İlk buluşmanın verdiği heyecanla çoğu zaman hayalimizdeki anı gerçekleştiremiyoruz ama muhakkak çoğumuzun bir ilk buluşma hayali vaaar. 🤓
Kimisi evde güzel bir yemek hazırlayıp sohbet etmek isterken... 🍷yemek nerde ben ordaKimisi piknik yapıp daha salaş bir ortamda rahat hissetmek isteyebilir. 🥐yine yemek her yerde yemekBazıları ise şehrin haarika manzarası karşısında romantik bir akşam geçirmeyi tercih edebilir. 🌉tatlı tatlı heyecanlarPeki, sizin hayalinizdeki ilk buluşma nasıl? 🙌 Hayallerimizi konuşurken bir yandan da karşı cinse fikir vereliimm, bir taşla iki kuşş! 🤓💘
Ah! o ilk buluşma heyecanı bambaşka bir duygu, bir o kadarda gergin hissettiriyor.
İlk buluşma demek daha onun hakkında pek bir şey bilmiyorum demek. Bu yüzden romantik bir akşam yemeği ya da tüm günü onunla geçirmek için plan yapmak benim için daha karmaşık bir durum demektir.
Bunun yerine sempatik bir cafede sıcak bir kahve eşliğinde sohbet etmek tercihim olur. Ortamın kalabalık olması ikimizinde daha rahat davranmasına olanak sağlar. Ve sohbetimiz sararsa bu akşam yemeğine dönüşebilir.
İlk randevuya bir iş görüşmesiymiş gibi bakmamalıyız. Sanki karşımızdakine cv bilgilerimizi veriyormuşcasına kasılarak konuşmak herşeyi mafedebilir. Bu görüntü karşı taraf için hem samimiyetsiz hemde sıkıcı biri olduğumuz fikrine kapılmasına sebebiyet verir. İlk izlenim önemlidir. Kendimize olan özgüveni duruşumuzla ona hissettirmeliyiz. ❣️Konuşurken gözlerine bakmalı , ❣️Dinlemeyi bilmeli, ❣️Yerinde ve gerektiği kadar konuşmalıyız. Seçtiğimiz ortam tüm bu davranışlara etki eder bu yüzden doğru ortamı seçmeliyiz.
İlk randevu başbaşa sakin bir ortam tercih edilerek yapılmamalı bana göre. Çünkü böyle bir ortamda heyecan ve gerginlik çok daha fazla olur. Bu da sizin doğal ve samimi görünmenize en büyük engeldir. Bu şekilde hissederken sohbet ilerlemez ve tıkanır.
Bir ara tek başıma sanat müzesine giderken bir kız aynı yeri sordu ama tarif ettikten sonra beraber gitmeyi teklif etmekten çekindim, sonra müzede karşılaşıp bakıştık gülüştük derken kızı bir daha görmedim, belki ilk buluşma için biraz alışagelmişin dışında ama neden olmasın belki müzeden sonra bir yerde oturup bir şeyler yiyip içerken sohbet ederdik, aşk ilişkilerine umutsuz bakanlar için söylüyorum (sadece aşk ilişkileri değil arkadaşlık ilişkileri için de geçerli) karşınıza her an bir fırsat çıkabilir o yüzden şimdilik kendi hayatınıza odaklanın çünkü o anı beklerseniz ömür geçmez lakin bir gün gelecek, sadec benim gibi çekingen davranmayın fırsatı değerlendirmeyi bilin
Merhaba Sayın Adminim güzel sorunuz için teşekkür ederim.
Ben hayatımda bir çok konuda hayal kurdum ama kurduğum hayallerin peşine hiç düşmedim çünkü mantıksız bir hayal kurmak insanı hüsrana uğramaktan öteye götürmüyor. Ama bir gün olur da beni anlayan seven elmanın diğer yarısı olmaya karar veren bir kadın hayatıma girecek olursa onunla rahat olmak isterim çünkü insan rahat olduğu kişinin yanında her zaman için daha mutlu olur sohbeti ile içimi ısıtan aynı dili konuşacağım biri olmalı ve sorularla mülakat soruları şeklinde sohbet etmek yerine doğal eğlenceli vakitler geçirmek benim için öncelikli olacaktır.
Gerçekte ben: açmısın iki döner yiyek mi ıhı😅 ama ilk buluşma güzel bir mekanda ir kahve içmek ya da güzel bir mekanda akşam yemeği gülüşerek yerken birbirimize bakmak soru sormadan havadan sudan sohbet etmek bir an olsun bulunduğun durumdan çıkmak anı güzelleştirmek. Güzel olurdu yani normal liseli sevgililer gibi öğlen parkta buluşup simit yiyip ne biliyim el ele tutuşup parkın kenarında oturup izlerken öyle oturmak değil ilkin özel olması için ilkler özel olur ya😅😌
Benim için açıkçası ilk buluşma pekte önemli değil, resmiyet ve amibians önemli ama çok da gösterişli şeylere de gerek yok, kendimiz olalım, alelade bir ortam yeterli diye düşünüyorum. Mesela bir cafe ya da bir park..
