Şunu söyleyebilirim ki çok saçma bi konuyu bahane ederek beni terk etti. Neymiş bana güvenmiyormuş. Ki güvenini sarsacak bu zamana kadar hiç bi hareketim dahi olmadı. Ve defalarca kez öncesinde bunu yaptı. Hep benim çabamla ve ısrarımla yeniden başladık. Artık peşinden koşmaktan ve kendimi ifade etmeye çalışmaktan yoruldum. Telefonumu engellemiş ki bu çok saygısızca. Defalarca kez yaptı daha önce yine bu engelleme olayını. İg dan da çıkarmış beni. Şimdi ben ne yapayım? Lütfen bir akıl verin.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini niye yoruyorsun
Hep yorulan sensin
Çok alıştım ona. Yokluğu beni sarsıyor. 😞
Ama onun için değersizsin
Değerli olsam bunları bana yaşatmazdı değil mi?
Kızma ama gram değerin yok
Böyle davranır mı yoksa
Kızmıyorum. Anlamaya çalışıyorum. Gerçekten bir insanı sevince bu kadar değersizleşmek neden? Sevilmek neden ağır geliyor bu kadar bu insanlara...
Bir erkek kalbiyle söyler misiniz? Ne yapmam lazım? Kendimi geri mi çekeyim? Artık çabalamaktan vazmıgeçeyim? Buna çok ihtiyacım var. Size çok dua ederim. Lütfen 🙏
şu an kendine kötülük yapıyorsun kendini üzüyorsun
Onun umrunda değilsin
Niye onu düşünüp kendini üzeceksin
Bakın hiç koşulsuzca aşık oldunuz mu birine? Beklentisiz, çıkarsız. Ben gerçekten sevmesem bu kadar acı çekiyor olmazdım. Yoksa biliyorum kendime kötülük yaptığımı. Ama engel olamıyorum da kalbime.
Yaşamaz olur muyum
Sen bilirsin canım
Aylarca sen kötü olursun onun umrunda olmaz
Unutamazsin
Üf sen misin yoksa ya :(
Evet askimm naber
Valla ben hiç gülmüyorum şu an. Şakaysa da komik değil.
E unutamazsın diyom. senmisiniz diyin ne. alaka ki burdan miydi sevgilin
Yok değil de bi ihtimal 😞 şu an her şey olabilir. Kafam yerinde değil zaten.
Ve bir yüzsüz de benim hayatıma girdi valla bende kaç yerden engelledim hayla yeni numara. alip aramaya dev ediyyo ben de guvenmiyom
Nerelisin peki sen
O yüzsüz kimse haketti mi gerçekten bilmiyorum. Ama ben hiç haketmedim.
Valla haketti nerelisin sen
Yahu ne yapacaksınız nereli olduğumu?
Veriyorsanız akıl verin bana özel sorular sormayın rica ediyorum 🙏
Acaba o. musun diye memleket söyleyeceksin neden uzattın ki bu kadar onda yaziyo surekli annesinden abisinden arıyo yüzsüz benden sana eş olmaz diyom anlamiyo protez beyin
Engellediyse aramayın özel. ne sordum yahu kaç beden sudyen giyiyorsun mu dedim sehirini sordum ne uzattın
Ben sürekli arayan bi insan değilim. Kendimi ifade etmek için aradım. Sonra engelledi. Sağdan soldan arayıp taciz etmek vs tarzım değil.
Off iyi ya herkes bi gergin zaten.
Koca kafasin geren sensin benimde buna benzer. olayim var uztattin
Özel soru diyo Allah'ım ya 🤣🤣
ENGELLEDİYSE ARAMA” çok güzel akıl verdin sağol valla. Benim hiç aklıma gelmemişti aramamak
Siz erkekler hepiniz aynısınız ne anlıyorsunuz engellemekten çocuk musunuz siz ya? Daha bugüne bugün kimseyi engellemedim. Birini engellemem için sapık, ruh hastası vs olmazı lazım. Ne var yani bu kadar kötüsünüz? Aç o kızın engelini yazıktır ya.
