Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet dostum önemlidir. Her anlamda. Ama şöyle bir şey de var, eğer erkek hak etmişse yani teni benim gibi başka bir kızın tenine değmemişse hak etmiştir. Yoksa elinden kız düşürmeyen erkekler evlenirken bakire olsun diye ağlamasın, o kızlar bizim olacak.
Ha bazıları der namus 2 bacak arasından mı ibaret diye? Sadece o olmasa bile çok önemlidir. Bazı kızlar da öyle, ben kucaktan kucağa atlayayım evleneceğim erkeğinde ilki olayım. İnşallah bana ve benim gibilere denk gelmezsin.
Kadının da erkeğin de namusu önemlidir. Giyimi önemlidir, kız benim mi kamunun malı mı yoksa? Her geçene baktırtmam ben sevgilimi kimse burada özgürlük diye ağlamasın. Ama sırf bende başka kızlar bana bakmasın hem de sevgilime haksızlık olmasın diye çok dikkat çekici giyinmezdim. Eşitsek böyle eşit olalım.
Namus önemlidir fakat hak eden namuslu biriyle beraber olur İnşallah. Yoksa hayatında yemediği pislik kalmamış erkeklere namuslu, temiz ve ahlaklı kız gelmez umarım. Aynı şekilde temiz erkeklere de öyle kızlar denk gelmez umarım.01 Yorumla- +1 yıl
Gelmez kardeşim ilahi adalet vardır ve bu arada adın haklı olaymış
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYani namusdan kastınız bekaret ise bu durum kişiden kişiye göre değişir. Evet bende namuslu kız isterim yalan söylemesin hırsızlık yapmasın iftira atmasın bakın bunlar namus göstergesi ama bekarete göre namus belirlenmez anladığım kadarıyla siz bu soruyu bekaret icin sordunuz neden erkekler bakire ister sorusuna gelince birçok cevabi olabilir kıskaçlık, ataerkil zihniyet, aldatılma korkusu , bakirler için denklik ve dini sebepler bazıları icinde cinsel organda oluşabilecek bozulmalar isteyen istediğini talep etmekte özgür herkesin seçme ve seçilme hakki var ama bir şeyi erkek yapınca normal kadın yapınca anormal olması yanlış umarım bu zihniyet düzelir
00 Yorumla
Namus iki cinsiyette de vardır insanlar namusu onuru ve şerefi için yaşar zaten sadece kızlara yüklenilmez o maalesef bizim ülke de böyle işte hep eskilerin halt yemesi bir de kızlık zarını kim çikardıysa onu bekaret olarak görüyorlar kızların kendileri bile bilmiyor vücuttakilerinin ne olduğunu kızlik zarı bekaret değildir namus iki cins için de önemlidir ben de namuslu bir kız isterim ve ben de öyleyim
01 Yorumla- +1 yıl
O eskilerin yarağindan çıktın be delsiz
+1 yılAnnemde hep namus felan diyor ama namus iki bacak arasında değil ki.. Ne kapalılar var göz kas arası neler yapıyorlar. Hani sevdiğim le bisi yapsam bu benim tercihim ama onun dışında başka kız erkekle her moku yiyenler asıl namustan yoksun olanlar. İnsanın gözü dışarıda ise hersey beklenilir. Ben mesela sevdiğim e çok bağlıyım.. Oda bana ama bunun nasmusa girdiğini sanmıyorum çünkü çocuk ta değiliz artık sonuçta çünkü hepimiz öyle dünya ya geldik. Ama sen hep başka kız erkeğe yaz bu tabikide iğrenç biis iii
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılÇoğu kişinin namusu blr "zar" olarak görmesinden kaynaklı maalesef. Ancak nadir de olsa o zar olmadan doğan kişiler de oluyor ve bizim kültürümüzde onlar doğuştan namussuz oluyor.(!) birde kadınların önceden ilişkiye girip girmedikleri o zar sayesinde belli olurken, erkekte hiçbir şekilde belli olmuyor, bu yönden de "NAMUS" lafını hep kadınlar üzerinde kullanıyorlar. Namusun bacak arasında değil de; beyinde, gözde, kalpte olduğumu anladıkları gün bir çağ daha atlayacağız.
