10 yıldır her konuda destek olduğum, arkadaş bildiğim insan beni sevdiğim kişinin gözü önünde darp etti. Bunlar da olaydan 1 saat sonra ise aralarında geçen mesajlaşmalar. Yeşiller sevdiğim kişiye, beyazlar arkadaşıma ait.
Anlıyorum kinlenmişsin kaç yaşındasında sana böyle el kaldırma cesareti buluyor maddi manevi tazminat açmanı tavsiye ediyorum kimsenin kimseye böyle tuzak vs bu şeyleri yapmaya hakkı yok çok sinirlendim şu an bunlar kendilerini ne sanıyor onurada güvenme derim hepsiyle aranı açık tut
Evet anladım bende böyle bir olay yaşamıştım gitmedim zamanla unuttum tabi ama çok zoruma gitmişti yani psikolojik olarak dışarı vs gidince korkuyormusun şiddetten sonra ağırmıydı yoksa itme kakma gibisindenmiydi
18 yaşındayız. Onur yanımıza bu bilge denen kızı çağırdı. Önceki gün (güya) benim hakkımda konuşmak için birbirlerine numaralarını vermişler. Bilge de sinirli sinirli geldi. Telefonumu elimden aldı ve babama bulunduğumuz yeri söyledi. Babam da şiddete meyilli bir insan olduğu için korktum. Sonra da kaçmaya çalıştım o sırada darp etti. Saçımdan çekiştirerek yolun karşısına geçirdi. Onur'a benim hakkımda "seni bir daha rahatsız ederse polisle git, nasıl olsa artık reşit, ailesinden bağımsız, hapse alırlar" gibi şeyler söyledi. O sırada da eli ya omzumdaydı ya da saçımdaydı yine. Kendimi savunmak için bilgenin bacağına tekme attım. Bilge denen kazulet daha da sinirlendi ve beni tekrar saçımdan çekerek yolun ortasına fırlattı.
Bu ergen psikolojisi biraz ayanlık var bilgede sanırım ve onurda az değil ilgi manyağı şerefsiz unut onu derim böyle erkekleri tanırım asalak gerizekalının tekidir kendini topla biraz unutmaya çalış zamanla unutacaksın zaten canım üzüldüm adına geçmiş olsun ama konuşma daha hiçbiriyle derim
Bu kız sevdiğim kişiye karşı beni türlü türlü şeyler söyleyerek dolduruşa getirdi. Ben de bunun etkisiyle onuru bunalttım ama kötü hiçbir şey söylemedim. Onur da bana kötü davranınca çileden çıktım. Onurun evine gittim konuşmak için. Ondan sonra da olaylar oldu.
Aslında ben tanıştırmadım. Ben bir keresinde telefonumu kapatmıştım, onur da merak etmişti. Benim Instagramımdan bilgeye ulaşıp mesaj atmış, beni sormuş. Öyle tanışmışlar.
Bunun farkina varmissan ne guzel. Eger cocuk da kiza yuz veriyorsa Ikisini de sutla hayatindan Mesajlardan anladigim kadariyla Psikolojini bozmuslar zaten Bas engeli Hayatindan da cikar.
Sen tecavüze uğrayan bir insana da "kim bilir ne yaptı" diyerek bunu normalleştirmeye çalışan alçak tayfadansın. Şiddeti de böyle normalleştiriyorsun. Bir de şu halinle utanmadan kadına şiddete karşıyım diyorsun. Yalan söyleme bari. Zavallı.
senin hayatın biryerlerde yazıyordu da ben mi okumadım. anlatmadan neyi nerden bileyim. tecavüze uğraman, her durumda en dürüst sen davranacağın anlamına da gelmez. Tecavüzcünü şiddetle kınıyorum, Allah belasını versin hatta... Ama ben ortalığı karıştırıp, çok erkekleri birbirine düşüren kadın gördüm. olasılığı yüksek olduğu için dedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
10 yıllık arkadaş bile bunu yapıyor nasıl insanlar var ya
Evet :/ maalesef
Biraz beynim karıştı anlamadım sanırım kim seni darbediyor
10 yıl boyunca arkadaşım dediğim kişi.
Kızmı erkekmi bu şahıs
Kız
Anlıyorum kinlenmişsin kaç yaşındasında sana böyle el kaldırma cesareti buluyor maddi manevi tazminat açmanı tavsiye ediyorum kimsenin kimseye böyle tuzak vs bu şeyleri yapmaya hakkı yok çok sinirlendim şu an bunlar kendilerini ne sanıyor onurada güvenme derim hepsiyle aranı açık tut
Haklısınız kesinlikle ama olayın üstünden 2 ay geçti :/ annem de polise gitmeye gerek görmedi. Ben de gidemedim.
Evet anladım bende böyle bir olay yaşamıştım gitmedim zamanla unuttum tabi ama çok zoruma gitmişti yani psikolojik olarak dışarı vs gidince korkuyormusun şiddetten sonra ağırmıydı yoksa itme kakma gibisindenmiydi
Saçımdan çekti ve tutup yerde sürükledi.