Saçma sapan tiribe girme la değişik banane nabarsan yap protez beyin
Ya bırak Allah aşkına dinimize. kufur eden müslüman. olsa. selam yazıyoz. ditek engel
Ablacım önce üslubuna dikkat et. Bak ben sana hakaret vs ediyor muyum? Akıl vermeye gelmediysen gider misin sorumun altından. Zaten moralim bozuk bi de senle uğraşamam
Acmam ya yazma arama diyom yaziyo aryiyo insan gibi tane tane anlatıyorum yazma anlamıyor
Tamam açma. Çok iyi yapıyosun aferin sana
İki dk müsade edermisin ozele
Hayır tabi ki ne işim var özelde yazıyorsan buradan yaz.
Yazdığın şey de lütfen akıl vermek vs olsun. Yoksa uzatmayalım yoruldum arkadaşım 🙏 kafamı dinlemem düşünmem lazım
Tamam bb o zaman protez beyin olup bireni anlaticaktim sapık değilim korkma cinsel istismarda bulunmucam snana kalmadim
Burdan yazmam
Ya ben kendi derdime düştüm seni dinlesem de ne fayda. Ayrıca o protez beyin lafını da bi sal artık.
Yazma o zaman tamam napim şimdi bi de buna mı üzüleyim ya
Vallaha sovcem bak. allah aşkına git burdan
İmana gibi fikir alışverişinde buluncaz yaz diyoz anlamiyorsun beyine sinyaller aktarmalı. mi. gidiyo
At kestanesi
Kaç yaşındasın çocuğum sen 15 falan mı? Sürekli bi kelime oyunları? Gerçekten uğraşamıcam kendi kendine konuş dur.
At kestanesi mi?
Yok abla 13 yaşındayım evet hakediyorsun çünkü güzel. laftan anlamıyorsun
Konusurim tabi
Peki ablacım. Ben 29 yaşındayım bak. Al şimdi bu bilgiyle napıyosan yap. Hakaret etmeden önce belki bi düşünürsün artık.
Ablaaaa bende.28 im anladın mı. akil. yasta değil başta çok demokoji yaptın 2 dk. ozele gelmedin bak gel anlasicaz sana delikanlım sözü
Kardeşim nolur bak yalvarırım beni bi salar mısın? Bak sevgilimden ayrılmışım seviyorum onu diyorum. Özelde vs işim olmaz diyorum. Ben buraya o niyetle yazmadım. Benden sana ekmek çıkmaz. Sen en iyisi başka soruların altına uza yavaştan.
Ayrıca demokoji değil o demagoji. 🤦♀️
Lan sana sevgili. olalim sanal seks yapalım diyen mi var. koca kafalı az beynini kullan ağır sovecem şimdi yazma lan protez beyin
Git ötede. oyna spastik
Üsluba bak gerçekten utanmalısın. 🙏
Fazlasını hakediyorsun. kusura bakma sen. kasindin insan gibi tane tane anlatıyorum anlama. ozurlulugu var
Ya ne anlattın iki saattir hakaret okuyorum. Üstelik tanımadığın birine bu kadar rahat rahat çirkin şeyler yazamazsın. Bu özgüven nerden geliyor gizli kullanıcısın diye mi rahatsın bu kadar? Özür dile benden
Özür dilemelisin. Bi daha da tanımadığın insanlara hakaret etme. Ayıp.
Yoo mesaj dan da yazarım benim. ozguvenim var
Kaşınma sende. gel. dedi. gelmedin
Bak o üslubuna dikkat et. Seni bi daha uyarmıcam 😇 kaşınma ne demek kedi miyim ben? Gerçekten çattık ya
La uyarsan ne uyarmasan. ne ne yapabilirsin Allah aşkına yaa konusmucaksan gel. ozele. konusmucaksan kaybol
Bidaha yazmicam burdan özele geliceksen. adam. akilli. kinusuc delikanlı sözü sana
Ne yazıyorsan yaz buradan taktın özele deli misin nesin ya? Hayret bişe 🙄
Gereksiz inattasin sadece tamam gelme iyi geceler bidaha şans vermem. sana engellersin. zormu bu kadar
Başımın belası söyle he kullanıcı adın ne nerden bulucam ben seni hey Allah’ım ya
Aha boylee
Koca kafa