11 Yorumla- +1 yıl
Kızlık zarı olmadan doğan herhangi bir vaka görülmemiş az önce baktım ne boş yapiyorsun sen
"Namus" kelimesine yüklediğin anlam önemli burada. saygılı düşünceli adil dürüst vicdanlı olması benim için namuslu olduğu anlamına gelir ve bunlar benim için önemlidir. Ancak namustan kastın eğer bakirelikse bir birliktelikle belirleniyorsa asla önemli değildir benim için.
11 Yorumla- +1 yıl
Domuz bir birey daha çok sikilmiş karı ile iyi evlilikler ozmn sen istiyorsan kimse karışamaz
+1 yılDiğer erkekleri bilmem, zaten beni de ilgilendirmez. Lâkin ben, namusa ve şerefe önem veririm.
Bu yüzdendir ki şimdiye kadar hayatım boyunca kendi namusumu ve şerefimi kirletecek birşey yaşamadım çok şükür.
Şimdi, herkes kendi hayatında istediği gibi yaşamakta özgürdür, yargılamak da benim haddime değil. Ben kendi çapımda, kendi dünyamda yaşayan birisi olarak, bu dünyama kabul edeceğim kişinin de bu hususta kendim gibi olmasını dilerim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamuslu ile bekareti karıstırmayın, sen gidip bir kişiyle olup pişman olursun evlenceğin adam kabul eder seni , ama sen evlenirken bakire bile olsan, evlendikten sonra gözün baskasına kayıyor ya da baskalarıyla gizili saklı bulusup konusursan. bu namussuzluga girer. Erkek için de aynı seyler gecerlidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe gerek var namusa ya okulda kızlar zenginlerle duşup kalktı her gun bır zenginin evındeydıler yinede onemsız diyen erkeklerle evlndıler yanlız kızlar alışmışya rahat duramıyoruz yazıyorlar alışmışlar farklı yemeğe 🙂🙂
10 Yorumla Namus deyince neden akla kadınlar geliyor?
Erkekler her haltı yiyor ama onlarla gurur duyuyorsunuz, yüceltiyorsunuz.
Erkeklere bir de soruluyor var mı bir kız falan filan ama kızın sevgilisi olunca mesela ailede kötülüyorlar16 Yorumla- +1 yıl
@SenaSwift erkekler her haltı yiyor derken napıyolar ya bi söylesene? hem ayrıca erkekler namussuz diye mi namussunuz yazık kafana napcan erkekleri sen kendinden sorumlusun
- +1 yıl
Herkes kendinden sorumlu ben de her erkekten bahsetmiyorum bazı erkekler var sevgilisine kendi malı gibi davranıyor kısıtlıyor giyimine falan karışıyor ediyor ama kendisi özgür, istediği her şeyi yapıyor kimse de bir şey demiyor. Kızlarla takılıyor, hatta tecavüz eden bile var, istediği yere istediği saatte gidiyor ve kimseye hesap sormuyor ama aynı şeyi kız yapamaz kız yapınca namussuz oluyor kız tecavüze uğrasa namussuz oluyor mesela. Kimse de istemiyor o kızı sanki kendi isteğiyle tecavüze uğramış gibi. Sanki onu kimse zorlamamamış gibi.
- +1 yıl
Valla ona bakarsan bu devirde kadınlara güvenmek de zor kocasını aldatan kadinlarla doldu ülkemiz cinsellikte begenmedigi aldatmasini haklı bulan kadinlarla dolu ülkemiz
- +1 yıl
@SenaSwift yani kadınları da körüne savunman doğru değil yine de
- +1 yıl
sosyal hayatta kadınlar daha rahat bikere herkes kadınların sözünü ciddiye alır erkeklere kimse güvenmez , ona rağmen hala yok şu yok bu diyosun sonra da eşitlikten bahsediyosunuz ve rahatsız olduğunuz konu da bu bence siz kendinizi herkesten üstün gören kibirli insanlarsınız
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılNeye göre namus neye göre namussuzluk. Yani şimdi baktığınızda kızlar erkek arkadaşları var diye namussuz diyenler de var. Erkek gidip bir kadına tecavüz ettiğin de de erkeğe namussuz diyen de var yani çok çeşidi var bunun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTemiz olanın temiz istemeye hakkı olduğunu düşünüyorum. Başkasının altına yatan bir insanı midem cidden kaldırmıyor he yapsaydım sorun olmazdı.
