Uzun süredir biriyle konuşuyorum ama flört falan değil ben hoşlanıyorum sadece. Ama hep instagramdan böyle video falan atıp onun üzerine muhabbet dönüyor. Hiç telefon numarası falı geçmedi. Sizce neden olabilir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gerek duymuyor ordan da mesajlaşacak whatsappdan da bende öyleyim kolayla birinden numara almam instagram yeterli :D kızlar zorla kendi veriyordu artık :D :D
Senin fikrin gibi düşündüm zaten jdjdkd bizde zorla güzellik olmazzz
gerek yok yani devam instagramdan çok ciddiye binerse zaten alırsın numarasını verir ister bir şeyler olur flörtte sürekli aramayacağı için gereksiz numara istemek :D
Evet ya çok takılmamak lazım. Bu onu farklı yapıyor bi açıdan. Güzel kdmdmd
ahahh farklı mı vay be istemsizce farklı oluyoruz desene iyiymiş mutluluklar kanka :D
Napayım be aşığız olsun o kadar kmdmsns
dikkat et kanka sakata gelme 4 senelik kız arkadaşımdan yeni ayrıldım aşığım ölüyorum diyordu ne zaman evlenecez falan filan daha yaşadıklarımızı yazmıyorum ayrıldık :D
Yok sen olayı yanlış anladın. Biz flört dahi etmiyoruz bende ona karşı ileri hoşlantı var jdjks
yok mevzuyu anladım da kendini kaptırma temkinli yanaş sonu kötü bitebilir 2 ay oldu ayrılalı daha yavaş yavaş toparlıyorum seviyordum gerçi aşık değildim :D
Ya ben aşığım derim garanti veremem bana güven olmaz çok şey beklemeyin kdksksj ama yıllar oldu belki 5 yıl böyle heyecan olmamıştı.
Ya ben sevmiyorum ama aşığım. Hadi ya üzüldüm. Anlat istersen
kanka karışık bizim mevzu ya anlatsam yeminle bir kitap çıkar o kadar çok zorluklar yaşadık geçirdik 1 sene ayrı bile kaldık kimse ile konuşmadı geldi yazdı bana çok ayrıl barış oldu işte büyük şehre yaşamaya gitti 1 sene falan oluyor yine ayrıl barışlar arada oldu ama son 2 ay ayrı kaldık çok değişti iş yerinde yerli kız arkadaşları falan parasını kazandı falan gezmeler ortama akmalar falan derken değişti kız 1 ayda flört bile yapmış instagramdan yazana cevap vermiş hissediyorum ortamın hızı arkadaşları aklına girdi böyle oldu çok pişman olacak ama iş işten geçti yazık oldu ilişkimize ciddi anlamda seviyordum daha detay varda satır yetmez kafan ağrımasın :D bak geçende aşk şarkısı paylaşmış kalbinde birileri var diye 1 aylık flörtüne atmadı herhalde konuşmayı kesmiş falan filan twitterda arebesk şu an görüyorum da ne bileyim 4 seneyi bunu yapması saygısızlık kaldıramadım ama inan erkek manyağı biri değil kız arkadaşların sevgililerin olduğu ortama bile gitmiyordu git sıkılırsın diyordum çok erkek var diyen kızdı öyle erkek ile hemen samimi olamazdı muhafazakar da değil modern ama öyleydi 4 senede benle yarım bira içti 2 aydır her gün içiyor :D
Kanka okuyom hemen ya.
