Uzak mesafe ilişkisindeki sevgilim nude istedi sonrasında ise istediği için özür diledi yaptığı iyi mi kötü mü anlayamadım?

Sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşiyoruz sosyal medyadan tanıştık 8 9 ay falan oluyor 3 aydır da sevgiliyiz işte her gün her saat konuşuyoruz hiçbir sorunumuz yok daha çok genç olmamıza rağmen evlilikten falan çok bahsediyor hatta tüm ailesine falan ilişkimizi söyledi neyse arada cinsellik konusu falan açılıyor tam direk demiyor ama beni arzuladığını falan söylüyor duş çocuk evliliğin ilk gecesi işte bunlari şakayla karişık konuşuyoruz ben hep olumsuz bir şekilde tepki veriyorum buna üzülüyor neyse geçenlerde nude konusu açıldı ilk başlarda öyle bir şey istemem yanlış bir davranış olur bence dedi ama sonrasında konu baya uzayınca bana hazır olduğum bir zamanda nude atmami istedi daha önceden hiç görmediğini merak ettiğini dedi Bende ne olumlu ne de olumsuz bir tepki vermedim şu an ilişkimizin çok yeni olduğunu falan söyledim. o da haklisin dedi ama atacaksam onu cok bekletmiyim falan dedi konuyu kapattık ama sonra ama yine açıldı işte çok aklına takıldığını çok isteğini falan dedi bende ona atmak istemediğimi söylediğim tamam dedi sonrasında yine konu açıldı bende en sonunda ona çok açık olmayan bir fotoğraf gönderdim bana istediğinin bu olmadığını keşke başka yerini çekip atsaydin falan dedi bende böyle bir şey yapamayacağımi sınırlarıni aştığını falan dedim o da biraz Zaman geçtikten sonra haklı olduğumu yaptığının yanlış bir hareket olduğunu bir anda böyle bir şey olduğunu falan dedi özür diledi attığımı da sildirdi bı daha asla böyle bir şey yaşanmayacagina yemin etti özür dilemesi bir manipülasyondan mi ibaret yoksa samimi anlayamadim bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Uzak mesafe ilişkisindeki sevgilim nude istedi sonrasında ise istediği için özür diledi yaptığı iyi mi kötü mü anlayamadım?