30 Yorumla Namus İki taraf için de geçerlidir. Biri namussuzsa namuslu kişi istemeye hakkı yoktur. Ama değilse istemesi en doğal hakkıdır.
30 YorumlaNamuslu evet belki fantezisi olabilir fakat sadece benimle düşünüyor ise namus beyinden geçenlerdir bazen orada bile aldatabilirsin sevdiğini yapmadan bile..
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sormaya bakarak (namusu ne anladığını) çok merak ettim. Namus önemli mi en demek la
17 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani sana göre ney ki namus
- +1 yıl
Sana sorduğum şeye bile cevap veremiyorsun teyit almadan. Namus kavramın çok sıkıntılı. Neyse bence ye gelince; haysiyetsiz olarak anılmamak yüz kızartıcı işlerle anılmamak ve elbette edeple olmaktır. Bakire olan namusludur demem biliyorsun bu işin yöntemleri var ben karaktere yansıyan paya önem veriyorum. Elbette birliktelik ilişkileri evlilikten farksız olmuş ve hayatını bundan değiştirmemiş insanlar da çok namuslu değildir..
Soran+1 yılNe alakasi var teyitle. Namussuzluk bana göre evlenmeden birlikte olmak falan ama sadece buda değil aldatmakta namussuzluk ya da başka şeyler iste yani namussuz olan tek kız değil erkek kız ayrımı yapmadim ikiisnin de var ama bu benim haddime degil isteyen isteidgini yapsin herkes layigini bulsun diyecegim bu kimseyi yargilayamam
- +1 yıl
Doğru.. dedim ya yüz kızartıcı herşey ( namussuzluk sayılır)
Soran+1 yılOnaylanmaya ihtiyacım yoktu biliyorum zaten ne olduğunu baştaki uslubunuz beni kırdı biraz hayırlı günler
- +1 yıl
Kendi dediğimi tekrar tasdiklemiş oldum sizi onaylamadım dedim ya her yüz kızartıcı şey diye başta , ayrıca kırmak niyetinde değildim kusura bakmayın
Soran+1 yılHakkınızı helal edin regl zamanindayim sinirleeim bozuk biraz herseye aliniyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnemli. Önemsiz diyenler ya da namus bacak arası değildir yahu diyenlerde gelir birazdan. Gerci ne olacak. Karısını başkasıyla paylaşan hayal edenlere sorsak namus önemsiz der ya da namus beyindir beyin der. Beynini miktiklerim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakin mesela buyrun namus timsali bir arkadaş. Soralim bakalım. Namus bunda neymiş önemli miymis onemsizmiymis.
Swinger icin bayan partner? ↗
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılnamus olarak bakire kelimesini bagdastiran insanlar bile var ya ama hani aklı başında olup yeni bir insanı sevmiş ise onunla devam eder
00 Yorumla Namus eskiden değersizdi çünkü heryerde yaygındı!! Şimdi daha kıymetli oldu çünkü bu kadar namussuzun içinde bulmak çok zor artık.
00 Yorumla
+1 yılBu devir de önemi kalmadı çünkü çoğu birbirine benziyor dengini buluyo herkes bir şekilde git gide kötüye gidiyoruz hayırlısı bakalım..
