Dik kafalık da denebilir buna misal ben o kadar dik kafalıyım ki illa benim dediğim olcak. Dediğim olmazsa da uzaklaşma taraftarıyım yine söz dinlemem. Bu yüzden çok sık kavga ederim çünkü benim bildiğim doğrular en doğrudur bunun için çok sık araştırma yaparım ve okurum. Söz dinlemenin ben boyun eğme olduğunu düşünüyorum ve itaat etme olduğunu. Yalnızca Allah'a itaat ve boyun eğerim.
Karşıya söz geçirme dereceniz ne kadar ve dediğiniz olmazsa ne yaparsınız?
Evet Arif arslanin bu Yazdığı şeye katılıyorum ama ben burada kendi yorumumu söylemek istiyorum tabii ki de şimdi bir insana söz geçirme diye bir düğme ben kabul etmiyorum Çünkü bir insana söz geçirmek ne konu adeta kıskacı altına almak demektir sadece şöyle bir şey var ki sana duyduğu saygıdan ötürü Yani sana duyduğu sevgi ve saygının birleşiminden ortaya dön bir şeylere ses etmemesi desek daha mantıklı olur hani sadece derken bir insanın üstüne kişiliğine karakterine duruşuna oturuşuna kalkışına konuşmasına savunduğu fikirlere Bence araya bunları kaç saat daha mantıklı olur Çünkü öbür türlü söz geçirmek ne sanki Bak benim dediğimi yapacaksın yapmazsan kötü olur gibi günümüzdeki yanlış algılanan bir algı gibi durur
Ben karşımdakinin gerekçelerini dinlerim mantıklı ise uyarım ama benimki mantıklı ise sunarım ikna edecek kadar mantıklı şeyler sunarım tabi akılda soru işareti bırakmadığım halde yanaşmaz ise bendeki imajını zedelemiş olur
En İyi Cevap