Kanka birşey diyim ama alınma
buyur söyle hatta şunları da diyeyim 14 şubatta sevgililer gününü kutladı rüyasında gördü sabahına iyimisin mesajı sonra 2 kere sınava girdin mi naptın :D
Ya açık kapı bırakmış sana yokluyor seni. Bir de içinde varmış demek yıllarca bastırmış bunu yok erkek çok orda yok bilmem ne. Erkek olabilr ne var ki bunda sen kendini bildiğin sürece. Bastırmış kendini dediğim gibi sonra patlak vermiş
yok kanka hani arkadaşları vardı da erkek manyağı değil işte o anlamda dedim oturuyordu arkadaşları vardı yani öyle değil tam anlamıyla, en son yazdığında işte barışalım ayağı yaptım hatta 1000 km yanına gittim yavrum canım cicim yazan kız hani barışma mevzusu açılmadan yanına gelecem dediğim kız bir anda ters tepti flört falan olduğunu öğrendim kıskandım biraz barışma ayağına yattım istemedi sonra yakın arkadaş gibiyiz dedi flört sevgili istemiyorum falan demiş uzun uzun hikayeler :D
Sen henüz bitirmemişsin. Sende de onda da açık kapı var. Sen neyse de o istemiyom ama dursun yine diyor
yok kanka ben de istemiyorum ama sinirliyim eğer dönerse hırsımı alabilirim yoksa ben çok katıyım kıskanç biriyim bunu kaldıramam sürekli aklımdan geçer yan yana iken yemin ediyor anne babasının üzerine elini bile tutmadım arkadaşız diye ama pek yemedim işte o anda moral bozukluğuna tam üstelemedim
Sende yarım kalan etkisi olmuş. Ama bu sana birşey kazandırmaz. Ona cevap vermemen en büyük psikolojik baskıdır
eminim geri dönmek isteyecek yazacak ama ne yapacağıma kararsızım şimdiden planını kuruyorum işte dediğin gibi cevap bile vermesem mi bilemedim :D
seks hayatımız vardı bir kere yanına gidip sonra bir anda bırakıp gitsem mi diye düşünüyorum bazen karaktersizlikse karaktersizlik :D
Seks hayatınız daha önceden varsa ilk olmayacağı için onun için fark etmez. Hoşuna bile gidebilir
Belkide ilişkinin sadece ins. Üzerinde kalmasını istiyor.
Yani duman yoluyla haberleşmediğimiz sürece sorun yok
demek seni kullanıyor 🤭🤭
Ne alaka yaa napıyoz sanki ksksks
bunu bilemem zaten sormam da gizlisn ama normal degil
Ya komik video içeriği atıp onun üstünden muhabbet dönüyor tek
Neden istesin ki. Flört bile değilsiniz
Hiroşima yıkıldı şu an jsjsjs
Kırılma
Nagazati öldü. Öldüm. Üzdün..
He he he kdksj şaka tabii az anasının gözü değilim ben
Nagazaki. Üzülme
Ya o ben değilim orda yaşıyorum jdjjs
Kolay gelsin o halde 😁
Ok jdnnz
Senin ona güvenmeni istiyodur
Öyle biri değil pislik biri. Yani instagramdan zaten konuşuyoz gerek duymuyor olabilr mi
Evet olabilir. Pislik olduğunun farkındadır. Sen istedin mi?
Duman yoluyla haberleşmiyoz ya aynı mantık gibi düşünüyorum
Bu kadarı yeterlide olabilir
Evet
Daha fazlasını istiyosun galiba
Tabii ki daha fazla iletişimde olmak isterim normal olarak
O zaman sen iste telefon numarasını
Yok yaa ben istemem
Seviyosun
Cinsiyet olarak algılama. Öyle huyum yok
Gereksiz takıntı diyelim
Senle ilgileniyorsa hoşuna gidiyordur
Anlamadım?
Sevgi değil de hoşlantı, en ufak bir yürümede kalp çarpıntısı msmmsn
Hoşuna gidiyor o kalp çarpıntısı
Tabii ki bayaa hatta
Şanslı çoçuk
Evet ya zor bulunur böylesi. Baksana bi yürüyor benim kalp çarpıntısı tavan kdkdkd onda da yürümek değil pp fena değilmiş dedi
Merak ettim şimdi
Beni mi onu mu neyi ksjsjsj
Seni ya 😅😅😅
Yani gay olmadığın sürece saçma bir soru sordum jdndnd
Gay değilim ya😁😁senden hoşalanabilirim😜😜
Jsjjsjs senin hakkını o manyağa versek olmaz mı
Omazz😜😜
Bana güvenme bak ben bad girl kdksjs
Dünyada kim kime güveniyor ki😱😱
Güvenenler yarı yolda kalıyor. O yüzden kendine dahi esnek söz ver. Akışa bırak yani. Anda kal
Evet akışına bıraktık. Anlık yaşıyoruz
Öylee
Mmmmm
Keşke mesaj atsa he şu an
Atmaz şimdi
Şom ağzını açtın
Attı mı?
Yaaaaa attı hem de gece 3 te. Ben hikaye paylaştım sırf o görsün diye. Bu saatte yazdı. Sonra öyle biraz sohbett
Memnun kaldın mı
Benden memnun bence
Özel görüşelim
Ne alaka
Bilmem