04 Yorumla- +1 yıl
@hayırdırlzaaaan Yok la satmadım😂
- +1 yıl
Duruyor hâlâ öyle çok zor durumda kalırsak satarız ama şu an zorlamıyor
- +1 yıl
Almadım mk 😂
- +1 yıl
@hayırdırlzaaaan Knka hevesim kaçtı zaten arabayla artık pek ilgilenmiyorum, ne olacağımızı kimse bilmiyor ben bile bilmiyorum
Erkekte kızda namusundan sorumludur.. tek kıza yüklenen bir şey değildir
10 Yorumla
+1 yılNamustan ne kastedildiğine bağlı mesele bacak arasıysa işleri zor
01 Yorumla- +1 yıl
@buipekkacmaz neden öyle dedin
+1 yılNamussuz erkekler namuslu kızlar mı istiyor şimdi de
02 Yorumla- +1 yıl
Sanada 150 gram karıkılıklı
- +1 yıl
@Yusuffahdhnd güldürdün beni sağol. Namus kavramını da sorgulamak lazım, ama burada kastedilen anlamıyla konuşuyorum. Şunu söylemeye çalışıyordum, yani biz erkekler çok mu namuslu takılıyoruz da namuslu kızlar istiyoruz. Sen ne düşünüyorsun acaba?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani çok seversem sorun yapmam bide geçmişini çevresinden gizlemiş kız çok önemli. Uluorta yaşamışsa eyvah derim o çok sıkıntı. Bide kız güzel ve zekiyse başarılıysa önemsemem pek. Ama hem kız güzel olmayacak hem kendini kullandırmış olacak değmeyecek insanlarla fazla yaşayacak falan öyle kızla evlenmek istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok önemsiz yatsın biriyle sonra gelsin evleniriz sıkıntı yok kanka böyle arabası olsun yeter 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Namustan kastın nedir? Hak yemek hırsızlık dedikodu yalan vs mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılNamus olarak ruhuna bakarım, iki bacak arasına değil.
03 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediğine sen inandın mı birader 😀
- +1 yıl
@JAPANMOTORS ben direk erkeklerin kıçına bakıyorum gerisi umrumda değil siz düşünün napayım :D
- +1 yıl
Yinemi sen MK 😀😀😀
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Namus önemli tabi kadın için de erkek için de neyse gidip nesquik yiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendimiz oyle oldugumuz icin istememiz yanlis mi oluyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver güzelim o içten gelmesi lazım anlatarak izah ederek anlaşılacak bişey değil.
00 Yorumla
+1 yılNamusu sadece iki bacak arasında zanneden insanlar var ne yazik ki
07 Yorumla
Soran+1 yılBaska sebeplerde var tabi ama iki bacak arasida namus
- +1 yıl
Nerde iki bacak arasında değilde 😀
- +1 yıl
Sadece dedim arkadaşlar
- +1 yıl
Hastane köşelerine gidip saf ahmetlere kendimi en kolay yoldan nasıl gagalarım diyen fatmaları ne çabuk unuttunuz nams iki bacak arasında değil diyorsunuz ama fatmalar 2 back arası için hastanelere gidiyo 😀😀😀
- +1 yıl
Kimse yanlış anlamasın ben gördüklerime bakarak konuştum 😀
- +1 yıl
@JAPANMOTORS lan grzkali sadece dedim algın kıt mı? Namus diyince aklına sadece kadın gelir iki bacak arası gelir. Peki ya siz? Size her şey mübah değil mi? Her halta karışır ardından da bakir kız istersiniz
- +1 yıl
Yoo ben ter temiz bakir adam gördüm karının birisi geldi kendini gagalayacaktı çocuğu ben uyandırdım grizekalı sensin 😀
+1 yılSor bakayım namuslu erkek var mı diye çıkın artık bu kafadan namus kadına has değil
125 Yorumla- +1 yıl
Herkes için konuşma dostum aşırı derecede ağrıma geldi ve sinirlendim. Nasıl namuslu ve temiz kız varsa aynı şekilde erkekler de var.
- +1 yıl
Kadın var mı desen keşke alayı herhalti yemiş
- +1 yıl
@caesaryavuz sor dedim zaten hiç yok demedim sıkma canimi
- +1 yıl
@JAPANMOTORS kadın da erkek de namusundan sorumludur
- +1 yıl
Orası ayrı ama senin yaklaşımın çok farklı 😀
- +1 yıl
@JAPANMOTORS evet hep kadınlara ait biseymiş gibi kullanılmasından sıkıldım ben de söyledim ne var bunda
- +1 yıl
Nmuslu erkek var mı derken Orasını yanlış anladım ben 😀
- +1 yıl
Benim yorumumu okumanı tavsiye ederim.
