Aşk İlişkileri Flörtüm burçlarımız uymuyor diye benimle konuşmak istemedi, saçma değil mi? Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Oysa ben ciddi düşünmeye başlamıştım. Bir Aslana nasıl böyle davrandı aklım almıyor! 😠Doğru 😌 Güncellemeler+1 yıl benim için fazla mükemmelsiniz dedi Flörtüm burçlarımız uymuyor diye benimle konuşmak istemedi, saçma değil mi? Cevapla Flört Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Konusmadiginiz iyi olmus bence onunla sevgili olarak hata yapardin fngbbb 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Neden Yorumla marslijokeer +1 yıl Burcuna gore sevgili olacakti galiba boylelerinden hayir gelir mi? Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Cidden bir aslana bunu demek için aslan yutmuş olması gerek 😄 1 3 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Neden ki bu kadar mı korkulur bizden Yorumla Nükleerteori +1 yıl Yönetici burçtan korkulur. Çiğ çiğ yersiniz insanı 😂 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl O da doğruuu Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bence haklı. Uyum yoksa sükunet olmaz. 1 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 😡 iyi olmuş burçlar önemli !! 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl iyi mi oldu şimdi! 😠 Yorumla Savagexx +1 yıl Söyle o hayalet'e kelle gidecek 😏 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Saçma Onun Yaptığı Burcun Ne Söyler Misin? 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Aslan Yorumla RıfatŞen +1 yıl Sende Bi Sorun Yok Kardeşim Onun Burcu Ne Yorumla
35Ertuğrul35 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Haklı tabi burçlar uyuşmalı (hay ben onun olmayan beynine sokayım) 1 0 Yorumla
Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Daha haklı bir sebep olamaz. 1 1 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Neden Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Terbiyesiz şey sana nasıl yapar bunu 🤬 1 0 Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aslana yanlış yaptı hea, tez kellesi kesile 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir Aslan kraliçeye yapılır mı densizlik bu 🤣 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Öyle deme, cidden önemli bu mevzu. 1 0 Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Neymiş onun burcu 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Başak Yorumla Bnçbn +1 yıl Eyvah uzak dur knk xd Yorumla
Koprofilii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İyiiiii yapmışşşşşşşşş :D 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Neden Yorumla Koprofilii +1 yıl Egoooooooo Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Güncele katılıyom o senin ağırlığını kaldıramaz. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Konusmadiginiz iyi olmus bence onunla sevgili olarak hata yapardin fngbbb
Neden
Burcuna gore sevgili olacakti galiba boylelerinden hayir gelir mi?
Cidden bir aslana bunu demek için aslan yutmuş olması gerek 😄
Neden ki bu kadar mı korkulur bizden
Yönetici burçtan korkulur. Çiğ çiğ yersiniz insanı 😂
O da doğruuu
Bence haklı. Uyum yoksa sükunet olmaz.
😡 iyi olmuş burçlar önemli !!
iyi mi oldu şimdi! 😠
Söyle o hayalet'e kelle gidecek 😏
Saçma Onun Yaptığı Burcun Ne Söyler Misin?
Aslan
Sende Bi Sorun Yok Kardeşim Onun Burcu Ne
Haklı tabi burçlar uyuşmalı (hay ben onun olmayan beynine sokayım)
Daha haklı bir sebep olamaz.
Neden
Sana oğlak burcu gider 🤤
Terbiyesiz şey sana nasıl yapar bunu 🤬
Aslana yanlış yaptı hea, tez kellesi kesile
Linçleri okumaya geldim
Bir Aslan kraliçeye yapılır mı densizlik bu 🤣
Sadece aslanla ilgilendim şu an
Öyle deme, cidden önemli bu mevzu.
Neymiş onun burcu
Başak
Eyvah uzak dur knk xd
İyiiiii yapmışşşşşşşşş :D
Neden
Egoooooooo
Güncele katılıyom o senin ağırlığını kaldıramaz.
Evet sacma 🙄
oho ama sacma birisi cikmis
Ayıp etmiş
Baya saçma
O kaybetti
O nasil erkekmis, lezbiyen değilsen tabi
Bence çok saçma
Botokusğu