Aşk İlişkileri Kocam benimle öpüşmüyor niye öyle? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Evli bayanlar kocanız dudaktan normal zamanda öpüsürmü? Güncellemeler+1 yıl Ay ben çirkinim galiba Kocam benimle öpüşmüyor niye öyle? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sennle öpüşmek çekici gelmiyor olabilir. Yoksa evlisin keyif sizin keyfiniz an be an dudak dudağa olabilirdijiz. 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye ya duraklarım dolgun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dolgun olması öpülesi olmasi anlamina gelmez veya senin karakterin kaynakli da mesafeyi koruyor olabilir bilmiyorm. Esini taniyan sensin Yorumla Soran +1 yıl Olabilir pek cilve yapmam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bir ara bir sevgilim oldu, aşık değildim, benimde öpüşesim gelmiyordu. ama aşık olduğum kızla tek istediğim şey öpüşmekti. bence aradaki aşkla alakalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşık olarak evlendi ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl valla onu bilemem ben aşık olmadığım zaman öpüşmek hiç içimden gelmiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl alışkın degildir, hiç yapmadıysa tiksiniyordur.ona alıştır, zamanla düzelir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bana kim alıştircak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl zamanla alışır insan, sürekli deneyin.çok takmayın bu kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onu sürekli habersiz öp. Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kötü mü görünüyor dudakların ya da nefesin mi kokuyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorumki nasıl gorunuyor Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Yani sen kendine bakınca güzel mi Yorumla Soran +1 yıl Bence güzel Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl O zaman nefes kokusu olabilir Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Seni görmek istiyorum nasıl birisin çirkin değilsindir bence Yorumla Soran +1 yıl Bencede değilim Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Yüzden nasılsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok fazla öpüyor sıkılıyorum artık sürekli dudaklarıma yapışıyor 0 0 Yorumla
KimselerKimsesiz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sevgisi azalmıştır. Seven insan kaşını, gözünü, dudaklarını her yerini öper. 0 0 Yorumla
Dingonunαhiяindαkiαɫ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 65% +1 yıl Öpüşmesi lazım neden öpmesin ki bilemedim 3 0 Yorumla
umutlukral Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. sekste de mi öpüşmüyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aceleye getiriyor Yorumla umutlukral +1 yıl Dudak çok zevk verir ya seksten anlamıyor kocan Yorumla
açılınavukatım Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sevişirken de mi öpüşmüyor? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sevişirken eh işte Yorumla açılınavukatım +1 yıl Ağzın falan kokmuyor di mi? Yorumla Soran +1 yıl Ağız bakımımı yaparım Yorumla açılınavukatım +1 yıl Ya öpüşmeyi sevmiyor ya seninle öpüşmeyi sevmiyor. Sevişmeleriniz özensiz sıkıcı mı peki? Yorumla Soran +1 yıl Oldu bittiye getiriyo birde başlıyor bide Yorumla açılınavukatım +1 yıl Bi özele gel Yorumla
Jaqen_hghar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Belkide tükürükten iğreniyordur. :) 0 0 Yorumla
SaAdimAzrail Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sevişmeyi sevmeyen adamlarla evlenmeyin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasıl koca ya hatun dudaktan öpülür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende anlamadım sordum çirkiniyim diye ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadının alt dudağı üst dudağı opulmeden sevişmeye de karşıyım Yorumla
Gokayy1907 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sigara içiyorsan hayatta :) 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yo içmem Yorumla Gokayy1907 +1 yıl ne güzel içmemen nefret ederim ben kötü tecrübelere dayanıyor eşin sevişmeyi sevmiyor o zaman vakit kaybetmeden ilişkiye yöneliyor Yorumla Soran +1 yıl Evt aynen aceleye getiriyor nasıl erkek bu ya Yorumla Gokayy1907 +1 yıl ne kadar süre evlisiniz ve başka değişen monotonlaşan şeyler oldu mu bugün ki burada ki sorum ama kimse cesaret edip yorum yapmadı bile senle paylaşayım özelden sormuştum yorumunu merak ediyorun Yorumla Gokayy1907 +1 yıl Kızlar, Sorum özellikle evli olanlara cinselliği bir görev olarak mı görüyorsunuz yoksa zevkini almaya mı bakıyorsunuz? ↗ Yorumla Soran +1 yıl Işte dudağından öpmuyo o kadar Yorumla Gokayy1907 +1 yıl anladım eskisi gibi ilgisini çekmiyor olabilirisn soruma göz attın mı yorum yaparsan sevinirim diğer başka soruların varsa yanıtlamak isterim Yorumla
prisonn8767891 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl severekmi evlendin görucu usulumu normal degil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Severek Yorumla prisonn8767891 +1 yıl es, nle konus bir sorun var bunda Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kocana sor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sordum sen istemiyorsun diye öyle yapıyorum diyor Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ayıp etmiş 0 0 Yorumla
Kaptanı Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Sevmiyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Kaptanı +1 yıl Sen sevyomusun peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sennle öpüşmek çekici gelmiyor olabilir. Yoksa evlisin keyif sizin keyfiniz an be an dudak dudağa olabilirdijiz.