- +1 yıl
@JAPANMOTORS peki
- +1 yıl
@caesaryavuz Okudum kardeşim aynen öyle dediğin gibi keşke herkes senin gibi düşünse
- +1 yıl
@caesaryavuz umurumda değil
- +1 yıl
Niye öyle dedin anlamadım neyse
- +1 yıl
@JAPANMOTORS Hümeyra kardeşimize de dedim de umrumda değil dedi galiba zoruna gitti
- +1 yıl
@caesaryavuz İkinizde ne boş yaptınız çok yazık beyninize🤦
- +1 yıl
@JAPANMOTORS Sen de defol artık mal
- +1 yıl
Yorumumu oku boş mu dolu mu görürsün?
- +1 yıl
@caesaryavuz okumuyorum git diyorum kıt mısın
- +1 yıl
Değilim kardeşim de sen baya öylesin. Neyse canın sağolsun yine de.
- +1 yıl
@caesaryavuz Çok belli!
- +1 yıl
Kardeşim senin sıkıntın ne? Niye ilk başta normal gibi de şimdi değişik cevap veriyorsun? Neyse saygısızlık yapmayacam yine de.
- +1 yıl
@caesaryavuz İyi misin sen sus artık
- +1 yıl
Senin amacın ne Ablacım. İyiyim ve yazdığım şu yoruma aptalca cevap veriyorsun ya. Tövbe tövbe ''Kardeşim senin sıkıntın ne? Niye ilk başta normal gibi de şimdi değişik cevap veriyorsun? Neyse saygısızlık yapmayacam yine de'' yorumum bu adam gibi saygısızlık yapmayacağım diyorum dediğine bak. Abla sen iyi değilsin git yat Allah aşkına ya. Bana da bir daha ters ters cevap verme tanıdığın cıvıklardan değilim haberin olsun. Şimdi uyu mışıl mışıl
- +1 yıl
@caesaryavuz boş yapan sensin abicim bak işine
- +1 yıl
Resmen tescilli, belgeli psikolojisi bozuk biri. Engel yeter anasını satayım
- +1 yıl
@caesaryavuz Aynen öyleyim uzaa
Önemli tabi. Neden önemsiz olsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil kızlara namussuz deniyor
+1 yılNamussuz bile namuslu istiyor, halimize bak aw.
10 Yorumla
+1 yılNamusun cinsiyeti mi var 🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için önemi yok aksine yaramaz kızları daha çok beğeniyorum ben :)
00 YorumlaYok istemiyotlar rahat ol sadece seksi istiyorlar
00 YorumlaNamus sadakat tir kadın erkek herkeste olmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılnamuzsuz nası oluyo awsu
00 Yorumla Insanlar kendinde olmayani daha cok ister
00 Yorumla
+1 yıl2015 e kadar onemliydi artik degil..
02 Yorumla- +1 yıl
Niye 2015 de mi hadi ordan seni
- +1 yıl
Niye 2015 de mi sitiler seni
+1 yılNamus Dedigin Bacak Arasında degil Beyinde Olur
01 Yorumla- +1 yıl
Sikilmiş biri ile evlenirsin yâni
+1 yılGecmisi temiz olanlar temiz istemeli isterler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Namusluymuş namussuz😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılNamus 2 bacak arasında değildir
00 Yorumla az ırıspı olsun çokta namuslu sıkar lan
01 Yorumla- +1 yıl
Seni yetiştirenin ağzina vereyim
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. İnsanın ruhu namussuz olmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNamussuz kızlamı evlenek aw
01 Yorumla- +1 yıl
Vallae ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılnamusuna sahip çıkamayan kadından hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılCahil cahil konuşmayın ya
00 Yorumlaİnsanların isteklerini sorgulayamazsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. yani göz göre göre kaşmir alacak hali yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre hepsi hikaye
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi senin popo otoban olmuş hikaye olur tabi
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi düşünen insanlar la aynı dünyada yaşamak istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet! Namussuz kızı napıcam ben
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılNamıssız kız candır
00 Yorumla
+1 yılÖnemli
00 YorumlaŞerefi olan her kişinin namusu önemlidir
00 YorumlaBence erkekler icin farketmez
01 Yorumla- +1 yıl
Erkek için farketmezse Hz yuzufun sakındığı neydi?
+1 yılOnemli nokta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok bizimkiler orr. pu istiyo🤣 gel babaya
00 Yorumla
+1 yılOnemli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamustan kasıt nedir
01 Yorumla- +1 yıl
Sikilmemiş
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?