, neyse sonra ayrıldım yalvardı yakardı devam ettik, ama adamım heryerden eski sevgilileri çıkıp durdu iyice kafayı yedim aylarca kavga ettim onla ama aylarca iyi de yaptım burnundan getirdim.. Aramız soğul haliyle sonra neyse en son dün kavga ettik eski görüştüğü doğum gününü kutlamış ben de onane dedim sen hala muhatapmı oluyorsun dedim kavga ettik, bana demez mi yobaz mı herkes senin gibi, ben de dedim ki bir tane olur eder anlarım senin her konustugun kız eski sevgilin beni rahatszı eden bir durumu aylardı bana yaşatamazsın dedim ayrılmıyorum sen düzeleceksin dedim, zaten ben tee onun görev yaptıgı şehire günü birlik sırf 3 saat göreyim diye gittim.. Agladık o da agladı ben gidiyorum diye ağladı cocuk gibi şok oldum aglamasına.. Neyse geldim ettim dün öyle bişey oldu, şimdi bana tahammülü kalmadı kavgalardan bıkmış beyfendi ayrılmaya yelteniyor bende inadına alttan alıyorum. Eskiden soruyodum neden ayrılmıyosum benden ya adam ol ilişkine sahip cık ya da ayrıl git bende gideyim diyordum, kıyamıyorum sana diyordu ya dedim ya kıyamasan bana arkamdan onca şeyi yapmazdın saçmalama diyordum.. Hayatına giren en düzgün koz ve onun için en cok cabalayan benim kendi söyledi bunu adamın geçmişini istemedigim halde mecburen öğrendim.. Aldatmadıgı bi kız kalmamış hepsini aldatmış bi taneside bunu aldatmış ama akıllanmamış bu yine. Yok baştaki gibi bana duygusu yokmuş da bilmem ne de halbuki olay şu, adam her kızla konusacak ama ben de hayatında kalıcam bende asla bunları kabul etmedim kavga kavga bezdirdim onu. Şimdi bana sıcak davranmıyor ya ilişkinin başından beri ama ciddiyetsizdi o zamanla bilmiyordum ya yapısı bu diyordum, fakat adam ciddi olmamış kimseyle bu yaşa kadar, insan birini tanırken onu arar eder ilgilenir kıskanır dimi bunda yoktu, ama en başında bana cok ilgiliydi dogruları deyince ona kavgalar cıkınca zoruna gitti. Ne demek bu ya kıyamıyorum ayrılamıyorum ne demek? Ve bi erkegin aglaması kolay değil di mi, o kadar yolu gittim onun için o gun bile bi kız yazdı onu gördüm agladım diye mi agladı, dedim neden aglıyorsun gidiyorsun diye aglıyorum dedi hıckıra hıckıra agladı ya ucaga binecegim zaman şok oldum.. Bir lokmada yiyemedin diye ağladı yemek yemedim orda aç gittim aç döndüm, iyi de seven insan böyle kıyamaz ağlar, bu sevse beni üzmez diyorum. Ben mesela onu sevdiğim içim kıyamadım bırakamadım ama benimki sevgi ayrılamadım edemedim, eee o neden agladı sizce ve ayrılmıyorsun dedigimde bana neden kıyamıyorum sana diyor ya ne alaka?
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026