Niye ya duraklarım dolgun
Dolgun olması öpülesi olmasi anlamina gelmez veya senin karakterin kaynakli da mesafeyi koruyor olabilir bilmiyorm. Esini taniyan sensin
Olabilir pek cilve yapmam
bir ara bir sevgilim oldu, aşık değildim, benimde öpüşesim gelmiyordu. ama aşık olduğum kızla tek istediğim şey öpüşmekti. bence aradaki aşkla alakalı
Aşık olarak evlendi ama
valla onu bilemem ben aşık olmadığım zaman öpüşmek hiç içimden gelmiyor
alışkın degildir, hiç yapmadıysa tiksiniyordur.
ona alıştır, zamanla düzelir
Bana kim alıştircak
zamanla alışır insan, sürekli deneyin.
çok takmayın bu kadar
onu sürekli habersiz öp.
Kötü mü görünüyor dudakların ya da nefesin mi kokuyor
Biliyorumki nasıl gorunuyor
Yani sen kendine bakınca güzel mi
Bence güzel
O zaman nefes kokusu olabilir
Seni görmek istiyorum nasıl birisin çirkin değilsindir bence
Bencede değilim
Yüzden nasılsın
Çok fazla öpüyor sıkılıyorum artık sürekli dudaklarıma yapışıyor
Sevgisi azalmıştır. Seven insan kaşını, gözünü, dudaklarını her yerini öper.
Öpüşmesi lazım neden öpmesin ki bilemedim
sekste de mi öpüşmüyor
Aceleye getiriyor
Dudak çok zevk verir ya seksten anlamıyor kocan
Sevişirken de mi öpüşmüyor?
Sevişirken eh işte
Ağzın falan kokmuyor di mi?
Ağız bakımımı yaparım
Ya öpüşmeyi sevmiyor ya seninle öpüşmeyi sevmiyor. Sevişmeleriniz özensiz sıkıcı mı peki?
Oldu bittiye getiriyo birde başlıyor bide
Bi özele gel
Belkide tükürükten iğreniyordur. :)
Sevişmeyi sevmeyen adamlarla evlenmeyin.
Evet, öpüşülür. Eşinde sorun var.
İlgisini çekmiyorsundur
Nasıl koca ya hatun dudaktan öpülür
Bende anlamadım sordum çirkiniyim diye ama
Kadının alt dudağı üst dudağı opulmeden sevişmeye de karşıyım
sigara içiyorsan hayatta :)
Yo içmem
ne güzel içmemen nefret ederim ben kötü tecrübelere dayanıyor eşin sevişmeyi sevmiyor o zaman vakit kaybetmeden ilişkiye yöneliyor
Evt aynen aceleye getiriyor nasıl erkek bu ya
ne kadar süre evlisiniz ve başka değişen monotonlaşan şeyler oldu mu bugün ki burada ki sorum ama kimse cesaret edip yorum yapmadı bile senle paylaşayım özelden sormuştum yorumunu merak ediyorun
Kızlar, Sorum özellikle evli olanlara cinselliği bir görev olarak mı görüyorsunuz yoksa zevkini almaya mı bakıyorsunuz? ↗
Işte dudağından öpmuyo o kadar
anladım eskisi gibi ilgisini çekmiyor olabilirisn soruma göz attın mı yorum yaparsan sevinirim diğer başka soruların varsa yanıtlamak isterim
severekmi evlendin görucu usulumu normal degil
Severek
es, nle konus bir sorun var bunda
Kocana sor
Sordum sen istemiyorsun diye öyle yapıyorum diyor
Ayıp etmiş
Sevmiyor mu
Bilmem
Sen sevyomusun peki