Beden dili her şeyi ele veriyor çoğu zaman. Karşı tarafın benden etkilendiğini hissedersem ve bu karsilikliysa hayalimdeki ilk buluşma olur zaten mekanı, aksesuarı, vs lerinin hiçbir önemi yok.
Hayalimde ki ilk buluşma hmm yemek yemek istemezdim çünkü bı ara waffle yicegim zaman ilk buluşmada utanmıştım ve bu yüzden çocuk beni bı apartmanın önünde bekledi 😂😂😂😂. O yüzden internet kafeye gitmek isterdim bı CS atar kaybeden Starbucksa götürür ya da sinemaya felan.
Tamamen karşımda ki insanın enerjisi ve bana kattığı heyecan önemli benim için. Yoksa kırmızı mumlar romantik ortam falan bunlar ikinci planda. Keyifli geceler.
Kafede hatunu beklerken von von von sesiyle sokağı inletsin ve motorunu park etsin. Üstünde deri ceket ve deri tayt. Bir de siyah kask olmalı. Kaskını çıkarsın, saçlarını bir savursun. Bahçede masada oturduğumu görünce bir tebessümle yanıma gelsin. Ehhhoh öyle işte. Var bir hayalimiz..
İlk buluşma ya da başka bir şey.. İster evde, ister ofiste, istersem salaş bir mekanda ruhum, zihnim nasıl iyi hissediyor ve karşımdaki insan nasıl rahat ediyorsa orada buluşur, orada birlikte vakit geçirmek isterim. Önemli olan iyi hissetmek değil mi? Gerekirse salaş bir mekanda, sahilde köftecide, ister Kaşıbeyazda, Üsküdar da Nakkaştepe 'de restoranda.. Yer mekan, olacaklar önemli değil. Nasıl hissettiğimize bakalım..
Bizim ilk bulusmamizta yuruyus yapmistik guzel gecmisti hava soguktu benim yuzumden hastalandi ama olsun 😏 sonra ayrildik bir sene sonra tekrar goruselim dedik tekrar ilk bulusma oldu onda da yemek yemeye gittik oda guzel gecti Tam da dusundugum gibi oldu ikisi de. Ztn rahatca konusabiliyorsan sorun yok demektir piknikte yapilir kahve de icilir yuruyuste yapilir yemekte yenir. Yeter ki o kisinin yaninda rahat ol nerde oldugunuzun bir onemi yok
Güzel manzarası olan bir bankta oturup, yalansız bir şekilde ikimizde kendimizi anlatmalıyız. Ne bekliyoruz, ne istiyoruz ve gelekte bizi neler bekliyor.
Bence sade bir ortam olmalı. Güzel bir kahve dükkanı veya küçük bir pizzacıda buluşulabilinir. İlk buluşma için ev tercih etmem. Etkinlik sonrası yürümek be sohbet etmek isteyebilirim. Gerçi ben 8 sene önce yaptım ilk ve son buluşmamı 😂😂
Hayalimde bir ilk buluşma konsepti yok, tahayyül edecek kadar önemli ve heyecan verici değil benim için. Ama eli boş gidilmemesi gerektiği ilerleyen dönemlerde yüzüme tokat gibi vurulmuştur. Eli boş gitmek yok! :D
Aslında hayalimdeki ilk buluşma, tanıdığım biriyle bu nedenle tanışma amacı taşımıyor. Sevdiğim biriyle olması kafî, bir kafede tanışabiliriz ya da evde şık bir akşam yemeği ve içki olabilir hayallerim bile ikilemli 😄
Nerde olursa olsun fakat o an o ortamda kendimi özel hissetmek istiyorum. Sevgiyle, saygıyla karşılanmak istiyorum ve zamanın durmasını istiyorum ve aynı zamanda etrafımda her şeyi unutmak istiyorum.
Hiç buluşma hayal etmedim. Ne flörtten anlarım ne de benzeri konuları. Bizim veya onun mahallesinde herhangi bi yeme içme dükkanında olabilir. Dönerci veya çiğ köfteci gibi vs.
Lahmacuncuda buluşup birbirimize lahmacun yedirmek üff şimdi olacaktıki varya arasına yeşilliği koyacaktın üstüne bol bol limon sıkacaktın dürüm yapacan böyle ham ham