Kaç yaşındasınız yani durduk yere birandamı seni çağırıp konuşup etmeden yapıyor bunları
18 yaşındayız. Onur yanımıza bu bilge denen kızı çağırdı. Önceki gün (güya) benim hakkımda konuşmak için birbirlerine numaralarını vermişler. Bilge de sinirli sinirli geldi. Telefonumu elimden aldı ve babama bulunduğumuz yeri söyledi. Babam da şiddete meyilli bir insan olduğu için korktum. Sonra da kaçmaya çalıştım o sırada darp etti. Saçımdan çekiştirerek yolun karşısına geçirdi. Onur'a benim hakkımda "seni bir daha rahatsız ederse polisle git, nasıl olsa artık reşit, ailesinden bağımsız, hapse alırlar" gibi şeyler söyledi. O sırada da eli ya omzumdaydı ya da saçımdaydı yine. Kendimi savunmak için bilgenin bacağına tekme attım. Bilge denen kazulet daha da sinirlendi ve beni tekrar saçımdan çekerek yolun ortasına fırlattı.
Bu ergen psikolojisi biraz ayanlık var bilgede sanırım ve onurda az değil ilgi manyağı şerefsiz unut onu derim böyle erkekleri tanırım asalak gerizekalının tekidir kendini topla biraz unutmaya çalış zamanla unutacaksın zaten canım üzüldüm adına geçmiş olsun ama konuşma daha hiçbiriyle derim
Çok teşekkür ederim
❤️
💙
Olay tam olarak ne? Bu ss'leri sana sevdiğin çocuk mu attı?
Evet. Arkadaşım dediğim insanın muhtemelen sevdiğim kişide gözü vardı.
O çocuk kıza onları yazdıktan sonra hala seninle nasıl konuşabiliyor
Ertesi gün annem aradı çocuğu. Buluştuk. Engelimi kaldırdı ve bu ekran görüntülerini attı. Ama sonra yine kavga çıktı ve tekrar engelledi.
İlk başta neden kavga çıktı? Her şey o olaydan sonra olmuş çünkü
Bu kız sevdiğim kişiye karşı beni türlü türlü şeyler söyleyerek dolduruşa getirdi. Ben de bunun etkisiyle onuru bunalttım ama kötü hiçbir şey söylemedim. Onur da bana kötü davranınca çileden çıktım. Onurun evine gittim konuşmak için. Ondan sonra da olaylar oldu.
Kötü olmuş ya. Kız belli ki o çocuğu seviyor o yüzden seni dolduruşa getirmiş. Boş ver takma artık kafana onlar layığını bulurlar elbet
Haklısınız ama benden önce onuru tanımıyordu bilge :/ benim sayemde tanıştılar. Muhtemelen bilgenin derdi başka.
Seni de kıskanmış olabilir. Keşke onları hiç tanıştırmasaydın
Aslında ben tanıştırmadım. Ben bir keresinde telefonumu kapatmıştım, onur da merak etmişti. Benim Instagramımdan bilgeye ulaşıp mesaj atmış, beni sormuş. Öyle tanışmışlar.
Çok yanlış yapmış çocuk
Evet ://
Olayi pek anlayamadim cunku eksikler var
Senin hakkunda neden boyle konusmuslar
Senelerce arkadaşım dediğim insanın sevdiğim kişide gözü vardı muhtemelen.
Bunun farkina varmissan ne guzel.
Eger cocuk da kiza yuz veriyorsa
Ikisini de sutla hayatindan
Mesajlardan anladigim kadariyla
Psikolojini bozmuslar zaten
Bas engeli
Hayatindan da cikar.
Çocuk beni engelledi. Ama bilgiyi kesinlikle istemediğini söylemişti. Birkaç aya bana döner geri ama asla affetmeyeceğim
kadına şiddete karşıyım. şurası var sen neler karıştırdın o da var.
Ben sadece onlara güvendim.
senin algoritmanla hayatın algoritması aynı değil.
Sen tecavüze uğrayan bir insana da "kim bilir ne yaptı" diyerek bunu normalleştirmeye çalışan alçak tayfadansın. Şiddeti de böyle normalleştiriyorsun. Bir de şu halinle utanmadan kadına şiddete karşıyım diyorsun. Yalan söyleme bari. Zavallı.
senin hayatın biryerlerde yazıyordu da ben mi okumadım. anlatmadan neyi nerden bileyim.
tecavüze uğraman, her durumda en dürüst sen davranacağın anlamına da gelmez. Tecavüzcünü şiddetle kınıyorum, Allah belasını versin hatta... Ama ben ortalığı karıştırıp, çok erkekleri birbirine düşüren kadın gördüm. olasılığı yüksek olduğu için dedim.
Ben onlara zarar verecek hiçbir şey yapmadım. Ama onlar beni psikolojik ve fiziksel olarak darp ettiler.
senin öyle çevreyle işin ne?
Arkadaşlarin pek sağlam durmuyorlar ama sanki seninde bı kabahatin olmuş gibi?
Benim en büyük ve belki de tek kabahatim güvenmek.
Öyle ya da böyle şiddetin bahanesi olamaz, senin adına üzgünüm , vakit alacaktır ama unutmaya calis.
yeter artık kaçıncı görüşüm bu soruyu 😂
Bir türlü içim soğumuyor onlara karşı..
Geçende soruyu sabote edecek görüş yazmayın demiştin bana 😂