Yıllar once kandırıldım iliskim oldu benimle olmak icin tanışmış aylarca rol yaptı. Sonra da gercek niyetini söyleyip bıraktı. Aşamadım 3 yıl oldu tam ve hala kin doluyum ne kendimi ne onu affedemiyorum. Hala yaptıklarini hatirlayıp kendimi hırpalıyorum. Ilk beraberligim olmasaydı belki aman der geçerdim ama duygularım her konuda kullanıldım. Artık iyileşmek unutmak önüme bakmak istiyorum. Tekrar, bu sefer doğru insana güvenmek sevmek geçmişi silmek en buyuk arzum. Numaramı değistiricem ,
Kafamı meşgul edicek işime donüp surekli meşgul olucam. Spora başlıcam. Yurücem keyif aldığım şeyleri yapıcam iyi olucam ben.
Dua eder misiniz kötuyüm kurtulmak unutmak istiyorum.
Kafamı meşgul edicek işime donüp surekli meşgul olucam. Spora başlıcam. Yurücem keyif aldığım şeyleri yapıcam iyi olucam ben.
Dua eder misiniz kötuyüm kurtulmak unutmak istiyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncelikle beynini resetle hayatına hedef koy
Yine başa sarıyorum yaptıklarını unutamiyorum onu değil.
Bak şimdi üzüleceksin ağlayacaksın ama kendine bir yol bulmak zorundasın orda kalırsan ömür boyu mutsuz olursun ama ordan çıkmak zorundasın
Normal değil 3 yıl oldu hala aynı seyler icin hırpaliyorum kendimi
O bataklıktan çıkmak istiyor musun
Evet cok
O zaman yapman gereken aynada kendine bir bak ve deki kendine ben gizel bir kadınım ve ben güçlüyüm artık ayağa kalkma vakti de
Inşallah
Emin ol yaparsın çare sensin
Ve yardım istersen ederim
Yazdim
Unutabilmek için önce affetmen gerekiyor.
Asla
Ömrüm boyunca ah edicem
O zaman unutamazsın
Her yolu denerim unutmak icin ama asla affetmem
Deneyebilirsin. Ama unutabilmek için önce affetmen gerekiyor bunu unutma.
Affedilecek biri degil o
Yaptıgı igrençlikleri boguldugu çopluğunde ödesin cezasını
Sen bilirsin
👍👍👍👍
Beraber oldunuz mu
Evet zaten o yüzden bu kadar yıprattım kendimi
Olmasaysim umrumda olmazdı
Bak sen ilk degilsin bunları yaşayan sonda olmayacaksın ve bu pislik insanlar hep hayatımızda olcaklar. Bende az kalsın boyle biriyle cinsel degilde flört olcaktık daha yeni tamamiyle benim saflığımdan ve adamın cakal olmasından kaynaklı neyse beni uyardılarda cok sukur baslamadan bitti sonradan anladım anasının gözüymüs ve senin dedigin cumlelerin aynısını kurdum numara degistirmeye kadar hemde
Uyanık ol. Ben yıllarca kimlere haddini bildirdim çakallari sezip uzaklaştirdim.
Bunda tıkandım beynim durdu aptallaştım
Cok mutlu oldum farkkettigine.. oyle zor ki onun psikolojisini atmak. Birşekilde başarıcam
Biliyorum herşeyin farkindayım ama içimde aşamıyorum. Iyileşicem inşallah
Bende Şu an guvensizlik var bide insanlara karsı set koydum baya yani cok zor olcak benim icin cok hayal kırıklığına ugradım yani hâlâ senin gibi 'nasıl ya' diyorum yani bende normalde kolay kolay kimseyle oyle isim gucum olmaz ama dedigin gibi bunda takılı kaldım ama aklıma geliyo hersey yalanmış ben tek basima yasamısım hareketleri konusmaları falan ama cok sukur oylece kalmış diyorum simdi merak etme unutmazsın belki ama alısırsın Allah buyuktur
Birseyler yaşamayinca kolay oluyor unutmak
Kapıma gelse istemiyorum canı cehenmme o denli tiksindim. Şerefsizz daha kimlerin gunahına girmis oymamış kullanmiş. Boyleleri hasta ileri derecede kisilik bozuklugu olan tipler. Bir de bunu polis yapmışlar dusunebiliyor musun.
Sanki ben peşimden kosmusum gibi soylediklerini bir bilsen kafayı yersin. Ona çok ağır bedeller ödeten biri olması lazım.
Ilahi adalet şaşmaz elbet herkes yaşadigini yaşamadan ölmeyecek. Temkinli ol tekrar güvenip seveceksin sadece çok iyi tanı.
Ben biraz takıntılıyım o yuzden unutmakta problem yasıyorum ama onceki gibi degilim aptal asık gibi geziyodum ortada agzı kulaklarında salak gibi hergun hevesle anlatıyodum herkese gercek yuzunu gorunce bosluga dustum inanamadım ben bu sacmalıga nasıl kör oldum diye ama bi yerde insanın basireti baglanır diyolar ya o hesap heralde dedigin gibi bundan sonrası olucak kişiyi oyle sorgusuz sualsiz hayatıma almam kötü ama tecrube oldu ne diyeyim
Bu oyle bir manyak ki beni sevdigini soylemis hareketlerimden sonra soğumuş. Ulann insan sevdigi kadına bunu yapar mı. Allahim hepsi ruh hastası. Dikkat et gevicek inşallah
Valla bana herkes ayniymis gibi geliyo ama Allaha havale ettim icim rahat bu devirde polisti askerdi ogretmendi kimseye guven olmaz Allah iyi insanlarla karsılastirsin insallah