Okuyup mantıklı görüş yazan herkese +1 vereceğim. 10 yıl boyunca arkadaşım dediğim, pek çok konuda destek olduğum insan, sevdiğim kişinin gözü önünde beni darp etti. Olaydan 1 saat sonra ise aralarında bu konuşmalar geçmiş. Sizce bu ikisinin amacı ne?
Sevdiğim kişiye böyle yazmış. Sizce amacı ne bu kızın?
Bir şey yapmadım ve komik bir durum yok. O 80 kglik kız beni darp ediyor arkamdan da böyle konuşuyor. Hem de sevdiğim kişiyle. Benden korkulur değil, onlardan korkulur esas.
10 yıl boyunca arkadaşım dediğim kişi beni sevdiğim kişinin önünde darp etti. Olaydan 1 saat sonra ise sevdiğim kişiyle arasında bu mesajlar geçmiş. Yeşil mesajlar sevdiğim kişiye, beyazlar arkadaşıma ait.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bilge şirretin teki ve bence bu zamana kadar seni aşşşırı kıskanmış
Haklısınız :(
zaten gerçekten yakın arkadaşın olsa 1 sevdiğin kişinin önünde öyle davranmazdı 2 arkandan bunları demezdi
Kesinlikle
senin artık son kullanma tarihin geçmiş ve arkadaşın sana doymuş
Onun son kullanma tarihi geçmiş esas ve komik değil.
bence de komik çünkü bu kadar her şey göz önünde dizi senaryosu gibi ve sen geçmişin hatrına diyorsun
Hayır geçmişin hatrı diye bir şey yok. O kız şu an burada olsa parçalarım.
sen de bu vicdan ve durum ve bir çok nasıl pişman ederim düşüncesi varken olmuyor yemiyor
Nasıl yani
bir şey yapamazsın şemsiye bir kere girmiş bir daha çıkmaz
Yok o kızdan intikamımı aldım sayılır
buradan sonra heyecanlı oluyor, ne gibi intikam aldın
Annesine anlattım bana yaptıklarını, annesi evini basmış yüzüne tükürmüş, arkadaşlarının yanında rezil etmiş onu.
işte bunu sevdim, bu kadar ki, geçmişe bakmayan canımı yakarım diyerek canını yakarım düşüncesine sahip insanlara hayranım nadir bulunuyor böylesi.
Teşekkürler
iyi günler
Esra güzel iyi gözüken ama aklı başında olmayan bir kızmış bunu cikarttim ben🤷♀️
Saçmaa
Anladim Esra sensin, ne yaptın bu vatandaşlara korkulur senden😂
Bir şey yapmadım ve komik bir durum yok. O 80 kglik kız beni darp ediyor arkamdan da böyle konuşuyor. Hem de sevdiğim kişiyle. Benden korkulur değil, onlardan korkulur esas.
Darp etme sebebi ne niye polise gitmedin
Kıskançlığından yaptı. Polise gidemedim çünkü bazı sebepleri var ve burada açıklayamam.
Neyini anlamadın? Kız hain işte gerçekten seni arkadaşı olarak görmüyomuş. Ya da artık ne yaptıysan o yüzden böyle düşünüyorlar
Ben bir şey yapmadım. Yapsaydım bile o kazuletin beni darp etmeye hakkı yoktu.
Dikkat et sevdiğin çocuga bi ilgisi olabilir
Haklısınız bana da öyle geldi.
Ben hicbir sey anlamadim
10 yıl boyunca arkadaşım dediğim kişi beni sevdiğim kişinin önünde darp etti. Olaydan 1 saat sonra ise sevdiğim kişiyle arasında bu mesajlar geçmiş. Yeşil mesajlar sevdiğim kişiye, beyazlar arkadaşıma ait.
Tamam simdi anladim. Senin sorunlarin oldugunu ve sana ders verdiklerini dusunuyorlar.
Bence o kız beni kıskandı, beni çekemiyordu.